fotoblogg eller ikke fotoblogg

06.jul.2011 16:01
0 kommentarer

...that's the question! 

 

I det siste har jeg lurt en del på om jeg skal starte en fotoblogg. Etter at jeg fikk det nye kameraet er jeg full av inspirasjon og fotoblogg er en tanke som frister - mye! Men, så har jeg jo denne bloggen sammen med Siljesau, og når jeg har lite tid har jeg såvidt tid til denne, så hvordan skal jeg få tid til to? Men på samme tid, bilder tar jeg uansett, så det å poste noen bilder vil ikke ta like lang tid. Men jeg vet ikke. Ha ha. Vet ikke en gang hvorfor jeg skriver dette. Ha ha. 

 

Idag reiser jeg til Danmark, sannsynligvis er det internett der vi skal bo, men jeg kan ikke garantere, og dessuten har jeg ikke tenkt å sitte å blogge så mye, så blir evt. om kveldene. Så ikke forvent for mye av meg. Men kamera og mac blir med, altså. Og så må jeg bare si dette; gjett hva jeg presterte å gjøre med øreproppene mine istad!? Rive av den ene ledningen (siden de deler seg jo og går til to propper, liksom, hvis dere skjønner)!! Og det var kun én propp som virket fra før av, og selvfølgelig var det den jeg rev av. Just my luck, liksom. Kan bli en koselig tur UTEN JUSTIN BIEBER. Buhu!!! 

 

Haha, igår sjekket jeg kontoen, og der var det kun 249 ,-! Jeg bare; "hva søøøøren? Hvordan skal jeg overleve i Danmark med 200 kr liksom???". Så jeg begynte å pakke og pakke, med viten om at jeg antakeligvis ikke kom til å kjøpe ett eneste plagg der nede. Men plutselig får jeg øye på en 200-lapp på skrivepulten, og jeg ble ganske overlykkeig. I tillegg lå det en haug med småpenger der som jeg trodde var enkroninger alle sammen. Men jeg tok dem og begynte å telle....1-2-3-650 KR!!!!! Jeg bare: OH MY HOLY BIEBER!!!!!! Det har ligget 800 kr på skrivepulten min i mange måneder, uten at jeg har hatt en anelse om det, det er meg i ett nøtteskall det! Så da har jeg tusen kroner. WOHOOOOOOO! Og i tillegg kommer antakeligvis lønningen min for juni også ganske snart. Life is good! 

 


 Nikon D5100 + Nikon 18-55mm + Nikon Speedlight SB-600 (nøff-nøff, liksom!)

 

- hege. Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29359209