justin bieber forbedrer søvnen min

02.jul.2011 14:28
0 kommentarer

For noen dager siden fant jeg ut at det var en finfin Justin Bieber-plakat i et topp-blad, så jeg fór til butikken for å kjøpe (så flink var jeg til å spare). Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg ville henge den slik at jeg kunne ligge i senga og se rett opp på den. Så etter det har jeg ligget uten å dra ned rullegardinet, så det skal bli lys nok til å se på plakaten. Og jeg takler vanligvis ikke å se ut av vinduet om natten, fordi jeg fantaserer om at noe skal stikke opp hodet i vinduet (har hatt det så lenge jeg kan huske), men nå går det helt fint. Og det rareste er jeg sover bedre. Idag sov jeg til 10:10! Og det er sykt, jeg sover vanligvis ikke et sekund lenger enn 9:00. Det er kanskje litt psykisk, jeg vet ikke, jeg vil ikke virke overtroisk, for det er jeg ikke, men jeg vet ikke jeg. Den plakaten gjør meg ihvertfall roligere. Og så er den jo så fin å se på:Har teipet den ekstra godt, så den ikke skal dette ned mens jeg sover og jeg legger meg på den. Huff!

 

Nei, skal prøve å snakke litt mindre om Justin, sorry. Silje kommer til å ha skikkelig alvorsprat med meg når jeg treffer henne, ehe. Men jeg har ikke så mye annet å fortelle egentlig. Jo... Jeg skal til Johanne senere, mest sannsynlig. Vi skal gjøre nesten ingenting, bare være sammen. Nå tenker jeg at jeg skal skrive ferdig et innlegg (som ikke handler om justin) før jeg skal sette meg godt til rette i senga og lese ei bok før jeg setter kursen mot jobb. Gleder meg skikkelig altså :):):):):) ...eller ikke. 

 

- Hege. 


han er menneske, han også

26.jun.2011 22:51
3 kommentarer

"Justin Bieber er en *** homo."
"Jeg skal drepe han og kutte ut øynene hans og bruke de som pingpongballer."
Osvosvosvosv. Excuse moah? Men har ikke folk følelser? Jeg blir lei meg når folk sier ting, og dette er bare eksempler som folk har sagt til meg når jeg har snakket om Justin Bieber. Altså, det er forskjell på å ikke like musikken, og å ville drepe noen. Hvis noen sier til meg at de liker AC-DC, så sier ikke jeg at jeg får lyst til å halshugge alle medlemmene, jeg sier bare at jeg ikke liker musikken deres (*hater). Men når det begynner å gå utover artisten som person, syns jeg det blir for drøyt. Selvfølgelig, er man kjendis må man tåle stygge tilbakemeldinger, men jeg syns at folk tar bløtkaka når det kommer til Justin Bieber? Hva har han gjort som er så ille? Ingenting!! Det har ikke vært noen skandalenyheter om Justin, han har aldri disset / hengt ut andre artister eller sagt noe virkelig provoserende. Så hvorfor hate han? 

 

Jeg tror kanskje at gutter kun er sjalue, for Justin får alle jentene:


 Det er jo sant, men det gir jo på ingen måte noen noen grunn til å hate ham. 
En annen greie er folk som sier at han har fått karrieren servert på sølvfat og at han ikke har fortjent den. Eh, okay? Han har jobbet hardt for å komme dit han er idag. Han begynte å poste videoer på youtube, synge i offentligheten, delta på talentkonkurranser i hjembyen osv, men det var via youtube han ble kjent, siden Scooter Braun oppdaget ham der. Så at han har fått karrieren servert er helt feil! 

 

 

Idag er Justin verdens nest mest rikeste tenåring. Miley Cyrus er verdens rikeste tenåring. Men hva er forskjellen på Miley og Justin? Miley er datter av en kjendis mens Justins mor var 17 når hun fikk ham, og faren 20 (?) og de har på ingen måte vært kjendiser. Han har vokst opp i en bitteliten by, og har på ingen måte hatt noen annen kjendisstatus der enn den han opparbeidet seg selv. Så hvorfor sier ingen at Miley har fått servert karrieren? (misforstå meg rett, selvfølgelig har også hun jobbet, men det at faren er kjent har hjulpet henne masse, Justin hadde ingen, kun støtte i ryggen). 

