bilder fra dagen

30.jun.2011 23:22
1 kommentarer

Litt veldig random, men har egentlig bare testet ut. Bildene av lillesøstrene mine er vannmerket fordi det er så ufattelig mange gale folk som stjeler bildene og later som om det er deres unger, og derfor syns jeg det er greit å vannmerke dem. Legger ikke med så mange, siden alle er nesten helt uinteressante. Skal ta ordentlige bilder imorgen, nemlig (etter at jeg har ryddet og vasket rommet - ork). 

Nikon D5100 + Nikkor 18-55mm og Tamron 18-250mm + Nikon Speedlight SB600 (på paper crane bildet). 

 

Ha ha, lol, jeg skrev først Nikon D40, og oppdaget ikke før jeg skulle trykke på "publiser" at det var feil. Ha ha. 
Hva synes du om bildene?

 

- Hege.  

 

 


a brand new camera

30.jun.2011 19:52
0 kommentarer

Heia! 

 

Jeg sovnet ikke før 3:30 igår fordi jeg var så spent, så det å våkne opp og se på Sporings-appen på iPhonen at pakken fortsatt befant seg i Kr.sand var rett og slett helt forferdelig deprimerende. Jeg la meg under dyna og holdt på å begynne å grine. Men, en halvtime senere får jeg melding av pappa om jeg har fått pakke. Og jeg bare: hva søren? Så tenkte jeg: tenk om pappa har hentet den og kommet innom med den, og den ligger i stua. Så jeg snublet ned trappen i samme sekund jeg leste meldingen, men nei, ingen pakke. Så jeg spurte han hva han mente, og mens jeg ventet på svar så sjekket jeg sporingsappen igjen. Og tror dere ikke den hadde ankommet postkontoren her jeg bor!? Så jeg kastet på meg de første klærne jeg fant, dro med meg lillesøster på sykkelen og syklet så fort til postkontoret at det luktet svidd gummi (nesten). Jeg står utålmodig i køen og smiler som en gal bikkje som nettopp har fått pølse. Så når det endelig er min tur, og dama har tastet inn sporingsnummeret for å finne pakken, sier hun: "er du sikker på at den kommer med Posten?" Og jeg bare: "ja, ja, ja, helt sikker!!". Så sjekket hun igjen, mens hun sa: "for dette nummeret eksisterer ikke." Og jeg fikk lyst til å legge meg ned å grine... Men så plutselig rekker hun meg en pakke og smiler. Og jeg bare: "TAKK!" Hahahahah, vet det ikke er meningen man skal si det, men, ble så lykkelig. Ha ha. 

 

Så tar jeg lillesøster i hånda og bærer pakken ut til sykkelen, låser den inne i sykkelvogna og sykler hjem igjen så fort jeg kan (er sikker på at jeg bruke mindre enn 2 minutter, lol). 

Åh, og inni esken gjemte verdens fineste kamera seg. Ah. Lykke. Gårsdagens depresjoner var med ett byttet ut med lykkerus. Så idag har jeg egentlig bare filmet og tatt bilder. Laget en liten "test-film", så er ikke den beste, for jeg er jo ikke vant med det å måtte fokusere osv, men øvelse gjør mester. Er dritfornøyd med kameraet, bare så det er sagt. Kommer bilder også, senere i kveld. Må bare redigere ferdig. Her er filmen:

 

(Kvaliteten er egentlig bedre, men gadd ikke laste den opp i full oppløsning siden det tar så lang tid. Tror jeg skal begynne å bruke vimeo). Ta fullskjerm for å få HD. 

 

- hege.


i can live on but not forget

30.jun.2011 02:41
4 kommentarer

Nakken verker på grunn av putene som ikke vil ligge slik de skal, dyna er 50 grader for varm og hodet ditt er fult av tanker som ikke vil ut. Justin Bieber plakaten i taket er ikke lenger til hjelp. For de positive tankene er borte, de får ikke plass i et trist hode. 

 

Det er så mye du vil si, men så lite som kommer frem. Og kommer det frem virker alt bare dumt. Alt som ble sagt kan ikke lenger trekkes tilbake, for selv om man angrer, er fortsatt ordene der, de ble sagt. Og de ble ment. 

 

Man kan unnskylde og tilgi, men man kan ikke ta tilbake og glemme. Man kan leve videre, men såret er der fortsatt. Det gror og blir bedre, og snart er det borte. Nesten. Men et dypt sår etterlater seg alltid et arr. Og et arr går aldri bort. 

 

 

- Hege. 


don't know where i belong anymore

29.jun.2011 21:53
0 kommentarer

Beklageligvis orker jeg ikke blogge mere idag. Hadde egentlig mye å si, men har skjedd noen greier så humøret er egentlig helt på bånn. Prøver å trøste meg med at kameraet mitt kommer imorgen (så gjett hvem som skal opp tidlig for å løpe bort på postkontoret, ehe. Dør hvis pappa blir nødt til å hente det da, siden det er en pakke som har en verdi på over 7.000, da knuser jeg gulvet, for pappa er ikke hjemme). Dessuten fór jeg bort på butikken istad da jeg så at Johanne hadde fått JB-plakat i månedens topp-blad, da måtte jeg jo ha det, kremt. Og så har jeg addet en ny ting på ønskelisten min idag:

 
Foreløpig får jeg ikke lov av mamma å bruke 310 kroner på en av dem, (jeg syns den er totally worth it da), så jeg må nok vente til jeg blir 18 og ikke lenger trenger mammas eller pappas kredittkort for å kjøpe ting via internett, da skal den pryde rommet mitt, be sure. Tenk, en egen Justin Bieber. OMB! (Det er en standup, for dere som ikke så det, det er altså en 178cm høy Justin Bieber pappfigur). Skulle likt å se den komme i posten, lol. 

 

- Hege. 


video; tjømsturen 2011

29.jun.2011 13:46
2 kommentarer

Ok. Jeg dør. 


fine silje

29.jun.2011 13:28
0 kommentarer

 

Vet ikke hvem som har tatt dette bildet, jeg tror det er Helga, men det lå i hvert fall i bildemappen fra en strandtur med klassen, og jeg syns det var så fint at jeg gav det en omgang i photoshop. Fine sauen min 

 

- Hege. 

 

 

 

 


baby has got back

29.jun.2011 12:42
0 kommentarer

Gjett hvem jeg prata med igår? SILJESAU! Snakket med henne i halv tolvtiden igår kveld, og da var hun i Norge, og på vei hjem. Yeeeeee!! Pratet ikke så lenge med henne, da jeg var veldig trøtt, men hun hadde i hvert fall hatt det veldig gøy, og det er jo bra. 

 

I skrivende øyeblikk driver en videoblogg  og laster opp. For jeg lovte jo å legge ut videoen fra Tjømsturen for to uker siden, men det glemte jeg jo, selvfølgelig. Men idag har jeg redigert den, så nå kommer den. Jeg må innrømme at det er ganske dårlig redigering da, ehe. Den varer i 14 minutter og er kun klippet litt. Har bare satt sammen klippene og lagt på litt lyd - og bildeeffekter. OMB, holdt på å dø når jeg så videoen, vi var usminka, bustete pga vinden og så helt forferdelige ut, så en del av klippene er i svarthvitt. Og så hylte vi helt sinnsykt så jeg la på litt lydeffekter noen steder, ehe. Jaja. Men den er gøy for oss å ha i hvert fall, og hvis noen av dere finner den morsom så er jo også bare det morsomt. Hehe. 

 


Awwi, savner deg vennen. <3 

 

- Hege. 


happiness

28.jun.2011 22:41
0 kommentarer

Heisann! 

 

Jeg har hørt rykter om at Siljesau er ankommet Norge, så det blir spennende å se om jeg får noe svar på meldingen min snart, he he. 

For øyeblikket er jeg hoppende glad, jeg tror det er en god blanding av at kameraet mitt mest sannsynlig kommer imorgen eller overimorgen, at sommerferien nettopp har startet (fant ut at sommerferien varer i 62 dager elns, og det høres mye mer ut enn fire uker, tihi), jeg har hatt en morsom dag med Johanne og vi skal snart ha overnattingsparty og, ikke minst, jeg har akkurat sett på Justin Bieber som spiller piano og det er så søtt. 

 

Elsker den følelsen jeg har nå - lykkefølelse. Skulle ønske jeg kunne gjemme den inntil meg og ta vare på den foralltid. Noen ganger sammenligner jeg lykke med venner, det er liksom noe du setter så pris på, noe som gjør livet lettere å leve og som du helst vil ta vare på for alltid. Men det er forskjell, det finnes den type lykke som forsvinner, og den er som enn dårlig venn. Men så har man evig lykke, og evig lykke det er en god venn. 

 Nikon D40 + Nikkor 18-55mm + Nikon Speedlight SB600. Quoten har jeg funnet via Siljesau. 

 

- hege


today

28.jun.2011 13:17
0 kommentarer

God formiddag! 

 

Nå sitter jeg i sengen og kjeder ræva av meg. Har gjort minimalt idag, og planene for resten av dagen er egentlig bare å lese, kope på Mac'en og spille "Baby" på keyboard. Yes, I do have a life! For i ettermiddag skal jeg endelig se Johanne igjen. Yeahoo! Savner henne så. Og idag tror jeg Siljesau også kommer hjem - savner bloggkollegaen min også, jeg. 

 

Men jeg har egentlig ikke så mye fornuftig å si, så jeg tror jeg slutter av med et faila lite bilde jeg tok her akkurat. Kommer sikkert bilder ikveld, siden jeg skal ha med kamera når jeg skal være med Johanne. 

 Nikon D40 + Nikkor 18-55mm + Nikon Speedlight SB600. Snart kan jeg si at bildene er tatt med Nikon D5100, wiiiii!

