på sykkeltur i hagen til telma

31.mai.2011 23:20
1 kommentarer

Heisann allihoppas!

Nå har jeg redigert videoblogg, men den er temmelig lang, så det å laste den opp på youtube tar ca 8,5 år så det blir ikke idag. Nå sover jeg hos lindamin, og det er koselig. Imorgen skal jeg, Linda og Trine Martine campe i telt - villmarksjentene. 

Idag når vi sykla hjem fra meg, så satt Linda på bagasjebrettet. Jeg fikk latterkick, og plutselig så var vi i hagen til ei dame kalt Telma. Verste var at det kom bil, at jeg holdt på å pisse på meg og at jeg ikke fikk sykkelen opp på veien for jeg lo sånn. I tillegg klarte jeg å sprute ut i latter i butikken når kassamannen spurte om jeg ville ha kvittering og pose: 
Mann: vil du ha pose?
Meg: (miljøvennlig) nei takk! (smiler, må le litt, men holder meg). 
Mann: vil du ha kvitteringa da?
 Meg: N.... HAHHAHAHAHA..ei takk..... HAHAHHAHAHAHAHA! 
Passe flaut ja. Men meg og linda var i fnisehumør såååå.

No er det tid for Grey's, før jeg hopper på trikken til drømmeland. Skal på date med Peter Pan, og Tingeling er selvfølgelig vertinne, Kaptein Krok står for underholdningen og alt foregår selvfølgelig i hans sjørøverskip.

Natta!

- Hege.
 


those days

31.mai.2011 22:43
2 kommentarer

 Today was one of those days.

 

Videobloggen kjem seinare! :) HVIS FOLK KAN GIDDE Å SKRIVE INN FLERE FORSLAG? Vi har ikke så lyst til å dø, som hege foreslo...

-Siljø


forslag til må-gjøre video?

31.mai.2011 16:31
7 kommentarer

Heisann! Nå har jeg besøk av Rebecca og vi tenkte vi skulle lage en videoblogg senere da vi kommer hjem. Så vi lurer på om dere har noen forslag til oss? Hva som helst egentlig. 

Akkurat nå sitter vi å drikker smoothie og skal snart gjøre oss klare til møtet. Vi har vært ute å tatt litt bilder med kameraet til Rebecca. Hun har fått (!!!) nikon d3100 av foreldrene, og det er sykt bra!! Helt anderledes en noen av speilrefleksene jeg har vært borti før. Og fy så bra det filmer! Så kommer sikkert til å ta evigheter å laste den opp!

SÅ, kom med forslag i kommentar feltet, og dere kan besøke Rebeccas blogg her.

 Søt kusine jeg har <3

Da blogges vi senere!

-Siljø


katter er dumme dyr - told yah

31.mai.2011 12:21
0 kommentarer

Funnet her. 

Døøøøøøøør. 

- Hege. 


silje gets obsessed with a leaf

31.mai.2011 11:21
0 kommentarer

myspace image at Gickr


gullkorn

31.mai.2011 10:23
3 kommentarer

Lærerpetter: hadde barnedåp for dattera mi denne helga?
Silje:
har du fått ENDA ei? (han fikk nettopp). ?
**********************************************************
Silje:  (silje forestiller seg lærerpetter på føden) TENK PÅ HITLER, TENK PÅ HITLER!!!!
*************************************************************************************************
 Silje: lærerpetter har raske sædceller!!!!!!!!!!!!!!!!!!
************************************************************
Silje: kan vi kalle deg Petrus?
Hege til lærerpetter: visste du at Petter stammer fra petrus og betyr "stein" eller klippe?
Lærerpetter: nei?
Hege: Neivel, men er det tilfeldig at datteren din heter Tinde da?
***********************************************************************************************
 Silje til lærerpetter: har du sett noen syklende turister i det siste?
lærerpetter: nei...?
Silje:nei....


preview

30.mai.2011 21:34
1 kommentarer

hei! Idag har jeg vært hjemme og lagd middag noe som ble totalt mislykket! Også skulle Linda og Hege komme opp så vi kunne hjelpe hverandre litt med leksene, men det ble visst ingen. Vi tok heller bilder, lagde smoothie og jeg sminket Linda og Hege, gøøy. Her er 3 preview på bildene. Tror jeg overlater resten av redigeringen til Hege... Hun synes jeg er så dårlig neida, joda. BLÆ. Har ikke fått gjort det jeg skal i dag. Hei alarm kl. 06! Forresten meg og Hege (delvis Linda) har spilt inn en heeelt fantastisk videoblogg til dere. Ler. Nydelige jenter!


Skjønner ikke hvorfor Heges bildet blir så stort i forhold til de andre?
Snakkes senere! Jobber med et annet innlegg også, noe jeg vet Hege gjør too!
-Siljø

memories

30.mai.2011 15:35
1 kommentarer

Tumblr_llknamkghf1qbg690o1_500_large


Favim.com-35302_large...visse ting man aldri glemmer.

DØR. Har ingen interssante bilder bortsett fra tumblr. sucks. 
Kort om dagen idag: FUUUUN. Lenge siden jeg har ledd så mye på skolen. Mega dag! Hege, you rock! :) Tror hun kommer med noen gullkorn etterpå!

-Siljø 


vår første skulk - it feels so good

30.mai.2011 13:34
0 kommentarer

Ungdomsskolens flotteste barn har nettopp syndet. Og hvordan  står det til med samvittigheten? Joda, HELT BRA! Å skulke er en utrolig befriende følelse, og å slippe de 3 minuttene av norsktimen var sååå deilig! Å høre læreren rope: "Hvor skal dere hen jenteeer?" bak oss, men bare løpe videre.... ubeskrivelig. 

Bad girls OH YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- THA SUPAHCOOL BAD GIRLS 4EVER


superkul.no

30.mai.2011 11:43
0 kommentarer

Siden dette er en superkul blogg, med to superkule jenter, tenkte vi å søke om sponsoravtale med superkul!

Og hva skal vi gjøre med solbrille-pakken vi evt får? Den skal deles ut til våre superduperkule lesere! Hvis ikke det var superkult av oss så er du bare superukul! :)

Superkulklem fra Silje og Hege. 


dette er litt drøyt

30.mai.2011 07:15
2 kommentarer

God morgen alle påfugler ute i det fri! Har dere møtt noen tilfeldig randome sjelere på denne poetiske dag? Det har ikke jeg i hvert fall. 

Vel, har et viktig tema å ta opp 2day (2 much twitter, but I cannot stop lovin JB), nemlig, lesertallet. Vel, hvis dere ser på distriktstopplisten til høyre, så ser dere lett at vi ligger langt nede. Altså, endel på den lista blogger faktisk ikke!! Buhuuu, vi som lå på andre plass i april, bæsj!!! Neida, vi får bare blogge så godt vi kan, så skal vi nok ta innersvingen på alle bloggene på denne plattformen! MOAHAHAHAHAHAH! LET'S RULE THE WORLD!

Idag håper jeg blir en forsåvidt rolig skoledag, så lenge ingen tvinger meg til å spille fotballkamp idag. Jeg nekter, basta boM! Dessuten så skinner sola, og det er et godt tegn! Og så skal jeg jo treffe gullungene mine igjen, Hanna og Leah Emilie, som har vært på ferie! Og så selvfølgelig skal jeg treffe resten av trekløveret! 

Ræva innlegg? Oh yeah! 

- Hege. 

