får visst ikke med meg noen ting jeg...

25.jul.2011 18:28
3 kommentarer

Jeg har ikke fått med meg at Hege hadde tatt en pause fra bloggen, eller at hun hadde fått fotoblogg. Men det er jo flott det!

 

Høhø, i helga har jeg vært i Drammen. UTROLIG lei av buss og lavprisekspressen! 7 timer buss både fredag og søndag... Men nok om det, kommer litt bilder senere!

 

Også vil jeg bare bruke anledningen til å sende min støtte og tanker til de pårørende/rammede i Oslo og Utøya! Det er helt forferdelig det som har skjedd! Trygge, lille Norge er ikke lenger så trygt lenger. Ekkelt å tenke på! 
Men istedet for å minne alle på det forferdelig som har skjedd, har jeg heller lyst til å prøve å glad-blogge istedenfor og trist-blogge.

 

Så, vær så snill å besøk den nye foto/hverdags bloggen min! Den finner du HER!  Nå som jeg har fått meg kamera er det 1000 ganger gøyere å blogge når jeg kan ta bilder. Også vet de fleste at jeg er veldig glad i å ta bilder, men at jeg ikke er så veldig flink! Men det skal jeg endre på! 

 

Derfor vet jeg ikke hvor bra blogging det vil bli på denne akkurat nå, MEN vi har avtalt å komme sterkere tilbake + ha en konkurranse for dere! Vi har jo fått sponset solbriller!

SÅ HUSK: ta en tur innom cutecapture.blogg.no og millionlittlestars.blogg.no så hadde dere vært engler! Takk på forhånd <3


arkivbilde.

-Silje! Vi snakkes SNART!

 


Hege Kristin

Du skrev bloggen min feil :p

Menne duu, Åssen får du egentlig råd til buss hele tiden??? :o koster liksom 600kr tur-retur jo :p

Silje

Oi, så det nå :p Mamma og de betalte denne ganga ;) men jeg har faktisk vært flink til å spare på pengene denne måneden :D

Hege Kristin

Ha ha, ohkay. Begynte bare å lure på om jeg hadde misforstått de derre planene elns :P Ble hvertfall ikke noen stavangertur på meg og linda... :( takket være de sekshundre kronene jeg (og hun) ikke kunne prioritere å bruke. Blæhhhhh!
Navn:
Husk meg?

E-postadresse: (vises bare til oss)


URL/Bloggadresse:


Kommentar:Trackback-URL for dette inlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29755079