kl. er 13, og jeg har akkurat spist middag!

04.jul.2011 13:34
4 kommentarer

Heeej! Føler at jeg har fått gjort sykt mye til bare nå... Sovna ikke før i 4-tida i natt og måtte stå opp kl. 8. Digg :) Hadde et lite "lan" party...Ble i hvert fall med Rebecca til byen en tur. Og der fikk jeg brukt litt flere penger enn jeg egentlighadde tenkt.. Skulle i utgangspunktet ikke ha noe, men endte opp med skjørt, genser, og en hel haug pynteting til rommet, me like! Skal på stevnet i Stavanger til helga, og da har man på seg fintøy, så derfor var det greit med et nytt skjørt. Egentlig ikke helt min type skjørt, men siden jeg ikke visste hva jeg skulle ha på den siste dagen, så kjøpte jeg det bare. Har og kjøpt to kjoler i Barcelona som jeg skal bruke... Vet det har vært veldig lite oppdatering om turen, men det kommer! Promise! Kommer en dag jeg har tid, hehe. I hvert fall, etterpå tok jeg turen opp til bestemor på et besøk. Og i morgen er planen å møte min kollega Hege og dra til frisøren for å fikse øynebrynene. Yaay. OG snart skal jeg jobbe i nærmere 3 uker, can't wait. Bestemor og de har også fått en sjenert liten kattepus som de kaller for ungen, den er merkelig skal jeg si dere!  Her er litt flotte webcam bilder til dere! ÅH, gleder meg til å kjøpe kamera til høsten.


Armebånd fra randomme plasser og ring fra en gate butikk i Barcelona :)


Heeej! Og genseren er fra cubus, bought it todaaay! :) er veldig fin på, og veldig fin i fargen! Tror ikke dere kan se det så godt, dårlig kvalitet.


Søte ungen som prøver å vikle seg ut av hånda mi...


Uæææh


hjæpes

Puzzy

Håret mitt har blitt lyst i det siste :o

Fikk en veldig fin veske av bestemor faktisk, takk! :) og money, takk igjen! ;D ikke at hu leser bloggen min men jeah..

Skal faktisk kanskje en liten tur til kristiansand senere, så vi snakkes soon! Har en del innkjøp jeg må vise dere senere!
Btw, prøvde å lage en videoblogg, men filmen bare hakket i movie maker... Anybody know why?

-Siljeonlybythenight

Kjempefin veske!

Hege Kristin

Nicenice :) Can't wait 2 see u 2morrow <3

Gale og Normale

onlybythenight: takk :D

05.jul.2011 00:03 http://galeognormale.blogg.no/
Gale og Normale

Hege Kristin: me neither!!!!!

05.jul.2011 00:03 http://galeognormale.blogg.no/Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29310271