 


nobody's ever made me feel the way that you do

29.mai.2011 22:21
3 kommentarer

...you know  my motivation. give in my reputation. please excuse me I don't mean to be rude, but tonight I'm lovin you.

- Enrique Iglesias♥ En av de sangene vi gikk rundt å sang på hele helga. Voice in our hearts ♥

For ei digg helg med verdens beste! Tror ikke jeg forteller dere de crazy tingene vi gjorde, vi er rare. Men noe av det litt mer normale vi gjorde var å se et par filmer bla. precious og the crazies (sykt ekkel), lage sjokolade mousse, gumle på salt lakris, sitte på en utrolig koselig kaffe i lyngdal med levende musikk og chai latte i 3 timer, danse og høre på the voice. perfect ♥

Gadd ikke å skrive så veldig mye om helga for har ikke tatt noen bilder, eller jo, men de skal ikke i offentligheten haha. I kveld har jeg bare slappet helt av. På TV går mission impossible, men følger ikke særlig med. Ellers har jeg lest gjennom de 83 bloggpostene på bloglovin, prata med folk på msn, og sett den tåpelige headeren vår. Haha. Vi skal bestemme oss for et design i morgen, og venter på noen bilder som aina tok, so snart good! Skal forresten ta en liten bloggpause på bloggen min, og prioritere denne siden det går bedre med denne. 

BTW, har ikke simkort som funker atm. Har fått nytt, men funker ikke før i morgen, og de har avbrutt det ene, så har ikke hatt "mobil" hele helga. 

Skal være heime aleine heile ugååh(nesten). Så vi får sjå hva som skjer. og... så tenker jeg på å se never say never en dag denne uka, fordi "alle" maser sånn om det. Er bare redd jeg og skal bli JB fan.. Oh no! Dør, tumblr fansa mine forsvinner litt og litt over helgene når jeg ikke reblogger. BTW, kommer kanskje videoblogg denne uka! noen ideer?

 

 

-Siljøøø

 


de snakker om deg også

29.mai.2011 20:02
0 kommentarer

Hvis du leser bøker fra slutten av 1800-tallet, til begynnelsen av 1900-tallet, vet du at folk var veldig opptatt av hvordan andre så på dem. Spesielt hvordan de av "bedre" klasse så på en. Gjorde en person i en familie et eneste lille feilgrep, så visste hele bygda det, og familien hadde med ett dårlig rykte. Så én utenfor familien feilgrepet, jo da spredte ryktet seg som ild i tørt gress. Gamle sladrekjerringer gikk fra hus til hus, og fortalte alle om denne forferdelige familien. 

Slik er det fortsatt den dag idag på små steder hvor alle vet hvem du er. Blir ryktet først spredt, jo da er du ikke like høy i hatten når du går gjennom butikken lenger. Det er ikke bare følelsen av at folk vet noe om deg som de helst ikke skulle ha visst, det som er ekkelt, det er at du ikke vet hva de vet. For rykter er ikke helt sanne, sladrekjerringene legger smør på flesk, gjerne med et godt lag salt på toppen. 

Men når alt kommer til alt, så er det ikke hva andre mener om deg som betyr noe. Det er hvordan du selv ser på deg selv. Om du føler at dine valg er riktige, jo da er de riktige, om ikke alltid i andres øyne. Vi må alle følge grunnloven, skolereglementet og gjerne kardemommeloven, men det finnes ingen generelle regler for hvordan du skal leve livet ditt. Om folk snakker bak ryggen din og kritiserer deg, hva så? 

Er det noe som irriterer meg her i verden, så er det folk som kritiserer andre for deres væremåte (og spesielt når de kritiserer meg). Det er ikke sånn at når man blir født, så kommer det opp en skjerm hvor du velger hvordan du skal se ut, hvordan du skal være og slikt, du er født som du er, og det er på ingen måte noen som helst vits i å endre deg. For det er de som liker deg som du er, som er de virkelige vennene, de virkelige personene. 

K7_large

- Hege. 


every exit is an entry somewhere

28.mai.2011 13:39
2 kommentarer- Hege. 
you have to learn the rules of the game

26.mai.2011 16:27
0 kommentarer

...and then you have to play better than anyone else. Albert Einstein. 

Tumblr_lijtzudmt31qckr75o1_500_large

- Hege


konsentrasjon til besvær

26.mai.2011 16:08
0 kommentarer

...eller ikke. Imorgen er det samfunnslekseprøve på 7 korte sider. Det burde ikke være vanskelig, men fy svarte. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Jeg har motivasjon, for hvis jeg gjør det bra på denne prøven, får jeg 5'er i standpunkt, og det trenger jeg, for det forhøyer snittet mitt veldig, og høyere snitt, høyere sjanse for å komme inn på MK. Jeg sliter litt med tanke på eksamen også, jeg har en superdårlig følelse på den, og går den dårlig, er jo 50% av eksamenskarakteren ødelagt, og dvs 25% av vitnemålet mitt. Får håpe på toppkarakter på muntligen da. Men jeg gjør det vanligvis ganske bra i engelsk skriftlig, men denne gangen var oppgavene helt ...kleine. Det er seriøst det verste jeg har vært borti...

Får jeg 1'er på denne prøven, får jeg 4'er i standpunkt, og det er forsåvidt greit, men for svarte da, JEG SKAL HA 5'ER!!!!!! JEG SKAL GÅ PÅ MK.... jeg er bare så sliten. Det eneste jeg tenker på er skole (og JB) fra mandag-søndag, i ukesvis, månedsvis. Jeg orker snart ikke mer!! Er så glad at det snart er over, men fortsetter konsentrasjonen og motivasjonen og være så på bånn, så sliter jeg på muntlig. Håper bare jeg kommer opp i norsk, da sliter jeg litt mindre. 

Trodde det skulle hjelpe med 3 fridager, men det har ikke gjort det, jeg er like sliten og skolelei som jeg har vært det siste halvåret. Hvorfor brukte jeg opp all energien min i 8. og 9.? 

Tumblr_llkir7tbfi1qabt7zo1_500_large

167748_150643988325399_100001393962210_291025_4397058_n_large

- 1 stk. sliten Hege. 

p.s. kommer en ny header snart, for snille Aina tok bilder av oss idag! Trykk på navnet hennes for å komme til den søte bloggen hennes! 


friendship inspiration

26.mai.2011 12:05
0 kommentarer

Tumblr_llsr5vo3lu1qkou6ro1_500_large

Tumblr_lls1rtedmt1qdax0jo1_r1_500_large

249815_216471268371016_100000244321572_845207_4015862_n_large

Beach-friends-girls-sand-smiles-water-favim.com-38371_large_large

Tumblr_llr7wyfkuf1qcjclio1_500_large

Vivantvie07_large

-  Hege.


møt min nye kjæreste, frank vidar

25.mai.2011 19:29
0 kommentarerHan er verdens beste!!!! Skal ikke si ting for tidlig, men tror ikke jeg lyver når jeg sier at jeg elsker ham! Han er så sykt omsorgsfull og han lar meg alltid snakke uten å bryte inn! Han plager meg aldri med sine problemer eller noen ting. Aww! Men dessverre, han hadde en medfødt beinmangel, noe som tilfeldigvis førte til at jeg måtte halshugge han, og uten at jeg visste det, mistet jeg han nedi gryta med vann og så kokte pappa han. Så når vi spiste middag så jeg søsteren min spise hodet hans. Usj. Håper bare ikke jeg spiste magen. R.I.P Frank Vidar, du var en fantastisk kjæreste, og det var vakkert så lenge det varte <3

- Hege. 


jeg er heldig

25.mai.2011 18:16
3 kommentarer

I skrivende øyeblikk føler jeg meg så heldig. Jeg skal snart lage verdens beste smuldre-eplepai (skulle til å si at det er Justin Biebers favorittpai, men skal spare meg), den er så god. Men det er jo såklart ikke derfor jeg føler meg så heldig. Jeg har verdens beste familie, men ikke minst venner! Er det noen jeg har det virkelig moro ilag med, så er det Silje og Linda. Trekløveret! Selvfølgelig, vi krangler jo omtrent daglig, men vi har det også så fint sammen. Vi finner på masse gøye ting, eller vi sitter bare og prater i munnen på hverandre. Å være tre i en bestevenngjeng, det er forferdelig vanskelig til tider, det er så lett at en faller utenfor, men ikke i vårt trekløver, der kommer alltid personen inn igjen! 

