hva du kan gjøre en kveld du kjeder deg...

07.jul.2011 12:10
0 kommentarer

Her om dagen hadde jeg en skikkelig kjedelig og daff kveld. Derfor fant jeg ut et par ting jeg kunne gjøre. Så her kommer litt tips til dere, ble ikke så mye men. Forresten så reiste Hege til Danmark idag og jeg reiser til Stavanger, så blir mest sannsynelig ingen blogging før på søndag/mandag for meg.

 

-Ta på det daffeste tøyet du har, og fjern sminka. 

 -Hvorfor ikke sette deg inn i et nytt redigeringsprogram? Jeg har begynt å lære meg GIMP og ja, kanskje jeg legger ut noen bilder snart(Shiit, nå må jeg snart begynne på barecelona filmen).

-Why not make something good? Hallo, sommerferien er til for å være usunn. Men hvis du i motsetning til meg vil være sunn, kan du alltids lage en fruktsalat.

-Det er kjempe lett å lage og tar deg 5 min!-Du må ikke glemme å slikke slikkepotten da! Det er jo det beste med hele greia. hehe, fint tryne.

-Mens sakene god gjør seg i ovnen, stikker du opp på rommet og tenner alle lys du har. Det blir en utrolig koselig stemning selv om du er alene!-Også setter du deg i senga med dyna rundt deg og brownies foran deg, mens du ser på yndlingsserien din. Jeg har begynt på en serie som heter "Pretty Little Liars" som jeg synes er kjempe spennende. Har faktisk lest bøkene bak serien, derfor er det ekstra gøy! Kanskje jeg skriver litt om denne serien en gang.
 -Også bare for å avslutte innlegget med et bilde hvor jeg faktisk har sminke på.. haha! For de som sier at jeg ser lik uten og med sminke, TAKK! :) Men jeg ser stooor forskjell...

 

Men nå fikk jeg plutselig vite at vi skal gå om en time istedenfor to, dårlig tid!!

-Silje 

 

 

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29376666