 

- Hege. 


de kuleste kidsa i gata

28.jun.2011 00:51
0 kommentarer

Image and video hosting by TinyPic


tick-tock, tick-tock

27.jun.2011 21:36
0 kommentarer


Nikon D40 + Nikkor 18-55mm + Nikon Speedlight SB600

 

- Hege.


justin bieber is in my room

27.jun.2011 21:09
0 kommentarerPyntet litt på rommet mitt + iPhonen min dag. Fint, eller hva? Syns det var på tide å få litt Justin der nå. Når printeren begynner å virke igjen, så jeg får printa ut flere bilder, skal jeg henge opp et bilde på speilet også med en quote. Justin er nemlig den eneste personen som får meg til å føle meg bra. En gang sa han at han gjerne kunne datet en pen fan, da sank hjertet på meg. Men rett etterpå sa han; og i mine øyne er alle jenter pene. Slike ting får meg til å føle meg litt bra, faktisk. Men for at Silje ikke skal drepe meg når hun kommer hjem, skal jeg prøve å prate litt mindre om Justin (les: prøve). 

 

Planene for kvelden er egentlig å lese og titte litt på sidereel.com. Venter på en ny episode av en serie som skal komme idag, men det er jo lenge til det er kveld i USA, så tenker jeg må være oppe lenge om jeg skal få sett den, ha ha. Har egentlig sinnsykt lyst å ut å ta bilder, men med tanke på at jeg sitter i nattkjole og nattshorts passer det dårlig, eller kan jeg gå ut slik kanskje: 


Sånn skjer når man tar hånda foran blitzen lizm. Og tips: du brenner deg noe inni nordpolen.... 

 

Men istedenfor å plage dere kjære blogglesere med problemene mine, får jeg la de gå utover kameraet, bloglovin, boka, eller bare etellerannet. Haha. Who cares hva slags nattøy jeg går med liksom? P.S. Det er dødla varmt på rommet mitt, og jeg har vinduet på vidt gap. Care, sant? 

 

- Hege. 

lesesøndag

27.jun.2011 12:39
0 kommentarer


Nikon D40 + Nikkor 18-55mm. 

 

Heisann! 


Nå er jeg nylig kommet hjem fra Mandal, var en kjapp tur til reguleringstannlegen. Ett år siden sist, men da er det ett år til neste gang igjen, he he. 

 

Idag tenkte jeg å ha en såkalt lesesøndag, det vil si at jeg har tenkt å lese, høre musikk og bare slappe av. Senere i uka skal jeg finne på noe med Lindamin, har ikke sett henne siden tidlig forrige uke fordi jeg har vært en del dårlig. Kjenner jeg savner henne masse etter bare å ha vært uten henne noen dager, så lurer fælt hvordan det blir til høsten om jeg kommer inn på skole i Kr.sand. Nei nei, huff. Men nå får jeg legge bort mac'en og finne frem boka igjen. Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg (flinke bloggeren) til dere. Imorgen reiser forresten Siljesau hjem, så snart hører vi vel fra henne også?

 

Ha en fin dag! 

 

- Hege.  


they are not the only beautiful girls

26.jun.2011 23:00
3 kommentarer

When you look at yourself in the mirror, don't compare yourself to others - compare them to you! myself. 

 

Finami. Deg kan ingen måle seg med. Men du er er et unikt unntak. I love you! 

 

- Hege. 
han er menneske, han også

26.jun.2011 22:51
3 kommentarer

"Justin Bieber er en *** homo."
"Jeg skal drepe han og kutte ut øynene hans og bruke de som pingpongballer."
Osvosvosvosv. Excuse moah? Men har ikke folk følelser? Jeg blir lei meg når folk sier ting, og dette er bare eksempler som folk har sagt til meg når jeg har snakket om Justin Bieber. Altså, det er forskjell på å ikke like musikken, og å ville drepe noen. Hvis noen sier til meg at de liker AC-DC, så sier ikke jeg at jeg får lyst til å halshugge alle medlemmene, jeg sier bare at jeg ikke liker musikken deres (*hater). Men når det begynner å gå utover artisten som person, syns jeg det blir for drøyt. Selvfølgelig, er man kjendis må man tåle stygge tilbakemeldinger, men jeg syns at folk tar bløtkaka når det kommer til Justin Bieber? Hva har han gjort som er så ille? Ingenting!! Det har ikke vært noen skandalenyheter om Justin, han har aldri disset / hengt ut andre artister eller sagt noe virkelig provoserende. Så hvorfor hate han? 

 

Jeg tror kanskje at gutter kun er sjalue, for Justin får alle jentene:


 Det er jo sant, men det gir jo på ingen måte noen noen grunn til å hate ham. 
En annen greie er folk som sier at han har fått karrieren servert på sølvfat og at han ikke har fortjent den. Eh, okay? Han har jobbet hardt for å komme dit han er idag. Han begynte å poste videoer på youtube, synge i offentligheten, delta på talentkonkurranser i hjembyen osv, men det var via youtube han ble kjent, siden Scooter Braun oppdaget ham der. Så at han har fått karrieren servert er helt feil! 

 

 

Idag er Justin verdens nest mest rikeste tenåring. Miley Cyrus er verdens rikeste tenåring. Men hva er forskjellen på Miley og Justin? Miley er datter av en kjendis mens Justins mor var 17 når hun fikk ham, og faren 20 (?) og de har på ingen måte vært kjendiser. Han har vokst opp i en bitteliten by, og har på ingen måte hatt noen annen kjendisstatus der enn den han opparbeidet seg selv. Så hvorfor sier ingen at Miley har fått servert karrieren? (misforstå meg rett, selvfølgelig har også hun jobbet, men det at faren er kjent har hjulpet henne masse, Justin hadde ingen, kun støtte i ryggen). 

 

 

Justin er ikke mann! Det er en uttalelse jeg også hater, hvis Justin ikke er ordentlig mann så vet jeg da søren. Han har hår på leggene (noen sier at han ikke har det, men det har han), han sagger som en annen tulling og spør du meg så er han mer mann enn flesteparten av verdens befolkning tilsammen. Han står opp for hva han sier og mener, og er seg selv. Han er ikke en overfladisk hunk (okeida, han er kanskje det, men ikke overfladisk) som ligger med alle damene han kommer over. Når folk mobber meg for at jeg elsker Justin Bieber, blir jeg ikke lei meg fordi de mobber meg, men måten de behandler Justin på. Det er på en måte jeg aldri har hørt noen behandle andre artister/band på. Jeg blir faktisk lei meg på Justins vegne, og det vet jeg at er flere Beliebers også som gjør. Han er et menneske han også, han er en 17 år gammel gutt som liker jenter, tv-spill og henge med venner, den eneste forskjellen er at han blir forfulgt av paparazzier og fans som vil få kontakt med han. Det er bare det tillegget! 

Så til alle haters der ute: det er OK å dislike musikken, men for all del, hvis du skal true med drap så får du be noen legge deg inn på psykiatrisk, eller bare skamme deg. For han er et menneske han også! Noe annet er umenneskelig å tenke!


And that's true. ALWAYS 

 

- Hege.  


a wonderful morning

26.jun.2011 12:16
0 kommentarer

Image and video hosting by TinyPic

 Har vært oppe siden halv åtte jeg, men ikke før nå sitter jeg ferdig stelt. Det er litt merkelig at jeg ikke er mer trøtt enn jeg er. Jeg sovna i 2 tiden, og stod opp 7:30. Når jeg skal på skolen legger jeg meg mellom 12:00 pg 02:00, og står opp halv seks, men allikvel er jeg opplagt som et lys (finnes unntak da). Og i helgene er jeg like sen, og oppe i 8-tiden. Jeg fatter det ikke! Ja ja, det jeg har gjort til nå er egentlig bare å hoste og se på Grey's Anatomy. Jeg er sjeleglad for at jeg ikke hoster i sett hele dagen, og at det kun er om morgenen. Var også ute i hagen en tur, pappa hadde sluppet ut hønene mens han var i garasjen, og når han kom ut var de vekk. Så da måtte jeg hjelpe å lete etter de. Og gjett hvor de var! Under en busk midt i hagen. Jeg lette oppi skogen jeg, ha ha. 

 

Nå sitter jeg bare her og hører på musikk, som dere ser over, mens jeg venter på at søsteren min skal bli ferdig i dusjen. Vi skal oppom mamma en tur, for jeg skal hente noen greier, så ville hun joine meg. Elsker late feriedager!! 

Akkurat nå har jeg en sånn "bekymringsfri-periode". Dvs, ingenting å tenke på (unntatt tannlegetimen imorgen, kun for å sjekke reguleringen, eller plata, er jo ferdig med reggissa) som må gjøres som stresser meg. Det er utrolig deilig! 

 

Men nå var hun ferdig, så da stikker jeg. Ha en fin dag! 

 

- Hege. 


jeg er ikke forelska

26.jun.2011 00:08
2 kommentarer

....bare litt betatt kanskje?       Say no more. 

 

- Hege. 

 

 

oh holy bieber, i'm alive

25.jun.2011 19:56
0 kommentarer

Gjett hva jeg nettopp har gjort: ØVELSESKJØRT!!!! Haha, og det beste av alt: det ble ikke én ripe i lakken og jeg lever. Haha. Kunne gått verre, jah! Var litt gøy, men holy macarony, det var dritskummelt. Ha ha, skjønte meg ikke på den kløtsjen eller noe så. Menmen. 

 

Er skikkelig i lykkerus fortiden (tross at jeg har vært syk hele tiden. Er så tett at jeg ikke får puste + at jeg doper meg på hostesaft, og da er det ille), og det kun pga at jeg har bestilt kamera. Hver gang jeg ser et speilreflekskamera får jeg såpebobler i magen og får lyst til å hoppe av glede. Og så er det sommerferie i tillegg! Lykke!!! 

 

Nå skal jeg sette meg ned og spise lørdagssnop og bare slappe av. Håper på å bli frisk snart, er lei av å være forkjøla. Når sola viser seg bak skyene skal jeg søren meg ikke ligge hjemme i senga og sture, jeg skal jo på stranda med frændsa! Just sayin'. 

 

Ha en fin kveld spirrelopper! 

