om det å være god nok

11.jul.2011 20:25
1 kommentarer

Vi har nok alle vært der, på det stadiet hvor du helst bare vil ligge under dynen og glemme. Glemme det faktum at du har ei kvise rett under nesa, at lårene gnisser litt for mye og at singleten tyter litt mer enn du hadde ønsket. Vi har nok alle vært der hvor du ikke orker å se noen i øynene, i håp om at de ikke skal se din stygghet. Ingen liker å være der, men alle har vært der, på det stadiet hvor man ikke føler seg god nok. 

 

Jeg har vært der, mange ganger, ja så alt for ofte. Og jeg kommer meg ikke bort, jeg er der nå, jeg var der igår og jeg er der også til neste år. Vanligvis går livet sin gang, og det er noe du bare lærer å leve med, men det kommer perioder hvor du blir kvalm av tanken på mat, når du får lyst til å grine av å se deg i speilet og helst vil være alle andre enn deg selv. 

 

Du ønsker å være den jenta som alle snur seg etter på gata, den jenta som får flest "likes" på profilbildet på facebook og med hårlokker som legger seg perfekt i vinden - den "perfekte" jenta. Følelsen av å ikke være god nok, at ingen liker deg for den du er, kan bli for stor, og det kan bygge seg opp til en stor klump, som aldri stopper å vokse. Og når den endelig gjør det, er den så stor at den sprekker i tusen biter. 

 

"You eat, you're fat. You don't eat, you're a freak. You drink, you're an alcoholic. You don't drink, you're a pussy. You read, you're a nerd. You don't read, you're stupid. You tell a secret, you're an attention seeker. You don't tell a secret, you're still attention seeking. You let someone in, you're easy. you don't let someone in, you're too uptight. You smoke, you think you're cool. You don't smoke, you're a looser. You've had sex, you're a slut. You haven't had sex, you're a frigid little bitch. You wear make up, you're a slag. You don't wear make up, you're ugly." Funnet hos Daria.

 

Men det er når du er midt i de tungeste oppoverbakkene, du skjønner at det er verdt strevet, og er du halvveis snur du ikke. For når du bare når toppen kan du straks se solen igjen. Du vil kanskje aldri være fornøyd, men du vil alltid være god nok. Hvis noen mener noe annet er de ikke verdt det. For du er skapt nettopp slik du er, og det burde ingen måtte endre på.  

 


Nikon D3100 + Nikon 18-55mm (kamera lånt av Johanne, men tatt av meg). 

 

- Hege.


Silje

shit... ble litt skremt nå... hadde tenkt å skrive et innlegg som dette idag, men jeg orket ikke.. Er på akkurat det stadiet for tiden, og har det ikke så veldig bra akkurat nå.. kanskje bare idag jeg vet ikke... men jeg SÅ lei av å hele tiden tvinge fram den jenta som alltid er glad, som aldri gir opp før hun får det til, hun som smiler og ler dagen lang, og ser positivt da alt er negativt. kanskje ikke alt er negativt, men jeg klarer ikke å se så mye positivt idag. kanskje jeg bare er sliten? haha. Og er lei at folk ikke kan skjønne at den jenta som smiler mest, egentlig er den som gråter mest fordi hun ikke er god nok.

11.jul.2011 21:48 http://galeognormale.blogg.noNavn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29472396