photoshoot med Kathinka

21.jul.2011 16:24
1 kommentarer

I går kom Kathinka til meg. Vi trengte å snakke litt sammen og sånn. Koselig! På kvelden bestemte vi oss for å ha en liten "photoshoot". Så her har dere noen av bildene

 Alle bilder er tatt med nikon d3100, og forskjellige innstillinger. Det ble mørkere, så vi måtte ta noen av de siste bildene med blitz.

 

BLÆ. Har vært på jobb 8 timer idag og. Skal det i morgen også, etterpå det tar jeg bussen i 5 timer til Drammen! Blir fuuun! Rakel, Sarah S, Nadja og ei ann ei skal "passe" på huset til tanta til Nadja i helga, me like! På mandag er det jobb igjen og på torsdag drar vi til Vatland! :D Årets begivenhet! Men tror ikke det kommer så mange denne ganga... Men blir nok gøy uansett!

 

Gleder meg til vi får skole pc, så jeg slepper å låne mammas pc for å legge inn bildene midlertidig, siden min er hemma. Har ikke noe redigeringsprogram her heller. Så har masse videoer jeg skal redigere sammen senere en gang. Iiiih, digger kameraet mitt!  Jeg vet jeg ikke er så veldig flink enda, men skal øve meg masse!

 

Vi snakkes kanskje på bussen i morgen!

-Siljø

Hege Kristin

Fine bilder :-) dere er pene!
Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29671452