 Meg og Linda hadde det kos på stranda for ei stund siden. 

 

- Hege. 


lykkerus

25.jun.2011 00:00
0 kommentarer

Gjett hvem som har bestil nytt KAMERA!?!??! MEG!!!! Fant et sånn uketilbud på NetOnNet, så da slo jeg til! *Lykkelig*. Hvis noen er interessert i et Nikon D40 med 18-55mm's objektiv (begge deler virker, det er fiksa, nemlig) - HYL UT! 


I tillegg bestile pappa en NAS, altså en nettverks-harddiskgreie, så nå når den kommer kan jeg legge de 10 000 gamle bildene mine inn på den, så slipper den å oppta 80% av kapasiteten på Mac'en min. Wihu! LIVET ER HERLGI! Tok en skikkelig dans på badet etter å ha sett kjøpsbekreftelsen. 
Peace out people!!Nå bærer det til Sidereel.com for å kose med tv-serier. See yah 2morrow guys! 

 

- Hege. 


kameraprat

23.jun.2011 23:03
2 kommentarer

Har hatt en koselig St. Hansaften idag. Kamera virket visst ikke sånn som jeg trodde. Så da blir det straka vegen til reprasjon. Har nå bestemt meg en gang for alle, jeg skal kjøpe Nikon D5100, og få ordnet D40'en så jeg kan selge det. Har lyst på et nytt kamera fordi jeg er over "auto-stadiet". D40 er et nybegynnerkamera, og er i mine øyne et kamera for de som kun tar bilder på autofokus som tror det tar 10 ganger bedre bilder enn kompaktkamera, mens det egentlig bare tar 10 ganger mere plass i vesken. Misforstå meg rett; du kan få bra bilder med det på manuelle innstillinger også, men ikke uendelig. Jeg har hatt det i 2 og et halvt år nå, og jeg føler at jeg nå er klar for et litt mer utfordrende kamera. Et med bedre blenderåpning, ISO osv. I tillegg vil jeg ha et kamera som kan filme, da filming også er noe jeg finner interessant. 

 

Men tipper at 99% av dere som leser dette innlegget ikke finner dette noe interessant, så jeg runner av her med å legge ut det eneste OK bildet fra dagen - Tora som blåser såpebobler. I kveld skal jeg lese bok og se tv-serie, og virkelig kose meg. Har ikke vært i form lately, så håper at jeg snart kan rydde vekk hosesaften, og ikke finne den frem før i november/desember. Altså, hvem blir forkjøla i juni?! Har ikke badet siden februar, og da badet jeg i Carribien. Ser ikke hvorfor JEG, av alle personer er syk. Jaja.Av å se på dette bildet får jeg bare mer og mer lyst på makro-objektiv. Åh, enda bedre blenderåpning = enda bedre BOKEH. Ah, heaven! Ha ha, dere må tro jeg er saiko i hodet, leter etter livets verdier i kameraobjektiver? Oh holy macarony. 

 

- Hege. 

 


superyes!

23.jun.2011 15:55
2 kommentarer

Gjett hva som skjedde istad? Jeg fikk kamera til å virke!!!! Sånn tålig i hvert fall!! Så ikveld skal jeg ta bilder altså! Måtte bare si det, for nå er jeg L-Y-K-K-E-L-I-G-!
Og å skru på macen er også en fryd for tiden. Kan ikke annet enn å smile når det deilige smilet dukker opp på skjermen, og så drar jeg opp docken i tillegg og finner 10 herlige smil. Åh, det er lykke det. Og når det i tillegg er sol og du vet du skal tilbrine kvelden sammen med fine mennesker så er selve livet ganske herlig, egentlig. Hvis man glemmer det faktum at hostesaft-smaken fortsatt sitter i munnen og at jeg hoster til jeg brekker meg, så! Men jeg er optimistisk, jeg er ikke sur, pessimistisk og trist - jeg er lykkelig.

 Fine Johannemi, loveu!  (fant det hjertet på denne bloggen. To søte jenter som oppdaterer kjempeflittig! ...og som har stjålet 2. plassen vår på distriktstopplisten. Jaja, de fortjener den nok en smule mer enn oss, kanskje. Kremt). 

 

- Hege.

 


en liten oppfriskning av macen

23.jun.2011 14:06
0 kommentarer

Idag har jeg gjort masse, på Macen. Dvs, ingenting fornuftig. Har faktisk brukt hele dagen fra klokken 9.00 til å lage dock-ikoner og skrivebordsbakgrunn. Ja, jeg har et liv. Men ble ganske fornøyd med resultatet, det må jeg nå bare si:
 
(Hvis dere lurer på hva den gule rundingen er, så er det ikke meningen at den skal være der. Men jeg brukte "preview" til å ta skjermbilde, og det programmet ligger egentlig ikke i docken, så det har ikke ordentlig ikon, så jeg måtte bare fjerne det). 
Og hvis noen skulle lure; ja, jeg kan forskjell på alle ikonene! Haha, altså, jeg vet hvilket program som er hvilket.

Idag er det, som sikkert alle vet, St. Hans, en helt unødvendig dag i mine øyne. Har alltid sett på det som en kveld som jeg må være med pappa ut på Tjøm å grille. Men nå har jeg vokst, og trenger ikke lenger henge med pappa. Så for å feire det, skal jeg til Tora (GENIAL BLOGG, BESØK!!!) med Johanne. Blir nok koselig, Tora er ikke akkurat av den stille typen, for å si det mildt... 

 

Sitter å misunner Silje, i skrivende øyeblikk ligger hun på stranda i Barcelona og sikler på kjekke spanjoler (ifølge anina, i hvert fall. Silje bad meg forresten om å informere om at det var Anina som hadde skrevet mobilblogginnlegget, og at det var tull). Snart går hun og Anina bort på Starbucks og drikker *etellerannet* mens de kikker rundt i butikker og handler som gale... Noen som har det, altså. 

 

Men nå skal jeg få noe ut av dagen min... Skal nemlig inn på kjøkkenet, ta en cupcake og sette meg foran pc'en og finne en eller annen tv-serie på sidereel.com. Eneste løsningen på å få tiden til å gå på idag, tydeligvis. Og, når pappa våkner skal jeg spør han om jeg kan bestille Justin Bieber genser på eBay, yeiiiI!

 

Ha en fin St. Hans! Mvh, 

 

Hege. (kødda litt....)


tjømsturen '11

22.jun.2011 16:32
3 kommentarer

Kom på at jeg helt hadde glemt bort bildene fra når vi var på tur til Tjøm med skolen. Så bildene kommer nå. Skal legge ut en videoblogg også når jeg får redigert den. 
 Bildene er ikke så veldig redigert, og noen har av en eller annen grunn veldig høy ISO. Bildene er tatt med Lindas kamera! Thank uuuu! Og forresten, sorry for litt vel mange bilder. Klarte ikke begrense meg, tihi!

- Hege. 


da er vi nesten i Horten hvor vi skal ta båt. Håper jeg ikke får aids der nede... Har hørt det er så

21.jun.2011 17:13
4 kommentarer
1012776-1-1308669202401.jpg
da er vi nesten i Horten hvor vi skal ta båt. Håper jeg ikke får aids der nede... Har hørt det er så sykt smittsomt der! Jaja. Bare jeg ikke ligger med alt for mange spanske hunks der :) begrense meg til en 5-6 stk kanskje. Jaaaa, snakkeees!!! :D

Barcelona here we come!

21.jun.2011 12:30
2 kommentarer

Hejhej! I går var en ufattelig trist dag, haha. Vet i hvert fall at jeg er veldig emosjonell, klarte ikke stoppe å gråte. BLÆH. Akkurat nå vil jeg mye heller gå på skole i Mandal enn i Kristiansand, it's going to be so weird! Kommer til å savne LUS folka fryktelig mye. Men nå vil jeg ikke tenke mer på det... for nå er det SOMMER-FERIE! :D yaaaay. Kjører til Moss for å ta flyet til Barcelona i kveld. Gjerne send meg ei en melding på bilturen så jeg har noe å gjøre, bortsett fra å snakke med Anina og høre på musikk! 

Tviler på at det blir blogging der fordi det ikke er internett i ferieleiligheten, men hvis vi sitter på starbucks med internett, kan det jo alltids komme et lite innlegg. Vi skal ta masse bilder, så be prepared! :) Skal også jobbe nesten 3 uker i sommer, jeeeeeess. Nå er jeg exited så jeg klarer ikke å blogge så veldig bra. Hjælpes, det er en veldig stressa stemning her i huset, men det blir nok bra når vi begynner å kjøre, eller da vi lander i Barca. yeaah.

Nå kommer vel Anina snart, så vi snakkes! Må veie bagasjen! Typisk meg å ha overvekt allerede nå...-Silje 

 


school's out, summer's in

21.jun.2011 11:45
3 kommentarer

Nå er den her, sommerferien, som de fleste har ventet på. Jeg, derimot, har grudd meg til den lenge. Misforstå meg rett; sommer og fri er fantastisk, men tanken på at jeg til høsten ikke skal tilbake til vennene mine på LUS, er ikke like fin. På den skolen går mine beste venner, de rareste menneskene og på den skolen har jeg opplevd de 3 beste årene i mitt liv. Klasse 10C er den beste klassen jeg noen gang har gått i, og jeg kommer aldri til å gå i noen bedre klasse. Miljøet, menneskene, læreren, den innestengte luften, de ødelagte pultene, melkekorkkasting, fruktslåssing, videoblogger, krangler, gloseprøver, overraskende lekseprøver, norskstiler og sure lærere er noe jeg aldri vil glemme. Det høres dumt ut, men jeg kommer til å savne ALT. 

 

Tårene holdt på å komme gjennom hele avslutningsfesten, og jeg kjente klumpen i halsen idet jeg ankom festen igår. Men klarte å holde maska gjennom hele programmet, men når vi skulle si hade, og gi klemmer, klarte jeg bare ikke holde meg lenger. Det er seriøst noe av det tristeste jeg har opplevd. Kommer til å savne alle så utrolig mye! 

