for you my dear

23.mai.2011 15:47
2 kommentarer

Kjære Silje. Jeg vet at du hater når jeg snakker om min fremtidige ektemann, dermed har jeg bestemt meg for å skrive et innlegg til deg, så du ikke skal bli så sjalu og oppmerksomhetssyk! ♥

Når vi gikk på barneskolen, syntes jeg du var en overlegen fjortiss som ikke likte noen andre enn dine venner. Men når vi begynte i samme klasse i 8., begynte vi sakte (men sikkert) å få bedre kontakt. I 9. var kontakten enda bedre, og nå i 10. går vi jo sammen ganske mye. 

Selv om jeg kunne klikket på deg i blant, håper jeg du vet at jeg er glad i deg. Alle de hysteriske minnene vi har sammen, og da tenker jeg på alle de gangene du har tryna i trappa, posert foran kamera med de merkeligste stillinger og grimaser og læreren tilfeldigvis kommer forbi, de få, men forferdelig spontane, Mandalsturene våre og ikke mist fotoprosjekter. Det er rare minner, men det er minner som er verdt å ta vare på. 

Til neste år går du forhåpentligvis på Kvadraturen, og jeg forhåpentligvis på Tangen, schoolneighbours oh yeah. Men uansett håper jeg at kontakten vil holde seg, selv om det vil bli vanskelig. Jeg kan være frekk og sur til tider, men det kan du også, så ikke glem at jeg er glad i deg, og at innerst inne... så digger jeg deg. 

Og for å være litt ekstra snill, så skal jeg ikke legge ut et megastygt bilde (som egentlig er søtt) av deg, heller ett litt normalt:


 Ca 1 år siden nå! Koselig dag på Tjøm det! 

- Hege..

P.S. Dette var det eneste innlegget jeg klarte å skrive uten å nevne *der vet*. 
P.S.2. Vi komikke videre i p3-konkurransen. DRITTKONKURRANSE! Erik & Kriss kan gå å henge seg såååå..... 


Silje

så fiiint bilde! xD digger deg og søta <3

23.mai.2011 16:00 http://justmesilje.blogg.no
Hege Kristin

Ha ha, ja ikke sant? Nå kan du ikke klage på esel-bilder i hvert fall!! :D Takk! <3

23.mai.2011 16:07 http://www.heltmeg.bloggr.noNavn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28284668