oidaaaaaa

16.jul.2011 22:45
0 kommentarer

Siden sist....:


...var vel egentlig bare drømmetenkning, men det var NESTEN, da. Hvis bildet var ekte (for det er falskt altså, det er vanskelig å se, det skjønner jeg altså) så hadde ikke Justin hatt såå lang overkropp og stygt hår, og jeg hadde forhåpentligvis ikke hatt så feite armer oooog, det hadde vært den 14. februar på en romantisk strand. 

 

Shit, sorry, det er lite aktivitet her ja. Kan ikke annet enn å beklage egentlig. På vegne av begge, Siljesau er i Stavanger, og jeg har egentlig ingen unnskyldning. Jeg føler bare ikke for å blogge for tiden. Det å måtte ta på smilet hele tiden, og late som om jeg er helt hyper og gal, blir feil. Det er mye gøyere å blogge når jeg er gal liksom, og spesielt når jeg er med siljesau. For vi er jo kollegaer. Så jeg vurderer å ta en pause fra bloggen litt, få orden på hodet mitt, liksom. Men kommer nok tilbake om en kort tid, det lover jeg! 

 

MEN, jeg lovet jo å si hva det såkalte "secret stuff'et" var, så  det skal jeg gjøre. Jeg har nemlig opprettet FOTOBLOGG! Jeg er ikke ferdig med design og kommet ordentlig igang enda, men jeg kan likegodt dele adressen med dere, som forresten var et siste oppgitt forsøk på å finne et ok navn. Angrer egentlig allerede, så typisk meg. >cutecaptured< Ta en tur innom! Er bare to innlegg til nå, men skal ta meg sammen snart. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadde photoshoot her om dagen. jeg er virkelig vakker... hadde litt lite å gjøre imorges ja... Men det er lov å drømme. 

 

- Hege. 

Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29575157