sløsekalkulator

03.mai.2011 21:51
1 kommentarer

Som Hege fortalte har vi vært på skikkelig stor-shopping, eller ikke. Jeg gledet meg for jeg hadde akkurat fått lønninga og trodde at jeg endelig kunne shoppe litt, men neida... Selvfølgelig måtte jeg bare regne ut hvor mye jeg kom til å bruke denne måneden UTEN å shoppe noe, og da kom jeg på -20. Så da ble det bare en tørr shampoo og hårspray, og må jo ikke glemme djungelvrålen. (Angående tørr shampoo'en kommer det en anbefaling på min personlige blogg her.) Hege har jo fortalt om min pinlige opplevelse på bussen, så er vel ikke så mye mer å fortelle om den turen :-)

Men det jeg ville fortelle om er din sides sløsekalkulator. Der finner du ut av hvor mange penger du egentlig bruker på et år... Jeg lover deg, du vil få sjokk. Anina anbefalte denne siden og fortalte at jeg kom til å for sjokk, men jeg tenkte at neida, jeg bruker jo ikke såå mye penger. Jeg jobber egentlig ganske lite i ukene og litt i feriene, så lønninga mi varierer veldig fra måned til måned alt fra 400 - 5000(en ferie på en uke f.eks) i måneden. Mest 600 kr i måneden, haha. Men uansett, jeg fikk noe med 26 000kr på et år?!?! what liksom? Men jeg tok med mobil regningene da, så da blir det plutselig nesten 6000 mer. Også tok jeg med litt på buss der med taxi, og tar buss ganske mye.

Ting nordmenn er flinke til å sløse penger på.

Jeg må virkelig bli flinkere til å spare, i hvert fall til neste år da jeg begynner å tjene litt mer. Har en stygg følelse at ventetiden på bussen kommer til å gå til shopping...

Test ut sløsekalkulatoren og se hva du får! :-)

-Silje


Hege Kristin

Skal prøve den imorra ass!
Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27844694