 

 

Justin er ikke mann! Det er en uttalelse jeg også hater, hvis Justin ikke er ordentlig mann så vet jeg da søren. Han har hår på leggene (noen sier at han ikke har det, men det har han), han sagger som en annen tulling og spør du meg så er han mer mann enn flesteparten av verdens befolkning tilsammen. Han står opp for hva han sier og mener, og er seg selv. Han er ikke en overfladisk hunk (okeida, han er kanskje det, men ikke overfladisk) som ligger med alle damene han kommer over. Når folk mobber meg for at jeg elsker Justin Bieber, blir jeg ikke lei meg fordi de mobber meg, men måten de behandler Justin på. Det er på en måte jeg aldri har hørt noen behandle andre artister/band på. Jeg blir faktisk lei meg på Justins vegne, og det vet jeg at er flere Beliebers også som gjør. Han er et menneske han også, han er en 17 år gammel gutt som liker jenter, tv-spill og henge med venner, den eneste forskjellen er at han blir forfulgt av paparazzier og fans som vil få kontakt med han. Det er bare det tillegget! 

Så til alle haters der ute: det er OK å dislike musikken, men for all del, hvis du skal true med drap så får du be noen legge deg inn på psykiatrisk, eller bare skamme deg. For han er et menneske han også! Noe annet er umenneskelig å tenke!


And that's true. ALWAYS 

 

- Hege.  


jeg er ikke forelska

26.jun.2011 00:08
2 kommentarer

....bare litt betatt kanskje?       Say no more. 

 

- Hege. 

 

 

hvis ikke dette er sjarmerende

17.jun.2011 00:19
2 kommentarer

...så vet ikke jeg.

 

Photobucket

Var ikke meningen at den skulle gå så sent da, hehe.

 

- Hege. 


video; this is why there should be a medicine for bieberfever

11.jun.2011 22:21
0 kommentarer

Min første fanvideo, hva synes dere? Og det er lyd, ikke sant? Frykter det kan ha skjedd noe galt, for skal være en sang under hele filmen. Hyl ut om det ikke er, da! 

Og forresten, sorry at jeg skriver mye om Justin bIeber, det er ingen Justin-blogg, men jeg er en stor belieber, og jeg tenker og tilbringer mye tid med Justin på skjerm og øre. Og før noen visse personer (Maria L) sier at jeg ikke har et liv; jo, hørt om netter? Har lagd denne filmen på kvelder og netter, faktisk. Just sayin'. 

- Hege. 


arnfinn, den overvektige vannmelonen

11.jun.2011 19:40
4 kommentarer

Heisann!

Idag har jeg faktisk ikke vært noenting på pc'n! REKORD! Har rydda og vasket i hele dag, i tillegg til en liten tur til Mandal for å handle finsko og mat. Vi skal nemlig ha familieselskap for meg på mandag. Fyller nemlig 16 på torsdag, finally! Ha ha, bestemor og bestefar, og alle egentlig, maser sånn hele tiden "åhr, ja ho er gammal nå", er jo eldste ungen på begge sider i familien. Litt flaut egentlig, for de drar frem veldig "pinlige" ting iblant. 

I hvert fall, rydda sinnsykt på kjøkkenet. Det var helt bomba, og nå er det ikke én avis på benken. Pappa har visstnok aldri sett kjøkkenet så ryddig før - *stolt*. Men, når de 7 (?) posene med varer landet på kjøkkenbenken, påtok jeg meg med ett oppgaven med å rydde dem. Men hvor skal man gjøre av 3 pakker pølsebrød, en stor vannmelon og mange andre varer når kjøkkenet er stappfult? Joda, da bruker man fantasien. Jeg puttet knekkebrød i bokser og la brødet vedisden av og jeg puttet pølsebrød og epler i gryter. Haha. Og så var det vannmelonen da. Fant frem boller og gryter, men han passet ikke i noen. Stakkars overvektige Arnfinn, passet ikke inn noen sted. Så til slutt puttet jeg ham i potetskuffen. Der var det plass. Skulle nesten filma alle plassene jeg prøvde, vurderte til og med oppå kjøleskapet, men var redd den skulle falle ned i hodet på noen! Ikke søren om noen ting skulle ligge på den benken, så om noen så mye som prøver å legge mobilen sin der - BURN!!! Da vil jeg se litt slik ut: 

Kanskje litt verre? 