 

Menmen, for å få tankene over på noe annet, er dere interessert i en konkurranse her på bloggen? Vi har nemlig fått en liten sponsorpakke fra superkul.no som inneholder to wayfarer solbriller. Det blir ikke før Silje kommer hjem fra Barcelona (hun reiser idag, ønsk henne god tur), da, men hvis dere har noen konkrete ønsker for hva slags konkurranse - hyl ut! 


(Bildene er tatt med digitalkamera, så de suger litt ja...)


Og bare litt sånn btw;

Nå som ikke Siljesau kommer til å være aktiv på bloggen, kan hun ikke sjekke hva jeg blogger om. Så da kan det bli litt bieberprat. 

 - Hege. 


dagen som aldri skulle komme

20.jun.2011 15:00
0 kommentarer

Ungdomsskolen tar aldri slutt. Varer evig. Det har i hvert fall alltid jeg tenkt. Men faktisk, nå har jeg sommerferie. Og jeg er ikke en smule lykkelig. I kveld er det avslutningsfest, og jeg gruer meg helt sinnsykt! Vil ikke si hade, vil at vi fortsatt skal være 10C... Håper at kvelden aldri kommer, at tiden stopper, men allikvel. Uansett om man stopper tiden, vil man ikke kunne gjøre noe om igjen. Stopper tiden vil ventetiden aldri ta slutt. Men dette er ikke noe jeg bare "vil-bli-ferdig-med"; jeg vil ikke slutte. Skulle ønske ungdomsskolen varte evig.... 

(blogger fra en ga?mmel pc atm, siden mac'en ligger hos mummy, så har ingen bilder). 

 

- Hege.


last friday night

19.jun.2011 15:22
0 kommentarer

 

HAHA, genial!

Må pakke, pakke, pakke nå!

-Silje 


after sunday comes monday

19.jun.2011 09:07
4 kommentarer

Vet Silje har skrevet et langt innlegg om skoleslutt, men jeg må få ut litt tanker og følelser jeg også. Tårene triller her jeg ligger, og det er ikke bare trøtthetstårer, for jeg kjenner klumpen i halsen. Det føles som om noen skal dø, egentlig. Men vi skal bare skilles, og jeg VET, at en stor del av dem vil jeg aldri snakke med igjen. Tanken er så ufattelig trist. Hver enkelt person har sine egne kjennetegn, og aller er så unike. Kunne skrevet en bok om klassen min, for den er bare den beste. Men i august kommer det en ny "10C"... Selv om gruppa vår på facebook skal ikke slettes, verken fra Facebook eller hjertet, så er det fortsatt "slutten" på 10C - ungdomsskolen. Jeg har alltid tenkt at jeg ALDRI vil bli ferdig med ungdomsskolen, og tingene jeg alltid har utsatt til "slutten" av ungdomsskolen, må plutselig gjøres. Alt er blitt så useriøst, sånn helt plutselig. Dette er slutten. Men bare hvis vi gjør den til det... og det vet jeg at vi gjør. Det er det som er det mest triste av alt. At jeg vet at vi ikke kommer til å opprettholde kontakten. 

 

Beklager emosjonelle innlegg, men hva som skjer imorgen er bare så utenkelig og trist, og akkurat nå vil jeg ikke at mandag skal komme. Jeg klarer fortsatt ikke glede meg ordentlig til sommerferien, fordi jeg ikke vil på noen annen skole. Skulle ønske vidergående fortsatte på samme skole, i samme klasse bare med noen ekstra fag, og at elevene ble "delt" i disse fagene, og at kun fellesfag som matte, norsk, osv var sammen...

 

Men noe av det verste, er at trekløveret skal skilles. Og det er en tanke jeg ikke orker tenke en gang. Jeg klarer ikke. Vil ikke. 
Meg, Silje og Linda har hengt sammen som perler på en tråd de siste årene, og kanskje blitt litt for nære. Jeg kjenner de jentene bedre enn jeg kjenner iPhonen min, og den kjenner jeg veldig godt. Alle de sprøe tingene vi har gjort sammen kan jeg ikke en gang telle på 2 hender. Er så glad i dere, og jeg skulle ønske vi skulle gått i klasse for alltid. Dere vil alltid være i hjertet mitt. ♥ ♥ <- ett hjerte til hver. If you need me. I'll come running. From a thousand miles away! Husk det! 
Jeg vet ikke om dere føler det samme, men når jeg hører den sangen, tenker jeg på dere. Det får meg til å skjønne at vi kommer alltid til å være sammen, og stille opp for hverandre: 

"Nothing will ever come between us, cuz' I'll be standing right next to you."  

Luckily we have memories, cuz' they're what keeps us together:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savner dere masse allerede!

 

- Hege. 


that don't like/like feeling

19.jun.2011 00:19
0 kommentarer

when you're laying in your bed. Empty for words. Empty for tears. Empty for thoughts.

When you're exhausted and you're just laying there listening. You're trying to feel something, happiness, sadness or confusion, but you just can't feel anything. 

Litt under 2 dager til det er tid for å si hade til dem jeg har sett nesten hver dag i 3 år, og litt under 3 dager til jeg drar til Barcelona med besteste Anina og sommer '11 er ordentlig i gang. Grugleder meg. Going to be happy when Monday is over ♥

Natta folkens! Sweet dreams ♥

.-Silje 


kan ikke fatte at det er over...

18.jun.2011 23:53
3 kommentarer

Kan ikke fatte at de 3 beste årene i livet mitt snart er over. Over i morgen offisielt. Klarer ikke å tenke på det uten å få tårer i øynene. Skal være god hvis jeg klarer å holde tårene inne på mandag. Jeg snakker selvfølgelig om avslutninga i 10. klasse. Får en gjeng 10. trinn er på LUS: Alle er så close, alle tuller med alle, alle prater med alle og alle kjenner alle. Jeg er så utrolig glad i hver eneste person i 10C. Vi var den flotte og morsomme gjengen, og jeg digger alle! Kommer til å bli trist å starte på en ny skole, med nye folk og nye lærere. Hvor du kjenner max. 5 personer. Jeg føler jeg kan være akkurat den jeg er nå. Jeg trenger ikke å gå på skolen med sminke. Jeg bryr meg ikke når Lars kaller meg for gangster, Maria som sier jeg er Bitch eller Hege som alltid har et eller annet smart ord. Vi har blitt så godt knyttet på de tre årene vi har vært sammen, bedre enn på de 7 årene i barneskole klassen.

Det er så mye jeg kommer til å savne... Lærerene, den innestengte lufta, ganga, trappa som jeg tryner i, lysløypa, Maria som sitter foran meg og drar ut laderen min og stjeler tingene mine, Aina som alltid deler godteri, Helga som sprer glede, Ståle med sine gale påfunn og rampestrekene, Lars Ove som slår etter meg, Marthe som er den beste til å lytte og den beste til å gå turer med og løse mateoppg. med, Roald med geekespråket sitt og kranglebud, Vilde som alltid kommer trippende inn i klasserommet, Rebeca som alltid er der og mange flere. Kommer til å savne å stå ute foran huset til Marthe og vente på at hun, Karoline og Ingelin skal komme for å sykle til skolen. Tysktimene med Mari, Frode sitt babel om molekyler mens vi sitter på facebook og Britt som roper: "Mariaaaaaa!". Må ikke glemme Petter som ikke vil at vi skal tro at han er narkoman, som liker Linda og synes at vi alltid er veldig seriøse. Og selvfølgelig Kristin som synes det er viktig å gi tilbake strikkepinner og som har hjulpet meg til å bli et skikkelig mattegeni, og som alltid gir oss lekser når ingen andre gir oss det.

Kommer til å savne følelsen av å ha de tunge kontekst bøkene i sekken, følelsen jeg får når jeg går forbi flatskjerm som skriker ut stemmen min. Følelsen når det fortsatt er 7 minutter igjen på kondistesten og Frode skriker at vi må holde planken litt til. "Kom dere opp igjen!!". Følelsen jeg fikk når Marthe løp bort til meg da vi begge fikk 6'er på eksamen. Følelsen av å se Frodes hvite Caravelle og Britts blå volvo stå på parkeringsplassen. Følelsen av å gjøre gramatikk i preteritum i tysk. Følelsen av å høre til noe, av og føle at dette er hvor man skal være.

Selvfølgelig skal jeg ikke glemme kjære Hege Kristin og Linda. You've been a part of me and made me who I am. All latteren, alle filmene, alle bildene, fnisingen i timene, gymtimene, forbredelsesdagene, friminuttshopping og få alle lærerene til å tro at vi er sjenerte, mens vi egentlig er noen som drittunger som løper rundt og biter. Jeg er så ufattelig glad i dere, og vi har hengt sammen som lim siden 8.klasse. Er så glad for at vi kom i samme klasse! Utrolig at jeg ikke kjente til dere amazing jenter dere er, før da. Kommer til å bli forferdelig den første tiden uten dere. Vi har alltid vært tre om alt. Vi gikk gjennom alt sammen. ÅRH, hater når tårene klarer å presse seg ut. Tror jeg må avslutte her, bare to som gidder å lese det uansett.

Uansett, tusen takk for de tre beste årene i livet mitt ungdomsskolen! :) Dette er klisje, men sånn er det bare... GLAD I DERE ALLE!


-Silje 


that girl

18.jun.2011 22:34
2 kommentarer

I don't want to be the girl you are with because every other guy want to be with me

 

I don't want to be the girl you go out with, just because you think I'm pretty. 

 

I don't want to be the girl you are using. 

 

I want to be the girl you love

 

But the fat words together, and you'll understand the meaning of this text... 

