don't you just love to be sick in the summer?

13.jul.2011 13:06
1 kommentarer

BLÆ. Verdens verste ting er å være syk midt i sommeren! Når det faktisk er fint vær ute... ÅRH. Trodde jeg skulle være frisk til  idag, får må virkelig få pelt meg på jobb snart, men neida.. Begynte å gå rundt for meg da jeg sto opp... Måtte bare sette meg ned... yeees. Skulle egentlig finne på noe med Hege idag, og sykle til KRISTIANSAND i morgen. Men tror ikke jeg er i form til å sykle 70km, når jeg er forkjølet og diverse. Så vi tar det igjen snart da. Skal heller se om jeg kommer meg på jobb i morgen.

 

OGSÅ; gjett hva? Jeg har bestilt kamera! ENDELIG! Tror enten jeg får det på i morgen eller på fredag, for var i oslo tidlig i dag morges, så kanskje det er i kristiansand senere. Me like :D Jeg har bestilt Nikon d3100(lillebroren til Heges), pluss ekstra 200mm linse, minnekort og veske. OH YEAH. Nå står jeg bare i gjeld til mamma og de... Håper bare jeg får jobba igjen de dagene jeg har vært syk denne måneden.


Kan filme i full HD osv! Gleder meg til å sette meg inn i det! Skal bli flink på manuelle instillinger! :) 

Vi snakkes senere søte<3 Skal deppe litt mer nå. Skal til stavanger til helga btw! Koselig! Vi blir 4 jenter og en gutt helt til lørdagskvelden! Awesome!

-Silje(snufs, snufs)


Hege Kristin

Get well Dear <3
Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29506322