 

Men det som er trist å tenke på, er at neste gang jeg kommer til pappa, så kommer det til å være like bomba igjen. Buhu. Gidder ikke rydde det så mange ganger heller. Får trøste meg med at jeg får eplepai på mandag, yei. Beste jeg vet nemlig! 

Åhr, får vann i munnen, nesten. Tenkte også å lage meg jordbærsorbet i kveld, for å faktisk være "litt" sunn. Tenkte ikke på å kjøpe jordbær, liksom. Husker melis, vann (lol?), men ikke jordbær. Typisk meg, just sayin'. Så får lage et eller annet av banan da. Ye ye. Milkshake? Neeeeei!!!! Usunt. Godt? JAAAAA. Thank u for forbrenning....

 

Og dagens viktige tema. Justin Bieber!!! Er litt (veldig, helt insane) lei av folk som sier han ser ut som ei jente? Vel:


Jeg vet ikke hva dere vil kalle dette. Altså, personen til høyre er en GUTT og heter Justin, hvis dere har flere problemer, bare rop ut. Har nummeret til psykiatriavdeling altså... 

 

Og dere som sier han synger og ser ut som en baby? 

2008 og 2011.

Altså, for det første, hvis dette er en liten unge; så sang Michael Jackson som en 12-åring, og hvis det høres ut som ei jente så er Lady Gaga en mann... 

SÅ, nok om den saken. Følte bare for å si det, Justin Bieber er mer mann en hele Norges befolkning tilsammen. Han står for hva han er, og det han gjør. Han tar hensyn til andre, og er ikke en overfladisk  fjortiss som ligger med alle damene han kommer over. Og dessuten, hvor mange jenter sagger?: 

Nå skal jeg nyte resten av lørdagskvelden, og lade opp til en ny dag med rydding. Er nemlig meldt regn, så tipper det blir lite tæning imorgen også. Æsj, meg som har kjøpt ny sololje å greier. Buuuhu. 

- hege. 


never say never

09.jun.2011 18:18
3 kommentarer

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skal Siljesau sove hos meg i natt. Og stad så fant jeg et program som gjorde sånn at jeg kunne spille filmer trådløst fra mac'en og til tv'en. Så jeg prøvde meg ut med Never Say Never, altså Justin Bieber-filmen, og jaggu meg så virka det. Så kanskje jeg får Siljesau med på å se den? Hvis hun blir belieber, såå blir jeg glad. Hehe, hun mobber meg litt, og skjønner ikke hva det er med Justin. But I'll prove it to her. Men får se om vi får tid, hun foreslo jo å sove på tramplona, haha. Ye ye, time will show! FIkk egentlig litt lyst til å bade også. Kan bli en spennende natt. Det eneste jeg vet sikkert, er at vi skal spise Tikka Masala, begge to sin favorittrett. Håper bare Siljesau kan få ræva si i gir, hoppe på sykkelen og komme seg ned her. Kjeder meg nå. 

 Og forresten, dere som sier justin synger som ei jente... Dette er Common Denominator før og nå, hør litt:
 

Han har forandret seg veldig, men jeg elsker han uansett. There's gonna be times when people tell you you can't live your dreams, this is what I tell them - NEVER SAY NEVER!

- HEGE. 


belieberne trenger DIN hjelp

05.jun.2011 18:59
4 kommentarer


Norges blogg-beliebersamfunn har har satt igang et prosjekt som går ut på å få én bestemt Justin Bieber blogg opp på minst topp 10-listen på blogg.no, helst 1 (men for å være ærlig, det går nok ikke, men NEVER SAY NEVER)! For å gjøre det må alle gå innom denne bloggen. bibses.blogg.no. 