 

Couple,lake,sunset,couples,love,reflection-4331a8ed40f544d55de2830d33b27a25_h_largeTumblr_ln03i27ask1ql3crjo1_500_large

 

- Hege. 


feel

18.jun.2011 22:23
1 kommentarer

De siste dagene har bloggingen min vært særdeles dårlig. Det virker kanskje som om jeg ikke har blogglyst, men poenget er, jeg har stor blogglyst. Men jeg har ikke lyst til å skrive mine hverdagslige, «morsomme» innlegg med google-bilder hvor jeg prøver å være så random så mulig. Jeg har en uforklarelig lyst til å skrive. Noe bra, for en gangs skyld. Noe som kan berøre. Det høres nok forferdelig klisjé ut, men det er det jeg vil! Jeg vil at de som leser det skal tenke: «oi, jenta har jo et poeng. Dette var bra!». Men problemet er, HVA? Jeg har masse på hjernen som bare må ut. Men det er som om det ikke finner veien. Som om det er en slags mur som blokkerer, og ikke slipper tankene forbi. Uforklarelig.

 

Jeg har det bra: Veldig bra. Men er litt veldig nervøs for mandagen, må sannsynligvis løpe stafett, har grudd meg til det i flere uker nå. Kan ikke beskrive nervøsiteten jeg føler. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg tar det så tungt en gang. Alle andre skulker jo. Hvorfor kan ikke jeg? Jeg vil vel bare ikke svikte laget... Men jeg skjønner ikke hvorfor vi skal løpe! Ingen på laget vil og det tuller null og nada! Men allikvel, når jeg sier at jeg nekter, sier de andre at jeg må? Som om de kan styre meg. De kan ikke. Eller jo, de kan, det er problemet. Jeg er ganske lett å styre. Hvis folk sier til meg hva jeg skal gjøre, kan jeg fint nekte. Men deres mening vil jeg alltid fortsette å bære med meg i tankene, som en klegg du aldri blir kvitt, på en måte. Jeg er så lett å gjøre inntrykk på. Hvis folk kommer med en spøk om at jeg, la oss si, er feit, da kommer jeg alltid til å føle meg feit. For de kan si det på tull, men jeg tenker allikvel; kanskje det ikke var tull? Det er bare sånn jeg er, men allikvel tar jeg på meg masken ? smilet. Misforstå meg rett; jeg liker å smile, jeg er vanligvis ei glad jente. Men jeg smiler som oftest uansett, jeg klarer ikke være trist når jeg egentlig er trist. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg er bare sånn. Jeg er meg. Uansett hva folk sier, hva slags innvirkning de har på meg, så er jeg fortsatt meg.

 

Når folk klager over at mennesker har forandret dem, at de ikke klarer å være seg selv lenger, på grunn av at en person har forandret en, så blir jeg litt... jeg vet ikke, irritert? Nei, det er bare feil; det er ikke den personen som «forandret» deg som er skyld i at du ikke er deg selv lenger, det er du som er feilen, din styrke. Du gav opp!

 

Vet ikke hva dette innlegget egentlig er. Jeg bare skrev, skrev. Om det har betydning vet jeg ikke, jeg skrev bare det som kom opp i hodet mitt, egentlig. Det er merkelig hvordan én liten tanke, en liten følelse, kan bli til så mange. Merkvundig. Faktisk, så er hele denne verden vi lever i, veldig merkvundig... Merkelig nok, så er den litt fantastisk å leve på også. Litt. 

 

Akkurat nå svever en fantastisk flott sky over kveldshimmelen på Vigeland. Den er oransje, og kaster dermed et oransje lys inn gjennom vinduet mitt. Det er det fineste lyset jeg har vært vitne til, og hadde jeg hatt kamera skulle jeg virkelig hatt foreviget det. 

- Hege. 


hater mobiler for øyeblikket

18.jun.2011 11:32
1 kommentarer

Nå skal jeg snart begynne på min sikkert 5. mobil denne måneden... Hml... Først var det sony ericsson'en som jeg hadde hatt i ca. ett år. Den begynte å leve sitt eget liv. Knapper som sluttet å funke, plutselig ingen lyd, alarmer som ikke ringte og den begynte til og med å skrive sine egne meldinger. Me no like. Så var det å bytte til en eldgammel sony som har lugget ute i snøen i over et halvt år. Utrolig nok funket den, men det er begrenset hva som er mulig å gjøre med den. Så fikk jeg pappas gamle HTC diamond som funket flott i 2 uker. Digget den! Begynte å bli vant til den, tok bilder og la over musikk osv. Plutselig i går gadd den ikke å slå seg på. FLOTT! 

Så måtte jeg til å lete etter den eldgamle sonyen, men fant den ikke og derfor må jeg bruke den som er egentlig ødelagt, altså den jeg hadde i et år. HATER DEN! Jeg har ikke penger til å kjøpe ny mobil heller, gidder ikke å sitte hjemme i 7 uker i sommer... Men Mamma skal kanskje kjøpe Ole sin og derfor kan jeg kanskje kjøpe hennes xperia for en billig penge..... BLÆ.

Humøret mitt er ikke akkurat på topp idag kan man si. Heldigvis er Rebecca her, og vi skal snart ta turen til henne tror jeg. Blir koselig! :) Tok en del bilder i går, blir sikkert noen idag også, så jeg regner med at vi legger ut noen ikveld. (?).

Merker at meg og Hege ikke har så mange lesere lenger. Kanskje fordi blogginga våres har vært ganske dårlig? Eller fordi jeg/vi har sluttet å kommentere? Anyways, dere må ikke forvente en sommer med masse blogging, but we will do our best! Miss tumblring... :)

-Siljeee 

 


søteste Rebecca er her

17.jun.2011 16:47
2 kommentarer

hey i stugon! :) Da er jeg ferdig på jobb for denne uka, og søteste Rebecca har kommet på besøk! Kommer flere innlegg senere men vi skal spise nuu! Planene for ikveld er å se VG-lista topp 20, siden jeg ikke kunne dra, se Never Say Never, høre på musikk, prate og sikkert ta litt bilder senere. SNAKKES SNART!!!!!

-Silje og Rebecca


hvis ikke dette er sjarmerende

17.jun.2011 00:19
2 kommentarer

...så vet ikke jeg.

 

Photobucket

Var ikke meningen at den skulle gå så sent da, hehe.

 

- Hege. 


for those who dare to dream, there is a whole world to win

16.jun.2011 23:26
0 kommentarer

Jeg har drømmer. Jeg drømmer om at Justin Bieber skal følge meg på twitter, jeg drømmer om Nikon D5100 og om å komme inn på Medier og kommunikasjon til høsten. Jeg drømmer om drømmegutten, å male rommet og at Justin Bieber skal komme til Norge. Jeg drømmer om å bli forfatter og fotograf på en gang, om å være flink og at noen skal sette pris på hva jeg gjør. Jeg drømmer om å få bort spikerhullene på veggen, nytt sengetøy og fastobjektiv.

 

Jeg drømmer om at jeg en gang skal bli ferdig med å drømme, og la drømmer bli virkelighet. Jeg vil gjøre noe. For meg selv, men mest for andre. Jeg vil gjøre en forskjell. Den trenger ikke være stor, den trenger bare være der. 
 

Image and video hosting by TinyPic

- Hege. 


look beside you..

16.jun.2011 21:01
0 kommentarer


-Silje 


I'm no longer 15

16.jun.2011 20:56
2 kommentarer

Endelig, denne dagen har jeg ventet på siden ... lenge! Dagen hvor jeg endelig kan si: "jeg er 16." Det føles rart. Jeg føler i grunnen fortsatt at jeg er 13. På samme tid føler jeg meg eldre, kan ikke forklare det. Det er jo bare et tall, men liksom, nå kan jeg øvelseskjøre lovlig, gifte meg (ha ha ha) og gå på småviltjakt alene (++). 

Resten av kvelden skal jeg feire megselv med Tortillachips, vann og Greys-Anatomy, imorgen skal jeg nemlig en tur til Mandal med mamma for å kjøpe noe til kjolen til avslutningsfesten. I tillegg håper jeg på strandvær, så jeg kan få med noen folk på stranden. 


...det var en gang.

- Hege.

 
just chekin' in

16.jun.2011 20:22
1 kommentarer

SORRY for dårlig blogging fra begges sin side i det siste, men vi har nesten ikke vært noe hjemme. Hege fyller 16 idag og jeg har vært på jobb, så, det er vel egentlig forklaringa. Skal jobbe i morgen og, men blir nok litt blogging i helga. Har i hvert fall planlagt ett innlegg i morgen. Er bare at jeg mangler inspirasjon for tiden, haha. Skal egentlig ikke fortelle noe spesielt, bare forklarer hvorfor det ikke har blitt så mye blogging. Men nå er det snart bare 4 dager til Barcelona, can't wait! :)

BTW, nå som vi har levert inn skolepc'ene har jeg den gamle, gamle pcen og på den ligger 10GB med gamle bilder! Så vær snill med meg hvis du vet at du er på noen av de bildene, du vet aldri hva jeg finner på! Haha.

Så glad fjortisperioden min er over... Valgte langt fra det værste bilde, just so you know.. Dette var ett av de bedre haha. BOLLE. Ikke at jeg ikke er bolle nå, men jeg har i hvert fall ikke like tydelige bollekinn. Hjææælpes. Gjett når dette bildet var tatt, eller hvor gammel jeg var? :) Stikker og lager te nå jeg, og fortsette på boka mi ♥  Beste å gjøre når det regner ute.

-Silje 


det beste med å være på telttur

15.jun.2011 12:16
1 kommentarer

...er å komme hjem. Fy søøøøren for en deilig følelse!! Og enda bedre er det når det er HELG og jeg blir 16 imorgen! WihuuU! Da kan jeg øvelseskjøre! Lås dere inne folkens! 

 

Neida, men tilbake til teltturen. Bloggen har vært masse i tankene våre - vi har laget crazy videoblogg, tatt en haug med bilder og mobilblogget. Men den mobilbloggen kom aldri, for det var noe galt med mobilnettet til Silje. Men det er tanken som teller, right? Hadde i hvert fall en fin og pisskald tur. Seriøøøst, i natt sov jeg inni telt under soveposen med teppe på, 3 JAKKER, bukse og sokker og frøys meg halvt i hjel. Fatter ikke hvordan det er mulig. I tillegg fikk jeg halsbrann. Og jeg trodde det vanligvis var noe gravide fikk...? Har det nå og, sykt ubehagelig. 