Silje og Linda er de rareste jeg kjenner, men fyttikatta, de er søren meg de beste også. Er så glad i dere! Ville bare si det, liksom! <3 

Litt mislykket bimbo-fjortiss-vennebilde? Syns vi er det kuleste trekløveret på skolen uansett, jeg da! :)

- Hege.
bestemoooj

25.mai.2011 17:36
1 kommentarer

Jeg digger bestemor! Hun er så flink til så mye, i motsetning til meg. Hun lagde akkurat et smykke til meg, og nå holder hun på med armebånd og øredobber. åh, så flink! dere skulle sett smykkene hun har laget som henger på et stativ her! Nå skal jeg snart hjem for å fikse litt ting. snakkes later!


I like blue.

-Siljø


nå trenger jeg hjelp - fotoprosjekt

25.mai.2011 13:57
3 kommentarer

Har et fotoprosjekt i kunst og håndtverken som skal leveres på fredag, og som tidligere nevnt, jeg ligger dårlig an. Jeg har for få bilder, og jeg er ikke særlig fornøyd med de jeg allerede har. Men jeg skal bruke disse under, men noen må tas vekk (fordi jeg ikke er fornøyd med alle). Kan du være så snill å si din mening? Please! Trenger virkelig hjelp nå!Jeg har også fokusert på redigering, men legger ikke ut "loggen", hvor bildenavn, bakgrunn o.l. står. Bare si hvilke bilder jeg burde ha med, og hvilke jeg burde fjerne. 

- hege. 


sunshine is the earth's way to smile

25.mai.2011 13:39
1 kommentarer

227878_2016615784676_1522305495_32271108_6975615_n_large

Tumblr_llqzf2kj491qbgo5so1_500_large

Tumblr_llm8u7smhs1qg9c90o1_500_large

Tumblr_llqxdbkl2a1qduys2o1_500_large

Tumblr_lhfqqzjana1qgujfno1_500_large_large

Tumblr_llqwu2ii6o1qduys2o1_500_large

Tumblr_lkg1igbbhc1qd4psto1_500_large

 

- Hege


that matter the most...

25.mai.2011 13:09
1 kommentarer

-Siljø


lillegull var plutselig 3 år

25.mai.2011 11:20
2 kommentarer

For tre dager siden fylte lillesøsteren min 3 år. Jeg drev tilfeldigvis og tittet gjennom bildearkivet, og fant bilder siden hun var nyfødt og helt til nå nylig. Jeg får en trist følelse, tenk at jentami er blitt så stor. Den lille jenta jeg har skifta utallige bleier på, mata mange ganger, bada, lagt, sunget for (er ikke mange jeg synger for altså), bært på, trillet i vogn og har så mange bilder av. Uanset hvor mange ganger jeg har irritert meg over deg, over at jeg må være stille om kveldene for ikke å vekke deg, alle gangene jeg har hatt lyst til å sove, men du heller vil skrike. Alle morgenene du helst skal spise opp frokosten min, alle de gangene middagen min har blitt kald fordi du har tvunget meg til å hjelpe deg med å gå på do (og der kan du gjerne sitte en times tid, så du kan ta to dobesøk på en gang, kjempegreit liksom). 

Og du er ikke lite utspekulert. Som den kvelden rett før du skulle legge deg, så la du deg i senga mi og sa: 
"hege, æ æ syk, så æ må sove her inatt."
Og jeg sa "joda", måtte droppe grey's anatomy for ikke å vekke deg, ble vekket klokken 4 om morgenen og datt på gulvet (nesten) bare fordi du lå på tvers over senga mi. Joda, dette er ikke like gøy alltid, men det er verdt det. Å ha deg i armkroken gir en betryggende følelse, å ligge å høre pusten din, den søte snorkingen, gjør meg glad. Jeg er så glad for at du er søsteren min, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått være "minimamma'n" din. 

Jeg vet du ikke liker når jeg kjefter på deg, nekter deg godteri og leker, men tro meg, jeg er så glad i deg. Å se deg vokse opp, er så fantastisk! Det er en opplevelse uten like, og du kan være stolt over at du ha bidratt til at jeg er den jeg er idag! 
"Hvem sin dalt er du?"
"Æ æ hegedalt æ!"

"Hvem si jente e du?"
"Æ æ hege si jente!"

"Kan æ få løvekos?"
"Men da må du ikkje ramle!"

- Hege. 


breakfast

25.mai.2011 10:16
0 kommentarer

God morgen! 

Nå sitter jeg i sofaen med JB på høytalerne og Photoshop på skjermen. Kunst og håndtverksprosjektet skal leveres om nøyaktig 2 dager, og jeg ligger ikke superbra an, for å si det mildt. Kameraet mitt er jo som kjent ikke i det gode hjørnet for tiden, hjertefeil, og har dermed gått av med delvis pensjon. Koselig! Men har fått tatt noen bilder, i hvert fall, så jeg får fokusere på dem, og så går det som det går (hater å si det, men nå har jeg jobba som en damveivalser de siste ukene). 

Idag har jeg fri, akkurat som jeg hadde igår også. Det er deilig det. Eneste som ikke er deilig, er de pedofile polakknaboene mine som står  på den falleferdige verandaen sin og røyker og stirrer hver gang jeg beveger meg ut. Usssssj! Pappa sier at de er hyggelig (han har ikke prata med dem), men jeg og søstra mi svarer bare: "never trust a polakk, daddyooooh!".... 
Men tilbake til koselige ting, jeg skal skrive dette innlegget mitt som ble sletta av blogg.stygg.no på nytt senere idag, for det handler nemlig om...kjoler! HAHAHHAHAHAHAH! hadde aldri trodd jeg skulle si det, men. Det er egentlig et hat-innlegg, da men.