Syns alle kan gjøre det, for vi beliebere vil vise alle haterne at det er flere beliebere, og at Justin er best! Vi vil vise hva VI kan gjøre! Vi vil jo gjerne ha Justin til Norge også! 
Så som sagt: TRYKK HER FOR Å BIDRA TIL EN GOD SAK!!!! 

Del gjerne denne bloggen på twitter, msn, facebook osv! 

- Hege. (Silje, beklager at jeg skrev om Justin, vet jeg lovte at jeg ikke skulle, men dette var et bra unntak!). 

 


trying to find something to blog about

05.jun.2011 14:38
1 kommentarer

...but: 
Tumblr_lmai5ecwhl1qgsvpro1_400_large 

Kommer  sterkere tilbake når jeg har andre ting på hjernen. Vil ikke risikere å bli drept av Silje, heller. Tar med meg strikketøyet og iPoden ut i sola. Har ryddet og jobbet hele dag, og jeg må passe mine søsken senere og opp klokka 5:00 imorgen...

P.S. Imorgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen... tenn lys for oss i kveld, please! 

- Hege.

 


advarsel - stor smittefare

23.mai.2011 07:07
3 kommentarer

Vel, nå fant jeg nettopp ut at jeg har klart å smitte 4 personer av Bieberfeber i løpet av en helg, kan godt hende jeg har smittet flere også, men ikke alle som tør å innrømme det... Ja ja, Anne-Grethe like han i hvert fall ikke: 

Men så plutselig titter jeg innom bloggen hennes:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! Hva sa jeg ikke? Se filmen, og du vil få Bieberfever! Smittefaren er stor! Den eneste som mangler å se den nå, er Siljesau, men bare vent, skal nok få presset Justin Bieber inni hennes trange hjerne også! 

Tumblr_llms3nrlz11qetbtho1_500_large
<3

- Hege. 

P.S. Har jeg nevnt at vi har fri på tirsdag og onsdag? Ville bare si det... liksom.
 


someday fragranceeeee

20.mai.2011 18:37
0 kommentarer

Hm, i det siste har bloggingen vår vært like dårlig som annais sin (altså, ingenting). Men nå som eksamen er overstått, har vi kanskje litt tid til å prioritere vår felles baby, og klatre opp på distriktstopplista igjen, er jo i bunn og grunn vårt navn som passer best der oppe (no offence, dere andre blogger, men kremt kremt, vi eier jo til tusen i forhold til dere. just kidding, men helt serr, vi er best).... 

Jaja, hva med temainnlegg? Gidder ikke vente på svar, så bare tenker jeg legger ut et, siden dere digger oss uansett. Men faktisk skal det ikke hande om Justin Bieber denne gangen (faktisk). Kan vel nevne at han er på full guffe på lydanlegge atm, men uansett... 

Nå er jo som alle vet, Dronning Elisabeth av England på besøk i Irland.... kødda (ville bare vise at jeg følger med på nyhetene). Men poenget mitt sån helt egentlig, var vel egentlig at...
jeg løy. Jeg skulle snakke om Justin Bieber (sorry)....

Dere skjønner det at nå driver han å lansere sin egen parfyme, omgggggg! for damer (ikke at det betyr noe, haddde brukt den uansett om den var for kuer eller kaktuser jeg). Men den heter "someday", og lukter sikkert like deilig som han ser ut! Åhr, can't wait to buy it! Sånn ser den ut: 
2011-05-Justin-Bieber-Someday.jpg
Rosetopp med "sølv"smykkepynt. Aw, han er så romantisk. Drømmer meg bort i våres romantiske dates (hvis vi ser 10 år frem år i tid). Har faktisk allerede begynt å planlegge bryllupet! Det skal foregå i Valle kirke (der jeg bor), og jeg skal lære ham å si "ja", på norsk, så skal han synge "ja" for meg i "love me" melodi (en sang av han) mens han danser for meg, istendenfor å si det på bebrokken norskamerikansk. Så er bryllupet åpent for alle som vil, sånn at alle kan bli sjalu,  hihihihiihihih. Cute or what (du trenger ikke svare, for det blir bare veldig sjalue drittkommentarer, eeeeh).

men nå må jeg digge musikk, seeyah! 

- Hege. 

edit: bloglovin 

Follow my blog with bloglovin (siljes verk)