 

I hvert fall, det første jeg gjorde når jeg kom hjem for en times tid siden, var å hoppe rett i dusjen, åh, jeg hadde til og med korkkrøller, og det får jeg kun når håret er illee. Så spiste jeg noe mat etterfulgt av at jeg hoppet i kosetøy (det gjorde jeg i grunnen før jeg spiste da men) og la meg godt til rette under dyna for å prøve å få varmen igjen. Så nå finner du meg slik: 


 Mens jeg ser på grey's. Ahhh. Neida, sovner nok ganske snart, har liksom bare 2 timer på øyet i natt, takket være noen som vekket meg klokken halv seks. Og det er lite lurt, for kroppen min er ganske forberedt på å stå opp da, siden jeg vanligvis våkner da til vanlig, men idag hadde jeg tenkt å sove til 7:00-7:30 eller noe. Men neida, aldri i verden om jeg skulle få sove igjen. Så da gikk jeg ut av teltet og plukket søppel på stranda, lagde filmmanus og skrev litt på ei novelle. Så, ENDELIG, kom Silje omsider ut av teltet. Og ei god stund etter - Linda. 

 

Kommer ikke med noe referat akkurat nå, men vi skal nok få ordnet en bildeserie, og når jeg får hentet iPhone-kabelen hos papsen, så skal jeg prøve å redigere den syke videobloggen. Her snakker vi slåssing så mobilen flyr i luften. Jæddæ. 

 

Men nå skal jeg bare ...slappe ...litt ....av:


Ser dere hvor blå fingrene mine er? Ha ha. Er så kald på hendene!

 

- Hege O Søvnige. 


en stk. sliten silje

13.jun.2011 20:51
3 kommentarer

For ei helg! Har vært på hyttetur i Sirdalen med masse folk! Vi ble en del undommer som bodde i noen hytter rett ved sida hverandre. Kjempe greit! Ble kjent med noen nye, bedre kjent med andre og selvfølgelig hadde det kjempe gøy med de samme gamle. Har ingen bilder nå, men det var i hvert fall 3 stk som tok bilder der. Så kommer nok! :) Derfor gidder jeg ikke å skrive alt vi gjorde liksom,. så her er bare en kort oppsummering:

Fredag: Kom opp. Spilte uno. Spiste. Prata. Tok bilder. Var ute.

Lørdag: Feltet med Kevin, Henriette, Helge Simon og Lene M. Kjørte i 180 i Kevin sin BMW, haha.Så på folk som bada. Hoppa på trampolina. Grilla. Mer uno. Mer bilder. Mer mat. ++

Søndag: Lata seg litt på hytta med Rakel og Anina i noen timer på morgenen. Mer uno. Kake spising. De voksne dro hjem, parteeey. Neida, eller KRIIG. Bagasje på taket, penger oppi kaffe, kake i senga, låst seg inne på rommet VÅRT, stjelte øl(drakk de ikke), stjal golfkøllene og la dem i buskene (ikke køller for 50 000 ops...), vannballonger, sinna mann, kanskje politi, er noe av dem som inngikk i krigen mellom meg, rakel og anina og helge simon og kevin... GODT første inntrykk de ga! haha. ÅH, glemte at vi ble vekket rett etter at vi hadde sovner i 5 tida av at de hadde gått ut på taket og kastet inn en pose med is biter i SENGA vår. Hjæælpes, som Henrik hadde sagt. Og kleint, som han og hadde sagt. Var jo liiiitt gøy da. Resten av kvelden gikk til slakking i sofaen med Rakel, Remi, Helge Simon, Jenny og Benny (sometimes Kathinka og Kristian). De andre så film, og en gruppe satt og hadde nødt, sannhet og prosent (ja, de fleste var over 18 år der...haha).

Mandag: Vasking av hytta, stjeling av bilskilter og nøkler. Si hade til alle sammen og kjøre ned igjen.

SÅ er ganske sliten etter ei kjempe koselig helg. Det værste er å vite at man skal på telttur i morgen. Gøy det, men kjipt å pakke ut og pakke inn igjen. Har ikke begynt... Tar det i morgen som jeg pleier å si.. Selv om jeg har sovet 3 timer etter at jeg kom hjem, tror jeg jeg tar en tidlig kveld.

Natta folkens! Sorry for langt innlegg.                     

 

Mobilbilde av me and my girls som er tatt i helga. Love u!

-Siljø 


livin' our lives

12.jun.2011 23:08
0 kommentarer

Heisann! bloggingen vår er visst riktig så dårlig for tiden, fra begge kanter. Kan på begges vegne beklage så mye, men vi har jo omtrent sommerferie, og har så absolutt andre ting å ta oss til enn å blogge. Prøver jo selvføgelig å presse inn tid til det og, men vi har jo et liv! 

På tirsdag skal vi forhåååpentligvis på overnattingstur med trinnet, og da blir det bilder! Ellers så er det ikke mye å meddele for øyeblikket. Imorgen blir det familieselskap for meg her hjemme, så har vært mye å henge fingrene i denne helgen. Nå skal jeg straks ta turen innom drømmeland, Peter Pan står utålmodig foran vinduet nå, nemlig. 

Ha en fin kveld/natt videre, kjære blogglesere! 

- hege. 

Tumblr_lmnlu3thuw1qerlgqo1_500_large
(dårlige bilder grunnet mangel på virkende kamera. Beklager). 

 


video; this is why there should be a medicine for bieberfever

11.jun.2011 22:21
0 kommentarer

Min første fanvideo, hva synes dere? Og det er lyd, ikke sant? Frykter det kan ha skjedd noe galt, for skal være en sang under hele filmen. Hyl ut om det ikke er, da! 

Og forresten, sorry at jeg skriver mye om Justin bIeber, det er ingen Justin-blogg, men jeg er en stor belieber, og jeg tenker og tilbringer mye tid med Justin på skjerm og øre. Og før noen visse personer (Maria L) sier at jeg ikke har et liv; jo, hørt om netter? Har lagd denne filmen på kvelder og netter, faktisk. Just sayin'. 

- Hege. 


arnfinn, den overvektige vannmelonen

11.jun.2011 19:40
4 kommentarer

Heisann!

Idag har jeg faktisk ikke vært noenting på pc'n! REKORD! Har rydda og vasket i hele dag, i tillegg til en liten tur til Mandal for å handle finsko og mat. Vi skal nemlig ha familieselskap for meg på mandag. Fyller nemlig 16 på torsdag, finally! Ha ha, bestemor og bestefar, og alle egentlig, maser sånn hele tiden "åhr, ja ho er gammal nå", er jo eldste ungen på begge sider i familien. Litt flaut egentlig, for de drar frem veldig "pinlige" ting iblant. 

I hvert fall, rydda sinnsykt på kjøkkenet. Det var helt bomba, og nå er det ikke én avis på benken. Pappa har visstnok aldri sett kjøkkenet så ryddig før - *stolt*. Men, når de 7 (?) posene med varer landet på kjøkkenbenken, påtok jeg meg med ett oppgaven med å rydde dem. Men hvor skal man gjøre av 3 pakker pølsebrød, en stor vannmelon og mange andre varer når kjøkkenet er stappfult? Joda, da bruker man fantasien. Jeg puttet knekkebrød i bokser og la brødet vedisden av og jeg puttet pølsebrød og epler i gryter. Haha. Og så var det vannmelonen da. Fant frem boller og gryter, men han passet ikke i noen. Stakkars overvektige Arnfinn, passet ikke inn noen sted. Så til slutt puttet jeg ham i potetskuffen. Der var det plass. Skulle nesten filma alle plassene jeg prøvde, vurderte til og med oppå kjøleskapet, men var redd den skulle falle ned i hodet på noen! Ikke søren om noen ting skulle ligge på den benken, så om noen så mye som prøver å legge mobilen sin der - BURN!!! Da vil jeg se litt slik ut: 

Kanskje litt verre? 

 

Men det som er trist å tenke på, er at neste gang jeg kommer til pappa, så kommer det til å være like bomba igjen. Buhu. Gidder ikke rydde det så mange ganger heller. Får trøste meg med at jeg får eplepai på mandag, yei. Beste jeg vet nemlig! 

Åhr, får vann i munnen, nesten. Tenkte også å lage meg jordbærsorbet i kveld, for å faktisk være "litt" sunn. Tenkte ikke på å kjøpe jordbær, liksom. Husker melis, vann (lol?), men ikke jordbær. Typisk meg, just sayin'. Så får lage et eller annet av banan da. Ye ye. Milkshake? Neeeeei!!!! Usunt. Godt? JAAAAA. Thank u for forbrenning....

 

Og dagens viktige tema. Justin Bieber!!! Er litt (veldig, helt insane) lei av folk som sier han ser ut som ei jente? Vel:


Jeg vet ikke hva dere vil kalle dette. Altså, personen til høyre er en GUTT og heter Justin, hvis dere har flere problemer, bare rop ut. Har nummeret til psykiatriavdeling altså... 

 

Og dere som sier han synger og ser ut som en baby? 

2008 og 2011.

Altså, for det første, hvis dette er en liten unge; så sang Michael Jackson som en 12-åring, og hvis det høres ut som ei jente så er Lady Gaga en mann... 

SÅ, nok om den saken. Følte bare for å si det, Justin Bieber er mer mann en hele Norges befolkning tilsammen. Han står for hva han er, og det han gjør. Han tar hensyn til andre, og er ikke en overfladisk  fjortiss som ligger med alle damene han kommer over. Og dessuten, hvor mange jenter sagger?: 

Nå skal jeg nyte resten av lørdagskvelden, og lade opp til en ny dag med rydding. Er nemlig meldt regn, så tipper det blir lite tæning imorgen også. Æsj, meg som har kjøpt ny sololje å greier. Buuuhu. 