Men som dere sikker har lagt merke til, har jeg tidenes mest oppfinnsomme overskrift idag, så kanskje på tide og si litt om den også? Idag hadde jeg lyst på noe godt til frokost, siden det var tomt for corn-flakes, og jeg kun spiser brød hvis det er kjøpt iløpet av de tolv siste timene. Og det brødet var ikke gammelt altså, men det var fra LØRDAG (vi hadde et nyere, helt til resten av fæmmen spiste det opp. Hensynsfulle? Oh yes. Men hadde ikke spist det uansett, for det var fra igår). Og havregrøt gadd jeg ikke lage, så derfor lagde jeg meg to arme riddere. Men de var egentlig ikke så gode, fordi jeg hadde litt for mye egg oppi, og det ble veldig omelettsmak (haterhaterhaterhaterhaterHATER egg), og ikke nok med det, det var pølsesmak i (haterhaterhaterhaterHATER pølser også) steikepanna, takket være min slappe og ultralate lillebror som ikke har vett til å vaske stekepanna etter seg. Åhr. Men det ble sånn nogenlunde godt, da...:
 

Dette er som dere ser, den ENE skiva. Henger helt fast, altså... Den andre ble litt mindre mislykka, ja. Men tok ikke bilde av den fordi den var for simpel. Så frokosten tilbragte jeg med Grey's anatomy, et glass vann og verdens ekleste (fordi de pleier å være bedre, u know) arme riddere. Føler meg liksom litt prinsesse som spiser arme riddere, siden jeg spiser liksom ridderne mine. HIHIHIHI!

forresten, opplevde noe kult igår. På Norli (bokhandel) på Sandens (senter) igår, hadde de 70% på ALLE bøkene, og 49,- for alle filmer. MEN 70% PROSENT!?!??!?!?!?! DET ER JO NESTEN GRATIS. Liksom, fant 5 bøker jeg ville kjøpe, men kjøpe kun to, siden jeg måtte spare. Kunne egentlig kjøpt flere, siden det var dødsbillig, men det er meg i et nøtteskall, meg og Linda fant nemlig ikke helt ut greia med prosentregning (før på vei hjem).... Men de to jeg kjøpte, betalte jeg 41,- og 85,- (??) kr for, og det er billig det. Tror de er bra også, den ene begynte jeg på allerede på bussen hjem, og den var veldig bra, i hvert fall:


Beklager hvis dere ikke likte dette random, rosabloggerinnlegget mitt. Men for å være ærlig, jeg bryr meg ræva! :) Hehe. Neida. Bare si om jeg skal blogge om noe annet!

P.S. Hadde en svært innholdsrik samtale med idolvinner, Jorun Stiansen igår, på den dyreste skobutikken (i mine øyne, i hvert fall), hun sa: "bare si i fra om dere trenger hjelp altså." Og da svarte jo selvfølgelig jeg, på vegne av meg og Lindasau; "jepp, vi bare kikker!" Så smilte hun til meg, og jeg til henne, og så smilte hun igjen og så gikk vi ut av butikken....  

- Hege.


fy svartesørenn

24.mai.2011 21:34
0 kommentarer

TRYKKET AKKURAT PÅ "PUBLISERT" ETTER Å HA SKREVET ET INNLEGG, HAR BRUKT OVER EN TIME PÅ DET. MEN SÅ HOPPER VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGPLATTFORM UT, OG ALT (UTENOM ETT AVSNITT) BLIR SLETTA! SERIØØØØØØØØØØST. KILL MEG! SKAL VURDERE Å SKRIVE DET PÅ NYTT, MEN DET BLIR IKKE LIKE BRA....

- HEGE (ANTIDEPRESSIVA SØKES).

 


for you my dear

23.mai.2011 15:47
2 kommentarer

Kjære Silje. Jeg vet at du hater når jeg snakker om min fremtidige ektemann, dermed har jeg bestemt meg for å skrive et innlegg til deg, så du ikke skal bli så sjalu og oppmerksomhetssyk! ♥

Når vi gikk på barneskolen, syntes jeg du var en overlegen fjortiss som ikke likte noen andre enn dine venner. Men når vi begynte i samme klasse i 8., begynte vi sakte (men sikkert) å få bedre kontakt. I 9. var kontakten enda bedre, og nå i 10. går vi jo sammen ganske mye. 

Selv om jeg kunne klikket på deg i blant, håper jeg du vet at jeg er glad i deg. Alle de hysteriske minnene vi har sammen, og da tenker jeg på alle de gangene du har tryna i trappa, posert foran kamera med de merkeligste stillinger og grimaser og læreren tilfeldigvis kommer forbi, de få, men forferdelig spontane, Mandalsturene våre og ikke mist fotoprosjekter. Det er rare minner, men det er minner som er verdt å ta vare på. 

Til neste år går du forhåpentligvis på Kvadraturen, og jeg forhåpentligvis på Tangen, schoolneighbours oh yeah. Men uansett håper jeg at kontakten vil holde seg, selv om det vil bli vanskelig. Jeg kan være frekk og sur til tider, men det kan du også, så ikke glem at jeg er glad i deg, og at innerst inne... så digger jeg deg. 

Og for å være litt ekstra snill, så skal jeg ikke legge ut et megastygt bilde (som egentlig er søtt) av deg, heller ett litt normalt:


 Ca 1 år siden nå! Koselig dag på Tjøm det! 

- Hege..

P.S. Dette var det eneste innlegget jeg klarte å skrive uten å nevne *der vet*. 
P.S.2. Vi komikke videre i p3-konkurransen. DRITTKONKURRANSE! Erik & Kriss kan gå å henge seg såååå..... 


advarsel - stor smittefare

23.mai.2011 07:07
3 kommentarer

Vel, nå fant jeg nettopp ut at jeg har klart å smitte 4 personer av Bieberfeber i løpet av en helg, kan godt hende jeg har smittet flere også, men ikke alle som tør å innrømme det... Ja ja, Anne-Grethe like han i hvert fall ikke: 

Men så plutselig titter jeg innom bloggen hennes:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! Hva sa jeg ikke? Se filmen, og du vil få Bieberfever! Smittefaren er stor! Den eneste som mangler å se den nå, er Siljesau, men bare vent, skal nok få presset Justin Bieber inni hennes trange hjerne også! 

Tumblr_llms3nrlz11qetbtho1_500_large
<3

- Hege. 

P.S. Har jeg nevnt at vi har fri på tirsdag og onsdag? Ville bare si det... liksom.
 


kommer vi til semifinalen?

22.mai.2011 20:07
1 kommentarer

Dette er et seriøst innlegg. Det skal ikke handle om Justin Bieber (KUN for Siljes skyld, kunne gjerne pratet om han lenge), barnehageunger eller randome ting som popper opp i hodet mitt. Det skal handle om Nidar sjokolader. nei, det var et eksempel på hva det ikke skal handle om.

...Vel, nå har jeg prøvd i ca hele dag og skrive et seriøst, et bra innlegg. Men det funker ikke. Og gjett hvorfor? Fordi jeg BARE tenker på Justin. Jeg tror jeg har 42 i Bieberfeber, altså dødelig. Jeg klarer ikke å ikke tenke på han, jeg hører på han 24/7, fikk til og med høre på han i 90 minutter i bilen idag (!!), pluss at jeg har klart å frelse søsteren min (litt), og littegrann lillebroren min (noe han nekter å innrømme). Jeg har også lært den 3 år gamle søsteren min å elske han, elsker når hun sier: "låv ju justin liver". Aww. Hihi. 

Seriøst, istad så satt jeg i sofaen å hørte på Justin (og spilte Tiny Wings på iphonen), da jeg plutselig så at broren min så på magikerne på Wawely place, og jeg bare: "ÆÆÆÆÆÆSJ!!!! SLÅ AV!". Helt uten å tenke over det. Og han bare: "Øh, det er ikke no annet å se på, så nei!" Og jeg bare: "NEI, orker ikke se på den drittkjerring." OMG, hva skjer? 

