happy sweet 16

14.jul.2011 10:48
1 kommentarer

Hola amigos. Idag fyller den beste av de beste, nemlig Johanne bursdag. Bursdagshilsen fikk du vel egentlig på facebook, men tenkte å skrive et litt mer ordentlig innlegg til deg - nettopp fordi du fortjener det!

 

Først må jeg bare si, at jeg skal ikke kalle deg Johanne i hele dag. Uansett hvor mye jeg elsker å gjøre det, skal jeg la være siden du hater det. Idag er du Linda. Idag er du 16, idag må vi begge betale voksenpris på bussen. 

 

Vi har jo fått høre av lærere og venner at vi er som et gammelt ektepar. Når vi først hørte det skjønte vi ikke hvorfor, men nå skjønner i hvert fall jeg det. Et gammelt ektepar er to personer som kjenner hverandre så godt at de vet nøyaktig hva den andre personen gjør, og når h*n gjør det. De krangler sjeldent, for de er enige i det meste. De trives best i hverandres selskap, og irriterer seg ikke lenger over sin ektefelles feil, for de er nemlig en vane. Vel, slik er vi og. Vi er ikke de bestevennene som plutselig begynner å krangle og ikke prater med hverandre på flere dager, og når de prater er det bare for å fortelle hvor mye de hater hverandre. Vel slik er ikke vi. Vi krangler kanskje noen få ganger i året (ja knapt det) og da ender det bare med at vi blir enige om å glemme hele greia 2 minutter etterpå. For min del tror jeg det kommer av at jeg rett og slett ikke klarer meg uten deg. Du er liksom ikke den lille solstråla som skinner inn gjennom vinduet mitt på en grå dag. Du er sola som skinner opp livet mitt - hver dag, du er den som skjønner når det er noe galt - og du er den som forstår når jeg forteller. Uten deg tror jeg at jeg ville vært en ensom emo, rett og slett. 

Du och jag Linda, du och jag - for alltid. 

 

Og husk; 

 

 Se gjennom denne filmen, og vit at jeg mener hvert ord som sies i denne sangen. 

 

- Hege. 


Linda

Fy søren Hege! Tuuuuuuusen takk <3 Du er amazing vennen! JA, vi er som ett gammelt ektepar, det skal være sikert og visst :-) alle punktene passer til oss så :-P

Love you so much og takk nok en gang! <3

14.jul.2011 22:52 http://lindasiin.blogg.noNavn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29524280