- hege. 


tæææne i sola

10.jun.2011 12:51
0 kommentarer

Hei! Nå er jeg hjemme fra skolen, slash stranda. Er egentlig bare unødvendige skoledager. Alt vi gjør er ingenting. Men er jo kos på stranda da. Men nå er Justin Bieber på full guffe på lydanlegget, og jeg skal straks ut å tæne litt. 

Har hatt ei superfin natt med Siljesau. Først lagde vi Tikka Masala og så på Never Say Never, og som jeg tenkte meg, har Silje fått et nytt inntrykk av justinboy, og nå liker hun han mye mer! Etter det lagde vi sangvideo, som dere ser under. Seriøst, den ble helt forferdelig. Faila så sykt på alle tonene, så dere får kose dere med de 20 sekundene (håper dere skjønner at det var tull?). Så la vi oss, og lå og lo til klokka 2. Haha, rimte jo. Neida, hadde litt interne øyeblikk hvor vi så for oss lærere på strippestenger og ...snickers. Say no more. Hadde det i hvert fall supermoro! 

Men hey, nå skal jeg tæne. Og btw, Silje skal på hyttetur i helgen, så jeg kan garantere at hun ikke kommer til å blogge i helgen. Så denne (lang, yeah)helgen får dere holde ut med meg. HIHI! Og btw;

Det er bra vet dere! Tusen takk til dere som leser bloggen vår! Men det er bare et fåtall som kommenterer, men takk til dere! <3 

Forrige gang vi var på stranden. I love you my black, crazy sheep. <3


- Hege. 

(Bilder fra 2day kommer når jeg får dem av Linda, hun er fortsatt at the beach, nemlig).  


sangvideo; vi synger "baby" med justin bieber

10.jun.2011 08:09
1 kommentarer

Say no more. God mooorgen! Dette gjorde vi igår. Nå går turen til skolen for å få kvittering på pc'ene, og så er det beachtime! Sneiks!

- Hege og Silje. 


video; en dag med oss

09.jun.2011 22:13
2 kommentarer

Her kommer begge delene i ett innlegg, så blir det lettere! 

<embed width="700" height="500" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/AxBLx7q2pK4?version=3&hl=nb_NO"

<embed width="700" height="500" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/mijIplsiQmA?version=3&hl=nb_NO"

Nå skal vi lage ny videoblogg; SANGVIDEO!!! P.S. Silje vil også gifte seg med Justin Bieber nå! TOLD YAH!!! 

- Hege og Silje.


never say never

09.jun.2011 18:18
3 kommentarer

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skal Siljesau sove hos meg i natt. Og stad så fant jeg et program som gjorde sånn at jeg kunne spille filmer trådløst fra mac'en og til tv'en. Så jeg prøvde meg ut med Never Say Never, altså Justin Bieber-filmen, og jaggu meg så virka det. Så kanskje jeg får Siljesau med på å se den? Hvis hun blir belieber, såå blir jeg glad. Hehe, hun mobber meg litt, og skjønner ikke hva det er med Justin. But I'll prove it to her. Men får se om vi får tid, hun foreslo jo å sove på tramplona, haha. Ye ye, time will show! FIkk egentlig litt lyst til å bade også. Kan bli en spennende natt. Det eneste jeg vet sikkert, er at vi skal spise Tikka Masala, begge to sin favorittrett. Håper bare Siljesau kan få ræva si i gir, hoppe på sykkelen og komme seg ned her. Kjeder meg nå. 

 Og forresten, dere som sier justin synger som ei jente... Dette er Common Denominator før og nå, hør litt:
 

Han har forandret seg veldig, men jeg elsker han uansett. There's gonna be times when people tell you you can't live your dreams, this is what I tell them - NEVER SAY NEVER!

- HEGE. 


livet er hærlig

09.jun.2011 16:42
2 kommentarer

...når huset er nyvaska, og du vet du får penger for det. ♥

5678550100_fd29ecbdd6_z_large 

... når du vet at sola skinner. ♥

Tumblr_lmihyg9jma1qhsofqo1_500_large

... når alt som prates om er at sommerferien er rett rundt svingen. ♥

Tumblr_lmfd7hbz6b1qis6mmo1_500_large

... når Justin Bieber er på full guffe på lydanlegget, og bassen dundrer i gulvet. ♥

Tumblr_ljz7zmnwbx1qiv7cyo1_500_large

... når du vet at siljesau skal komme å sove hos deg. ♥

Tumblr_lmegzmu6uc1qkk00so1_500_large

- Hege. 


video; en dag med oss, del 2

09.jun.2011 14:53
3 kommentarer

Beklager den lange ventetiden, men nå er den her! Enjoy! 

 - Hege og Silje. 


video: en dag med oss, del 1

08.jun.2011 20:51
6 kommentarer

Skal få lastet opp del 2 så fort som mulig, men den er litt lengre, så det tar sin tid. Og forresten, del 2 er mye morsommere! 

- Hege & Silje. 


unnskyld meg, men...

08.jun.2011 17:57
1 kommentarer

JEG ER SINNSYKT GLAD NÅ :) Jeg fikk 6 på eksamen(norsk), fikk vite at jeg kom inn på TAF helse til høsten, kan ta sommerferie, 13 dager til Barcelona og hyttetur med verdens beste venner til helga ♥ 

Seriøst, ingenting kan ødelegge lykkeruset jeg er i nå! :D Alt er bare perfect! Men skal innlevere den kjære pc'en min i morgen, blir et trist syn! Kommer sikkert til å bli masse blogging framover. Ønsker alle andre som ikke er ferdig med eksamen lykke til! Det er ikke så skummelt som du tror! Ventetiden er alltid værst!

ingen bilder to you, bare tumblr pics. Holder på å overføre alle filene til hardisk, og alle bildene... 4500 bilder, sick mange på under ett år...

this is how I feel:

 

OK, ble litt tulling nå.. haha, sorry can't help it! 

Skal ut å løpe litt soon!:)

snakkes senere, ha en fantastisk dag :D

-Siljøøø


ferdig med grunnskolen

08.jun.2011 15:49
2 kommentarer

Gjett hvem som fikk 6'er på eksamen?!?!

Meg og Silje (og Linda, som var med meg)!!!! Tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at jeg er i LYKKERUS! Jeg hadde en så utrolig dårlig følelse, var sikker på at jeg fikk 4'er, og etter eksamen så tenkte jeg at jeg fikk 5'er, men ALDRI I VERDEN, hadde jeg trodd jeg fikk 6'er! Det var liksom en fjern, utenkelig tanke. Målet var 5, da skulle jeg være fornøyd! Men 6'ER!!!!! FYTTI SVARTE KATTESØREN! Jeg er så glad. Jeg kan gå ut av grunnskolen med sekser på eksamen, og det er jeg bare superduperfornøyd med. 

Nå er det full guffe på øreproppene, pærti-liste og Justin Bieber selvfølgelig. Og sensor, så forresten litt mer slik ut, ikke slik jeg viste istad:
 
Han var supersnill, og dritmorsom. Han hadde store, firkanta briler MIDT i panna! Haha, ha var så gøyal! Jeg ble roligere etterhvert faktisk! Når han spurte hva jeg mente lykke var, visste jeg ikke hva jeg skulle svare. Men når han sa jeg fikk 6'er litt senere, fikk jeg lyst til å svare igjen! 
Det er ikke bare det at jeg fikk 6'er, det er det at jeg er så fornøyd med meg selv! ÅHR!!!! får lyst til å danse rundt på gulvet.

Man kan si; "det er kun 1 tall!", men søren óg, det avgjør fremtiden din. 

...nevnte jeg at jeg var lykkelig? Det er mulig å være dopa på glede. Sånn ser jeg ut nå:

Istad, før eksamen, så jeg sånn ut:

Og så må dere hilse på Knut Finstad:

Men nå skal jeg dele opp videobloggen som er supermorsom, og så kommer den kanskje iløpet av kvelden. Den ble litt lang, nemlig, tihi! Og Danza Kudoro med Don Omar er en sang som beskriver humøret mitt superbra nå! 

 - Overlykkelige Hege!


eksamen nå, wææææ

08.jun.2011 09:04
0 kommentarer

Om under en time sitter jeg i forberedelsrommet og forbrenner nerveceller. fyttisværtekætte, jeg gruer meg noe så inni gnottehule! Hvis noen kunne kommet hit og satt igang en nervetransplantasjon, slik at jeg fikk litt færre, hyl ut! Er så sinnsykt nervøs. Vet ikke hva jeg skal gjøre, liksom. 

Har nettopp sett sensoren og, og førsteinntrykket var at han lo av oss. Det ble ikke som jeg trodde, at vi skulle le av han. Han så nemlig ikke ut som jeg trodde, heller litt:

Men det var en annen, han så ut som en blanding av:

og

Ønsk meg, Linda og Silje lykke til!

- Hege. 


evig optimist

07.jun.2011 22:32
2 kommentarer

HEIHEIHEI!

IMORGEN HAR JEG (OG SILJE, MEN CARE) MUNTLIG EKSAMEN. Syns det er ganske morsomt at vi (tar parmodellen med Linda, kom opp i RLE, nest verste vi kunne komme opp i, ååå) ikke har noen lærer til å hjelpe oss, at det har skjedd en del dritt på skolen som vi har blitt blanda opp i og, ikke minst, at konsentrasjonen fløy med vinden til Bahamas. Det er finfint det. Lurer på hvordan morgendagen blir. Kan ikke manuset på pugg i det HELE TATT, har ikke øvd så mye på kapitlene som vi burde oog, får vi vår kjære lærer, eller må vi holde ut med en annen rle lærer?

...eller vi satser på at eksamen blir avlyst? DEN GÅR JEG FOR! 

Lykke til til dere som skal ha eksamen. Nå skal jeg kose meg med Greys (suprise) og strikketøy (suprise x2) resten av kvelden, og fryde meg over at eksamenen min blir avlyst imorgen.