Men, nå har jeg skrevet 2 avsnitt om JB, noe jeg lovte å gjøre, men klarte ikke la være (jeg lover Silje: jeg prøver virkelig, men du aner ikke hvordan det er å ha Bieberfeber, det er seriøst FARLIG, kunne hoppet fra 4. etasje bare for å treffe han, og jeg har høydeskrekk fra en stol). Men nå skal jeg prate om noe annet, nemlig P3's konkurranse om å vinne tur for klassen til rådhusplassen for å se topp 20-lista:
GJETT HVEM SOM ER I SEMIFINALEN? ...Haha, så ser vi imorgen når de ti finalistene kåres. Wi, lurte jeg noen nå? Neida, men imorgen kårer de 10 semifinaliter, og vi er selvfølgelig påmeldte. HADDE VÆRT AWESOME Å VINNE, tenk: vi skal til TJØM på avslutningstur: 

Mener ikke å være negativ, men seriøst, det er den styggeste stranda jeg vet om. Så mens andre klasser reiser til Fårup, Polen, osv, så reiser vi til ei strand noen få km fra skolen -weee. Så synes faktisk at min klasse fortjener å vinne (og forsåvidt resten av trinnet, men synd for dem). 

Men altså, den konkurransen var å skrive hvorfor man hadde Norges kuleste lærer, så det var jo null problem. Så dette blir spennende. Men det jeg lurer på, er hvordan det blir om vi vinner. Fordi, de spanderer tur til Oslo, og siden vi bor i VEST-AGDER, skjønner man at det er et godt stykke å reise, så får vi fly, tog eller buss? Får vi hotell, eller dagstur? Men det blir bra uansett, men det jeg gleder meg mest til, er å MØTE artistene backstage, og stå på førsterad, det blir nok awesome. 

Men vi prekast, Grey's, Justin og Tiny Wings resten av kvelden!! =) 

- Hege. 
 


 


what an amazing night

22.mai.2011 14:02
1 kommentarer

Goooooodness! I går var bare en helt super dag! Brylupp <3 Fantastisk vielse, fantastisk kjole, fantastiske taler, fantastisk mat, fantastiske sketsjer og sanger, fantastiske kaker, fantastisk musikk, fantastiske folk, fantastiske forlovere og fantastisk brud og brudgom. Herlighet, trenger jeg å si mer? Har aldri sett en så fin brud som det Synne var! fin, fin kveld! Var ca. sånn 10 000 folk som tok bilder, så jeg finner nok noen etterhvert til bloggen. 

Jeg er såå sliten i beina. Jeg var jo hjelp på kjøkkenet i ca. halve festen. Hjalp til med å sette ut maten, rydde tallerkener og glass, bære kaker osv. Veldig smart å ta på seg sko som er 1 str. for liten, når du må løpe opp og ned gjennom det store lokalet. Et ord, vannblemmer! DET ENESTE JEG MISTA BTW. VAR EN KNIV :D:D:D SÅ LYKKELIG. KLARTE Å BÆRE ET HELT BRETT MED 20 GLASS UTEN Å MISTE DET. Var så glad når jeg kunne skifte og bare danse og kose meg resten av kvelden. Overnattet hos Kathinka sammen med Emilie, og det var egentlig nachspiel hos dem etterpå med en del ungdommer, men vi var så slitne og trøtte så gikk ikke så lang tid før vi sovna. Kom hjem i 3 tida tror jeg. Aninas sin tale var kjempe bra! Vi fikk hørt en del av talene siden vi smugtitta i døra av og til... Og hun var så utrolig pen. Den jenta altså. 

Legger sikkert ut noen bilder med det første jeg ser noen. haaajdååå. God søndag!!! Jeg skal i hvert fall slappe av og besøke noen folk senere i kved. Har også en tale til tirsdag som jeg må begynne på kanskje.. :/ Og så skal jeg ta en laaang dusj. Håret mitt er bare en stor floke nå med tanke på hvor mange tonn hårspray jeg måtte bruke i går når jeg krølla det. Men da holdt det jammen meg heeele dagen og!


Er det bare meg eller ser jeg ut som et esel på dette bildet? :)

-klem silje som har vondt i hodet pga. hangover. (neeeida, jooda). hahah 


en film som er verdt å se

22.mai.2011 09:13
0 kommentarer

Bruk 5 minutter på denne filmen, bare gjør det (og nei, den handler ikke om Justin Bieber. 

 

Fant den via Linda

- Hege.


let's do like bieber

21.mai.2011 21:51
7 kommentarer

Heisann! 

Altså, jeg skal nevne Justin Bieber i dette innlegget også, og beklager Siljesau, jeg vet jeg lovte å ikke gjøre det, men altså. Dette handler ikke om Justin Bieber egentlig, det er nemlig universelt for alle. Men jeg synes at vi alle kan ta og lære av det, for det er viktig. Just take a look: 

Så idag mens jeg syklet hjem fra Vigeland, mistet jeg et tyggispapir på bakken. Så jeg stoppet, plukket det opp og kastet det i søpla hjemme. Flink eller hva? Slike ting er med å bidra til et bedre miljø, wihu! 

Men nå har jeg nettopp spist eplepai (Justins favorittpai, hihi). Er dødsmett, så ser frem til å finne sengen snart, og kose meg med Grey's og Justin resten av kvelden (natta). Igår så jeg Never Say Never (igjen), og begynte selvfølgelig å grine... Søstra mi ble jo flau over meg, selv om vi var alene i stua. Can't help loving that boy! 

Men nå er det nattis! 

- Hege.


what to do when you are bored?

20.mai.2011 23:11
2 kommentarer

Smink deg og gå ut å ta bilder av deg selv :D:D:D haha, jeg er såå sjøldigger nå :( men det var det jeg gjorde istad... gidder ikke å legge ut alle bildene nå, men her er noen. Har redigert de "litt" da.. Det kommer litt flere en annen dag, maybe. Tror jeg hopper i seng nå, tidlig opp i morgen. Vet det har vært skikkelig mye bilder av meg idag. Men det er fordi jeg har ingenting og gjøre og er lei av tumblr bilder, og jeg ikke har noen andre å ta bilde av. -Natta søtiser.

-Siljø


having fun i picasa

20.mai.2011 19:11
2 kommentarer

Jeg koser meg i picasa, haha. 


nesten orginalt


haha, gøøøy :) Rakel som har tatt bildet btw. Liker å dille rundt med masse forskjellige effekter og gjøre det litt anderledes. Prøver ikke å gjøre de fine eller noe, haha.

-Siljø


someday fragranceeeee

20.mai.2011 18:37
0 kommentarer

Hm, i det siste har bloggingen vår vært like dårlig som annais sin (altså, ingenting). Men nå som eksamen er overstått, har vi kanskje litt tid til å prioritere vår felles baby, og klatre opp på distriktstopplista igjen, er jo i bunn og grunn vårt navn som passer best der oppe (no offence, dere andre blogger, men kremt kremt, vi eier jo til tusen i forhold til dere. just kidding, men helt serr, vi er best).... 

Jaja, hva med temainnlegg? Gidder ikke vente på svar, så bare tenker jeg legger ut et, siden dere digger oss uansett. Men faktisk skal det ikke hande om Justin Bieber denne gangen (faktisk). Kan vel nevne at han er på full guffe på lydanlegge atm, men uansett... 

Nå er jo som alle vet, Dronning Elisabeth av England på besøk i Irland.... kødda (ville bare vise at jeg følger med på nyhetene). Men poenget mitt sån helt egentlig, var vel egentlig at...
jeg løy. Jeg skulle snakke om Justin Bieber (sorry)....

