sau - og kamelportretter

15.mai.2011 09:23
2 kommentarer

Heisann! 

På fredag fikk klassen vite hva vi kom opp i på eksamen - ENGELSK! Og det er jeg (og Siljesau også, antar jeg) fornøyd med! Alt er bedre enn matte, tihi. 

Men dermed blir det nok ikke maximalt med blogging denne uka heller, men skal legge inn noen bilder etterhvert som jeg blir ferdig med redigeringen og slikt. Har en videoblogg fra skolen på fredag også, men siden jeg jobber med en video for Linda også, så kan det ta litt tid. Har liksom 3 videoer å redigere, mange bilder til kunst og håndtverksprosjektet (pluss noen utenom) å redigere og i tillegg skole og jobb. Det er ikke bare-bare. Menmen. Syns dette fotoprosjektet i kunst og håndtverken har tatt veldig mye av fritiden min i det siste. Jeg stresser over det 24/7, siden jeg ligger langt bak skjema på grunn av det dumme kameraet mitt. Håper virkelig det går i boks snart. 

Men men, back to photoshop. Her kommer de fleste bildene:(Linda & Silje, si ifra om dere ønsker uredigert versjoner av bildene. Men jeg er ikke ferdig med å gå gjennom de, da). 

- Hege
Silje

åh, du er såå flink!!!! :) Skal blogge etterpå! Digger bildene! :D

15.mai.2011 20:28 http://justmesilje.blogg.no
Hege Kristin

TAKK :D YEAHHHHHH! BLOGGG UNTIL' WE DIEEEEEE <3333333 TAKK IGJÆÆN <3
Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28091450