...fra hun som ikke lever

01.jul.2011 16:08
1 kommentarer

HEI. Jeg har savnet bloggen og min medblogger Hege, og derfor må jeg se å komme i gang med blogginga igjen! Jeg kom hjem fra Barcelona natt til onsdag, men har ikke hatt sjangsen til å blogge før nå pga. at jeg har vært hos Rakel og Anina. KOSELIG! Har egentlig litt dårlig tid nå, møtte Karoline, Vilde og Marthe på vei hjem og skal være med dem å bade i stemmen. Så ville bare fortelle at jeg kommer til å prøve å blogge en del denne helga, hvis ikke det skjer noe uventet. :) Kommer bla. bilder og prat  fra Barcelona ++. Vi tok over 800 bilder, så det skal bli gøy å velge ut noen! Også kan det være vi får til en konkurranse til solbrillene senere.

OGSÅ må jeg bare gratulere Hege med nytt kamera :D Skal kanskje overta det gamle skjønner dere, hvis ikke selger hun det på Finn. Og; Kjempe fine bilder og en sinnsykt søt video du har lagd/tatt! Vi blogges snart for alle de som leser bloggen i sommerferien. Jeg har 500 uleste blogginnlegg jeg skal ta fatt på snart... Gruer meg!

EDIT: ble ikke badetur alikavel. YAY. Tror dette blir en FLOTT helg..
Forsmak... neida, just a boring picture of me ;)

-Siljeeeeeeee ( GLAD FOR Å SKRIVE IGJEN; MISSED UUU) 

 


Barcelona here we come!

21.jun.2011 12:30
2 kommentarer

Hejhej! I går var en ufattelig trist dag, haha. Vet i hvert fall at jeg er veldig emosjonell, klarte ikke stoppe å gråte. BLÆH. Akkurat nå vil jeg mye heller gå på skole i Mandal enn i Kristiansand, it's going to be so weird! Kommer til å savne LUS folka fryktelig mye. Men nå vil jeg ikke tenke mer på det... for nå er det SOMMER-FERIE! :D yaaaay. Kjører til Moss for å ta flyet til Barcelona i kveld. Gjerne send meg ei en melding på bilturen så jeg har noe å gjøre, bortsett fra å snakke med Anina og høre på musikk! 

Tviler på at det blir blogging der fordi det ikke er internett i ferieleiligheten, men hvis vi sitter på starbucks med internett, kan det jo alltids komme et lite innlegg. Vi skal ta masse bilder, så be prepared! :) Skal også jobbe nesten 3 uker i sommer, jeeeeeess. Nå er jeg exited så jeg klarer ikke å blogge så veldig bra. Hjælpes, det er en veldig stressa stemning her i huset, men det blir nok bra når vi begynner å kjøre, eller da vi lander i Barca. yeaah.

Nå kommer vel Anina snart, så vi snakkes! Må veie bagasjen! Typisk meg å ha overvekt allerede nå...-Silje