Dere skjønner det at nå driver han å lansere sin egen parfyme, omgggggg! for damer (ikke at det betyr noe, haddde brukt den uansett om den var for kuer eller kaktuser jeg). Men den heter "someday", og lukter sikkert like deilig som han ser ut! Åhr, can't wait to buy it! Sånn ser den ut: 
2011-05-Justin-Bieber-Someday.jpg
Rosetopp med "sølv"smykkepynt. Aw, han er så romantisk. Drømmer meg bort i våres romantiske dates (hvis vi ser 10 år frem år i tid). Har faktisk allerede begynt å planlegge bryllupet! Det skal foregå i Valle kirke (der jeg bor), og jeg skal lære ham å si "ja", på norsk, så skal han synge "ja" for meg i "love me" melodi (en sang av han) mens han danser for meg, istendenfor å si det på bebrokken norskamerikansk. Så er bryllupet åpent for alle som vil, sånn at alle kan bli sjalu,  hihihihiihihih. Cute or what (du trenger ikke svare, for det blir bare veldig sjalue drittkommentarer, eeeeh).

men nå må jeg digge musikk, seeyah! 

- Hege. 

edit: bloglovin 

Follow my blog with bloglovin (siljes verk)


being alive ftw

20.mai.2011 17:47
2 kommentarer

Jeg lever, jeg er bare altfor opptatt av å digge (les: elske) Justin Bieber. Aww, idag likte han som dere så kommentaren min på facebook (lykkerus). Jeg er dopa på Justin Bieber. 

Snakkes når jeg er tilbake på jorda (om jeg rekker det innen 2012, vel og merke). 

- Hege Bieber. 

(Se, han er fin med voks også!!!!!!!!). 


i'm a belieber!

20.mai.2011 16:35
2 kommentarer

Nå er det jammen meg min tur til å dø. Linda og Hege har blitt true beliebers! I hvert fall Hege. Seriøøøst. Hvis noen sier et ord om Justin en gang til så håper jeg på nærmeste fly til LA og forgifter han. Han har visst likt Heges kommentar, so what? Han er bare et menneske som synger fint? Gjør ikke jeg å det? Fortjener ikke jeg millions of haters og thousands of lovers? Haha, neida, nå skal ikke jeg være skikkelig hater. Folk må jo få lov til å like hva de vil. Derfor som respekt for Hege og Linda og Jusin har jeg plukket ut 3 sanger som jeg liker best av Justin. Synes han kan komme med noen nye sanger snart...


Down to earth

Stuck in the moment


U smile

Alle disse er nyinnspillinger fra 2010 av gamle sanger. Stemmen hans er mye bedre nå en det den var i 2009. Gleder meg til å høre han om et par år! 

Synes de er søte jeg :).. Han kan komme tilbake om 2 år, så får vi se om vi skal gifte oss Justin! Du er ikke utelukket enda.

Men i morgen skal jeg i bryllup.. yaaay! må stå opp i 8 tiden får å bli klar. Vi snakkes!

-Siljø


JEG DØR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20.mai.2011 12:17
5 kommentarernå dør jeg!!!!!!!! OH MY GAAAAAAAAAAAASJ <3 <3 <3 3< <3 <3 <3

-Hege!
guess we're back ladiees

15.mai.2011 22:17
1 kommentarer

hei i stugon. Hva skjer med at Kim røyk fra farmen? -.-

Anyways, har hatt en heeelt super helg som du kan lese om her. Gidder ikke å skrive om igjen. Men grugleder meg litt til denne uka. Eksamen i engelsk på torsdag noe som bare minner meg på hvor mye lærerene har mast om dette? Off. 

I morgen tar jeg turen til Rakøl. Vi prater alltid om alt mellom himmel og jord hver gang vi er sammen! Hun er så herlig :) Ellers, så tror jeg det kommer en genial, men flau videoblogg senere en gang. Ogsåå har jeg ikke så mye mer å fortelle akkurat nå. Heller ingen fine bilder som Hege har lagt ut, så får nøye seg med de siste reblogga bildene på tumblr'en min, til jeg finner på noe litt bedre å blogge om! 

blogg.no klikka litt, så dere på dra inn på whenever-you-smile.tumblr.com for å finne ut hvor bildene er ifra.

-Siljøøøø


sau - og kamelportretter

15.mai.2011 09:23
2 kommentarer

Heisann! 

På fredag fikk klassen vite hva vi kom opp i på eksamen - ENGELSK! Og det er jeg (og Siljesau også, antar jeg) fornøyd med! Alt er bedre enn matte, tihi. 

Men dermed blir det nok ikke maximalt med blogging denne uka heller, men skal legge inn noen bilder etterhvert som jeg blir ferdig med redigeringen og slikt. Har en videoblogg fra skolen på fredag også, men siden jeg jobber med en video for Linda også, så kan det ta litt tid. Har liksom 3 videoer å redigere, mange bilder til kunst og håndtverksprosjektet (pluss noen utenom) å redigere og i tillegg skole og jobb. Det er ikke bare-bare. Menmen. Syns dette fotoprosjektet i kunst og håndtverken har tatt veldig mye av fritiden min i det siste. Jeg stresser over det 24/7, siden jeg ligger langt bak skjema på grunn av det dumme kameraet mitt. Håper virkelig det går i boks snart. 

Men men, back to photoshop. Her kommer de fleste bildene:(Linda & Silje, si ifra om dere ønsker uredigert versjoner av bildene. Men jeg er ikke ferdig med å gå gjennom de, da). 

- Hege
ufrivillig bloggpause

09.mai.2011 13:56
2 kommentarer

Heihei! :) jeg tar meg en bloggpause fra denne bloggen en liten stund. Grunnene er så mangt. Har eksamen neste uke, og kan derfor ikke klare å blogge på mer enn en blogg. Denne uka er jeg ikke hjemme før halv 10 på kvelden og må dessverre prioritere andre ting.

-Siljø


er med i fotokonkurranse

08.mai.2011 22:33
1 kommentarer

Tjohei! Nå er jeg heimø fra "Back to the 18'a´s", en råbra revy i Mandal. De som ikke har sett den enda; benytt siste sjanse imorgen å SE DEN! Den er dritbra! 

Men nå går vi heller back to the title, jeg har nemlig meldt meg på en fotokonkurranse hos Pia Pettersen. Meld deg på du også her!  Mitt bidrag:(Bildet er redigert).

- Hege. pimp it

08.mai.2011 14:06
3 kommentarer

OK. overskriften har ingenting med innlegget å gjøre.

HEI. 

Dette har vært en fin helg, du kan lese om den her. Digger jentene jeg møtte! Tur til Drammen i sommer :) ...og busstur med Annikken til Trondheim, hvis jeg skal til AG. Yaaay. Hvis ikke noen blir med meg da..

Hege har vært flink jente i motsetning til meg. Hun har redigert videoblogg og blogget. Men ikke jeg.
Unnskyld, men jeg synes det er litt usosialt av meg og sitte på pc'en og blogge når jeg er på besøk hos folk. Men endelig har jeg funnet den perfekte løsningen, jeg skal begynne å mobilblogge! Genious. Vet ikke om det blir på denne bloggen eller min egen, det må jeg snakke med Hege om.

