valid for transportation

12.jul.2011 17:13
0 kommentarer

Heisann!

 

Sorry for dårlig blogging, men skjer ingenting i livet mitt. Alle er jo opptatt. Men imorgen, da skal jeg være med Siljesau, CAN'T WAIT! Kamera blir i hvert fall med. Det er utrolig hvor mye jeg savner henne egentlig, på så kort tid. Samme med Johannevennen min, henne ser jeg jo på torsdag da, for da har hun bursdag!!! YeiiI! 

 

Jeg er veldig sliten for tiden. Det kommer nok mest av at jeg er helt sykt underenært på søvn, og i tillegg er jeg ikke i humør for tiden. Så idag skal jeg rett og slett trøsteshoppe på Japanphoto.no. Jeg har nemlig et ubrukt gavekort der, så tenkte å få brukt det. I tillegg har jeg sykt lyst på Escada Taj Sunset parfymen. Luktet på den på danskefergen, og den var himmelsk. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den der. Men må jo spare til "Someday" også, håper virkelig den peller seg til Norge snart. Og for dere som ikke vet hvilken parfyme det er; Justin Bieber sin, ofc. Den skal jeg i hvert fall ha! Men nå snakker jeg vissvass her, så, på godt sørlandsk, "me talast!". 

 

P.S. Legger ikke ut videoen fra Danmark, syns den ble litt for personlig. 

P.S.2. JA, overskriften var totally random.  

 

- hege. 

Tatt av Johanne.  Dør like mye hver gang jeg ser det. Takk og lov for at det er tatt i niende klasse på Knabenturen. Men det var virkelig tider. Har mange minner derfra, eller hva gørls? 

 

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29489968