Idag skjer det egentlig ikke så mye, men jeg planlegger å komme med noe interessante blogginnlegg i kveld tror jeg. Jeg hadde egentlig VELDIG lyst til å dra på Back to the 80's ikveld, men i og med at jeg ikke har noen å gå med og lommeboka sikkert har det fint uten for jeg bare droppe det... Gidder ikke akkurat å gå alene, haha. Sjekker busser og litt sånn i tilfelle jeg plutselig finner på å dra etter møtet.

Er det noe spesielt jeg skal blogge om?

Jeg vil på ferie til disse  byene!! Even though jeg har vært i  noen av dem. JAJA, i Barcelona blir det shopping og MASSE bilder til dere!!! :)

BLOGGINGA MI MED BILDER ER DÅRLIG SIDEN JEG IKKE EIER SPEILREFLEKS. Og digital kameraet mitt er ødelagt. Men blir jo lånebilder og litt av hvert av og til da. Hege, Linda og meg tok en del bilder på fredag, kanskje hun vil sende noen hun ikke skal bruke (a)? Har nemlig en del prosjekter på gang. mohaha.

-Siljø


videoblogg

08.mai.2011 08:39
4 kommentarer


brødrister, regning og deodorantdukke

07.mai.2011 21:04
0 kommentarer

God kveld på kjøkkenet. 

Idag har jeg gjort mye (les: lite). Jeg har vært i Lyngdal å kjøpt ny brødrister på Europris for 99,90,-. De sier man får hva man betaler for, men jeg syns at vi fikk mer enn det. Dere skjønner det at tidligere i uka så satt jeg ved bordet og spiste ei skive rista brød mens jeg drakk kakaomelk, slik jeg gjør hver morgen. Jeg var nettopp ferdig med min første skive, og nr. 2 stod i risteren og gjorde seg god. Plutselig sier broren min: " Hege, det ryker endel fra brødristeren." Jeg snudde meg rundt og ser at brødristeren BRENNER! Jeg bare hylte: "DRA UT KONTAKTEN!!!! DRA UT KONTAKTEN FOR SVARTE!" Og det var et trist syn å fiske skiva mi opp av risteren, for å finne ut at den ene siden var ustekt (skulle til å si RÅ, hahahhaha), mens den andre svart som sauen på Chess-reklamen (skulle til å si fårikal, og det stemmer faktisk). Det var sick episk deppis altså. Så de neste 4(?) dagene måtte jeg spise andre ting til frokost, og det var sick episk deppis x 2!!!! 

Men iDAG DERIMOT!!!! IDAG FIKK JEG VERDENS MEST EPISKE (KØDDA) BRØDRISTER! - OG JEG ER SÅ LYKKELIG! Så nå sitter jeg god og mett i sofaen og nyter duften av ny brødrister. Spiste liksom dobbelt så mange brødskiver enn vanlig (altså 4 skiver), så nå er jeg mett i magan altså. 

Men, hva mer har jeg gjort idag, spør du! Joda, jeg har sett på Greys Anatomy, redigert ferdig videobloggen (kommer tilbake til den), irritert meg over at Silje ikke har blogget på 4 dager (og da blogget hun om SLØSEKALKULATOR, omg), og gjort endel hverdagslige husmorting som å passe ungene, fore dem, vaske snørra og betalt ei regning. Alt jeg skrev der er faktisk 100% sant også. Jeg begynner tidlig, skjønner'ru. 
Angående den regningen, den var litt irriterende egentlig, for at forfallsdatoen er(var) om 7 dager, og da ble jeg litt stressa for jeg hadde liksom bare 184 kr på kontoen (det minste jeg noen gang har hatt, serr, håper jeg får lønning svært snart nå), og den regningen var på 86,-. Bæsj, så måtte liksom betale den før jeg brukte opp resten av pengene (har brukt uvanlig mye penger i det siste, så det skal det bli en slutt på, jeg er egentlig utrolig flink til å svare, så når mamma så at jeg hadde så lite penger på kontoen, sa hun: "hæ, har du bare 184 på kontoen??" For jeg har sagt at jeg ikke har så mye penger, men hun trodde liksom ikke det var så lite).  

Ja, også var det den videobloggen. Joda, jeg har satt den til opplastning 6 ganger, og 5 av dem har jeg klapset igjen pc'en så alt har blitt avbrutt (den ene gangen var det 10 minutter igjen, diml). Men nå skal jeg gjennomføre det altså, så satser på videoblogg iløpet av dagen. 

Forresten, idag når jeg var i Lyngdal, fikk min lillesøster en ny dukke. Foreløpig har h*n ikke blitt døpt, så h*n heter bare "DÅKKAH", slik som de andre dukkene (utenom Gudrun Josefine og Kanindåkka). Men denne dukken syns jeg er veldig spesiell, siden den har innebygd deodorant. Hvis man løfter armen H*n**s så kommer det deodorantlukt (seriøst!!!). Haha, dritkult. 


 Ha en fortreffelig aften, ppl. Og kos dere med deres brødristere!

- Hege


stay iTuned

07.mai.2011 15:25
0 kommentarer


hahahahahhaha

05.mai.2011 09:35
0 kommentarer

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

- Hege. 


mandelen som forsket på erter

04.mai.2011 18:28
2 kommentarer

Sitter å jobber med den fantastiske naturfagsleksa, den omhandler celledeling og om Gregor Mendel som forsket på erteplanter, og blir dermed kalt genetikkens far! Herreguri! Hvis jeg begynner å forske på på gulerøtter, blir jeg da kalt egget (pga etternavnet mitt) som forsket på gulerøtter, og kalt genetikkens mor? Dilemma!  

 

Ja ja, men må vel bare "get back to business" / tilbake til firmaet. Ja. Ja. Ja. Ja. Så må vi alle legge hendene mot hverandre, lene oss mot Kongehuset og be til kongen om at Silje stryker på nynorsktentamen. Eller, vi kan bare ønske henne lykke til og leve med resultatet som måtte komme.

 

Bildeløst innlegg. Grunn: kameraet virker ikke i det hele tatt. 

 

Peace out ppl! 


Med vennlig kromosomhilsen fra Genetikkens Mor, født Hege Kristin **. 


sløsekalkulator

03.mai.2011 21:51
1 kommentarer

Som Hege fortalte har vi vært på skikkelig stor-shopping, eller ikke. Jeg gledet meg for jeg hadde akkurat fått lønninga og trodde at jeg endelig kunne shoppe litt, men neida... Selvfølgelig måtte jeg bare regne ut hvor mye jeg kom til å bruke denne måneden UTEN å shoppe noe, og da kom jeg på -20. Så da ble det bare en tørr shampoo og hårspray, og må jo ikke glemme djungelvrålen. (Angående tørr shampoo'en kommer det en anbefaling på min personlige blogg her.) Hege har jo fortalt om min pinlige opplevelse på bussen, så er vel ikke så mye mer å fortelle om den turen :-)

Men det jeg ville fortelle om er din sides sløsekalkulator. Der finner du ut av hvor mange penger du egentlig bruker på et år... Jeg lover deg, du vil få sjokk. Anina anbefalte denne siden og fortalte at jeg kom til å for sjokk, men jeg tenkte at neida, jeg bruker jo ikke såå mye penger. Jeg jobber egentlig ganske lite i ukene og litt i feriene, så lønninga mi varierer veldig fra måned til måned alt fra 400 - 5000(en ferie på en uke f.eks) i måneden. Mest 600 kr i måneden, haha. Men uansett, jeg fikk noe med 26 000kr på et år?!?! what liksom? Men jeg tok med mobil regningene da, så da blir det plutselig nesten 6000 mer. Også tok jeg med litt på buss der med taxi, og tar buss ganske mye.

Ting nordmenn er flinke til å sløse penger på.

Jeg må virkelig bli flinkere til å spare, i hvert fall til neste år da jeg begynner å tjene litt mer. Har en stygg følelse at ventetiden på bussen kommer til å gå til shopping...

Test ut sløsekalkulatoren og se hva du får! :-)

-Silje


"hege, jeg sitter fast"

03.mai.2011 20:36
3 kommentarer

Hola Amgios! (hva betyr egentlig det, er det en hei-versjon eller en hade-versjon? Og hvilket språk er det?)¨

 

Idag har meg og Silje vært en liten snartur i Mandal, og shoppa til det luktet svidd helt til Sydpolen! (siden vi bor helt syd i landet, er det jo nærmere til Sydpolen enn Nordpolen, ikke sant?). Eller ikke, jeg shoppet for max 100 kr, mens Silje nogenlunde det samme (hvis vi ser bortifra at hun fylte busskortet). Så, her kommer dagens innkjøp:

 

....Kødda, dette er ingen rosablogg!

 

Men kan fortelle hva som skjedde, for selvfølgelig, når meg og Siljesau er sammen skal det mere enn mest til for at alt går knirkefritt. Når vi skulle hjem med bussen, mistet Silje lommeboken på gulvet (med et brak så alle hørte det). Så hun klatret ned under setene for å ta den opp. Først kunne hun ikke finne den, så sier jeg: "Silje, du sitter på den!" "Åja, ihihihihihihihi" fniste hun og pkukket den opp. Så blir hun helt stille: "Øh, Hege, jeg sitter fast." Og det var rett før hun skulle gå av. Jeg holdt på å dø av latter, og de ved siden av oss så sykt dumt på oss. Men etter to minutter klarte hun å løsne ræva fra gulvet og løpe av bussen. Så kan jeg jo fortelle dere at når jeg gikk av (Silje var ikke der da), så tryna jeg selvfølgelig ned trappa, så brakk jeg beinet og imorgen kan jeg ikke løpe lysløypa! WIHUUUU! *ønsketenkning, den siste delen der.*

 

Jojomensann sa Knerten og slo seg i hodet med en sprettert. Fant faktisk på verdens beste vits under engelsktentamen idag! Den lyder såher: "Hørt om sokken som ble forgasset av sin egen tåfis?" Og så noe til som jeg ikke husker. Og så kom jeg nettopp på en til, den er seriøst rent tissbra!!!!! "Det var en gang to trestokker som tuslet over en vei. Den ene gikk sent, mens den andre jogget. Plutselig kommer det en Volvo trailer kjørende mot den sene trestokken i 10km/t. Trestokken blir påkjørt, så den andre roper: - kom an planke! (ikkele, det kommer meer). Så kommer den sjarmerende trailersjåføren hoppende bort til planka, og sier: "EY! Deg kjenner jeg igjen fra Wonder Baumen min!"

 

Image and video hosting by TinyPic

 (Vet str er litt feil, men har holdt på med den i 2 timer, så hvis dere vil se den ordentlig får dere titte på headeren).

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH! seriøst, må nesten le av mine egne vitser!

 

- Hege.

 


elefant

01.mai.2011 10:42
0 kommentarer

Før vi begynner - dagens "good to know":
"Granateple er en type ammunisjon, såkalt KnutsNitrat, oppfunnet av US Army. Det er en type granat som i nødssituasjoner kan brukes som rasjoner og som har en distinkt smak av Hardangerepler. Eneste ulempe er at granatepler av en eller annen merkelig grunn har det med å gå hardt ut over magesekken til folk. Dette er forøvrig grunnen til at USA tapte Vietnamkrigen. "


GIIID! HVORFOR VISSTE JEG IKKE DET FRA FØR AV? Kunne sikkert fått sekser på samfunnsprøven hadde jeg visst det, liksom, litt sånn ekstra kunnskaper! Men, back to something. 

 

Nå er klokken 10.19 og jeg har mac'en på fanget mens jeg tenker på stuebordet. Det er et slitt trebord som pappa skulle byttet ut samme dagen han kjøpte det for 10 år siden. Men det ligger allikvel så mange fine minner i/på det bordet. Har f.eks spist utallige chips fra det, satt fra meg mange vannglass på det, som jeg har glemt at jeg har satt der og hentet flere, mac'en og mine ex-pc'er har brukt det som ladebord. Og pc'er er liksom avhengige av å få ladet for å kunne tjene meg, så det bordet er jo på en måte en livredder. Derfor vil det bli tungt den dagen pappa lemper bordet på hengeren og fører det sakte og brutalt bort til avfallsstasjonen. Men det er slik livet er - tungt og brutalt. MEN, heldigvis vil det bli ei stund til, for pappa er nemlig veldig treg av seg, og ser på det å skaffe nytt bord som en vanskelig sak, og derfor gidder han ikke, så da får jeg bare holde ut med det gamle, minnerike trebordet. 

Men, altså. Nå har jeg brukt mange dager på å tenke ut hvordan jeg skal gjøre mitt store comeback, og det har (hvis jeg skal være ærlig) vært svært (beklager ordbruken) vanskelig. Men jeg kom frem til at jeg bare skulle være megselv. Jeg kunne jo dødd, slik som Michael Jackson, og SÅ gjort et stort comeback, men siden jeg ikke skal dø før jeg er 99 år gammel, er sikkert blogg veldig yesterday. Og dessuten så var ikke MJ seg selv, siden han hadde fake hudfarge (visste dere det btw, han brukte bare MASKE, omg) - fant det ut når jeg pugget på wikipedia igår. Sært, trodde han var white 4real jeg. Men men, nå er han jo død så who care's hvilken hudfarge en død mann hadde? Ikke meg i hvert fall. 

 

Men nå skal jeg snart opp å stelle meg. Sånn her pleier jeg stelle meg: 
- Gå på do.
- Kle meg.
- Børste håret.
- Rette det.
- Tar i hårskum. 
- Og så hårskummet skal holde seg så tar jeg på hårspray over der igjen.
- Tar på fuktighetskrem i ansiktet. Men ikke i ørene, i øynene, i nesa og i munnen for der får jeg ikke porer, kviser og tørr hud. 
- Så pusser jeg tennene med min røde, medium tannbørste fra Jordan og tannkrem fra Pepsodent White Now.
- Så tar jeg Elisabeth Arden krem på leppene mine, og da blir de skikkelig stygge.
- Så tar jeg vippetangen og retter vippene eller hva nå som skjer.
- Så tar jeg på maskara, akkurat nå bruker jeg Volume Lashes, og den er gullfarget og drysser veldig.
- Så smiler jeg til speilet og går ut av badet.
- Så kommer jeg inn igjen for å sette meg på dolokket - hadde glemt sokkene.
- Så går jeg ut.
- Så kommer jeg inn igjen for å hente iPhonen i den andre hyllen fra bunnen av fra midten av skapet.
- Så går jeg ut av badet.  

 

Ja, det pleier jeg gjøre om morgenen og det er faktisk noen veldig gode rutiner som jeg er veldig fornøyd med og ikke har tenkt å skifte før jeg får ny masara, får tom for hårspray, mister mobilen i do eller noe annet tragisk skjer. 

 

- Syns du rutiner er fint?Meg og kollegaen min på skolen. Her kan dere se at vi har samfunnsfag! 

 

Mvh. Hege Kristin.