...p.s. dette var et egentlig et rop-om-hjelp-innlegg, hvis noen kan ta med rifla til Roland å skyte meg, så sier jeg ikke nei. See yah in heaven. 
 Denne rifla skal jeg bli skutt med. 


Og hvis jeg hadde kommet opp allikvel, tror jeg sensoren hadde sett nogenlunde slik ut, han heter tross alt Bernt. 

- Hege. 


stay positive!

06.jun.2011 15:14
3 kommentarer

YEYE, da kom jeg opp i norsk da, og trakk temaet kjærlighet. Kunne vært MYE verre for å si det sånn. Så egentlig tar jeg det hele ganske rolig. I missforstå jeg jobber jo hele tida så og si, men føler ikke det er så stress. Vet Hege sa at det blir null blogging til onsdag, men jeg tror kanskje jeg får tid til å blogge av og til, man må jo ha litt pauser. Og nå har jeg en av dem. Har kommet i god gang, men føler det er veldig vanskelig og både gå i dybde og bredde i emnene. Og å holde en rød tråd gjennom hele greia. Så hvis noen har noen tips til meg, skrik ut!! Vi blogges senere, må nesten tilbake til Karens Jul nå snart.

BLÆ. for ikke til å opplaste et bilde...

-Siljø


muntlig eksamen =

06.jun.2011 14:01
0 kommentarer

Ingen blogging. Vi tar en pause frem til onsdag, eller noe. På onsdag blir det pærti da, siden vi er ferdig med ungdomsskolen liksom, men uansett. Åhr. Håper dere har forståelse? 

- hege og silje. 


 


man vet det er sommer når...

05.jun.2011 21:00
1 kommentarer

Man vet det er sommer når...

...du kan gå ut på verandaen uten å fryse.

...man endelig har tid til å ta fram en bok og lese.

...gradestokken nærmer seg 40.

...happy-musikk er det eneste som spilles på spotify.

...man kan presse fingeren på skulderen som etterlater seg et hvitt merke.

..det nesten ikke finnes en eneste person som oppdaterer facebook.

...skolen bare er eksamen og late dager i et varmt klasserom, og man spiser brownies i tysk timen.

...solbriller blir et fast accessorie.

...man ikke kan ha på seg bukse og det eneste man overlever i, er shorts.

...bikinistroppen etterlater seg en hvit linje.

...fatteren fyrer på grillen.

...sjokoladeisen smelter på den nye hvite sommer-toppen din.

...man brenner føttene på verandaen.

...du ikke får krampe av å bade.

...sørlandet blir til et paradis.

...man kan se hele sommeren foran seg.

...du helt har glemt at i morgen begynner muntlig eksamen.

...du ikke har mer plass i klesskapet og vintertøyet blir pakket bort.

...sminka bare renner av.

...du må finne på nye hårfrisyrer for å få håret bort fra ansiktet.

Man vet det er sommer når alle disse tingene går opp for deg og du ikke kan gjøre annet enn å smile :) 

 

-Er det sommer der du bor? Flere som har sommerfølelse nå?

-Siljø


belieberne trenger DIN hjelp

05.jun.2011 18:59
4 kommentarer


Norges blogg-beliebersamfunn har har satt igang et prosjekt som går ut på å få én bestemt Justin Bieber blogg opp på minst topp 10-listen på blogg.no, helst 1 (men for å være ærlig, det går nok ikke, men NEVER SAY NEVER)! For å gjøre det må alle gå innom denne bloggen. bibses.blogg.no. 

Syns alle kan gjøre det, for vi beliebere vil vise alle haterne at det er flere beliebere, og at Justin er best! Vi vil vise hva VI kan gjøre! Vi vil jo gjerne ha Justin til Norge også! 
Så som sagt: TRYKK HER FOR Å BIDRA TIL EN GOD SAK!!!! 

Del gjerne denne bloggen på twitter, msn, facebook osv! 

- Hege. (Silje, beklager at jeg skrev om Justin, vet jeg lovte at jeg ikke skulle, men dette var et bra unntak!). 

 


trying to find something to blog about

05.jun.2011 14:38
1 kommentarer

...but: 
Tumblr_lmai5ecwhl1qgsvpro1_400_large 

Kommer  sterkere tilbake når jeg har andre ting på hjernen. Vil ikke risikere å bli drept av Silje, heller. Tar med meg strikketøyet og iPoden ut i sola. Har ryddet og jobbet hele dag, og jeg må passe mine søsken senere og opp klokka 5:00 imorgen...

P.S. Imorgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen... tenn lys for oss i kveld, please! 

- Hege.

 


16 dager til...

05.jun.2011 11:42
4 kommentarer

 

Starbucks (frappuchinos, iced lattes, coffee, cupcakes, green tea and smoothies)

The beach

Shopping på kjøpesenterene eller...

...i en av Barcelonas mest populære turistgater, Las Ramblas.

Sightseeing rundt i byen.

Og bo rett ved siden av Barcelonas fineste park, Ciutadella Park.

For å ikke glemme Giovanni Gelateria selvfølgelig, iiiiiiis.


Åh, 16 dager til vi reiser til en av Europas flotteste byer, nemelig Barcaaaa!

Can't freaking wait! At bestevennina mi, Anina, skal være med gjør det hele 100 ganger bedre :D

Har du noen gang vært i Barcelona?

-SIljø


bahamasklima i norge

04.jun.2011 22:12
4 kommentarer

Aloha blogglesere! 

Her på sørlandet er det tropevarme for tiden. Gradestokken viser rundt 30 grader hele dagen, men kan gjerne gå oppi 50!! Det er helt sick, og jeg begynner å lure på om vi har fått Bahamas-klima? Det virker litt sånn, for jeg får i hvertfall Bahmas-følelsen igjen, og den er litt sånn her:
Men guess what! Jeg har ikke bada enda. Men det frister veldig, egentlig. Den stygge sannhet er bare det at jeg ikke har bikini, den ligger hos pappa, og er dritstygg. Hvordan jeg overlevde på cruise er et mysterium. Og imorgen vil jeg sannsynligvis ikke få tid, da skal jeg på jobb (HJELP!!!! har traumer etter forrige gang, men det går vi ikke nærmere innpå. men er et under at jeg lever altså) pluss at jeg skal vaske og rydde rommet. Slemme mamma, tvangsslit! Og rommet mitt er rotete, noe det sjeldent er. Er ikke min feil at jeg bor i en bag da, var vel ikke jeg som bad mamma og pappa om å skille seg? Nei. Men her er to sensurerte bilder av mitt rom akkurat nå. Det er ca 2 milliarder ganger verre i virkeligheten, no kidding:
Nå er det greys og strikketøy resten av kvelden. 
...om jeg har et liv? Nei. Jo. Faktisk.

P.S. Silje blogger ikke. For i følge hennes nære venner, Anina (eller anal som hun av en eller annen merkelig grunn kalte seg, ehe) og Rakel, har hun fått brystkreft etter å ha landet i grøfta utenfor huset, og råner nå rundt i rullestolen sin på sykehuset mens hun passer seg for betongtrappene... Og jeg hadde ikke et liv sa du?

- hege.  

P.S. Trykk her om du vil støtte en god sak; gratis! Kun vet ett tasteklikk!

 


when you smile, i smile

03.jun.2011 17:12
5 kommentarer

If you need me. I'll come right there. From a thousand miles away. When you smile I smile. 


Foto & redigering: Hege. Quote: Justin Bieber. 

- Hege. 
50 grader celsius

03.jun.2011 16:32
1 kommentarer

Heisann allihoppas! 

Idag våknet jeg 8.30 til skinnende sol og 25 grader ute. Deilig. Litt senere viste gradestokken 35 grader,og nå ligger den på 30. Hos bestemor og de var det 50 grader på verandaen, sykt! Bare for noen dager siden var det pisskaldt og folk gikk med vinterjakker, og nå er det såå deilig. Dette skal nytes! Kjenner virkelig jeg lengter tilbake til Caribien når jeg kjenner varmen, men kjenner også at jeg er veldig glad i Norge, ha ha... 

Har bare vært hjemme idag, da jeg har sovet hos Linda i to dager, kjenner jeg er trøtt. Nå sitter jeg i stua og har nettopp slukt en goood smoothie. Meg og Leah Emilie lagde den, og begge småtassene digget den. Fikk i dem en stor kopp hver, og det er ganske mye. Var ganske selvtilfreds og fornøyd da, og fikk faktisk penger av mamma for det, tihi.

Dette ble skrevet tidligere idag, men jeg måtte lage middag så innlegget ble satt på "vent", dvs, det som er skrevet over er skrevet i 14-tiden. ¨

I kveld skal jeg ut til Mandal med Melissa og Linda, skal se Pirates-filmen. Ser ikke direkte frem til kinoen, da jeg ikke kan fordra filmene og kun har sett  1'eren, men blir koselig å være med de da, så er jo derfor jeg gjør det. Hihi. 

Nå ligger jeg i senga og halvsover, vil ikke sovne på kinoen heller, ehe. Og når jeg begynner å blogge om at jeg sover, er det på tide å slutte av. Hehe. 

Forresten, har lært min tre år gamle søster sangen "that should be me" med "justin bieber. Så hun går rundt sånn: "that sudd bemiga" eller noe, sært i hvert fall, men dødla søtt. Så sier hun "låv ju justin livar". Tenåååå


S♥MMER! SILJES S♥LBRILLER OG LINDAS KAMERA, MEN MITT BILDE, ♥HYEAH!

- Hege.


sommer, det er det jeg vil ha

03.jun.2011 09:34
0 kommentarer

God morgen! Har noen sett utenfor vinduet idag? Her på sørlandet er det i hvert fall knall vær. Åh, blir så glad inni meg når jeg våkner opp til sol. Rakel og Anina kom jo i går, og har det alltid kjempe koselig med jentene mine. Nå er det bare ca. 2 og en halv uke til vi reiser til Barcelonaaa! Blir en great sommer tror jeg. Sykt mye som er planlagt allerede, yaaay. Haha, koselig det, men dyrt... yesyes.. Skulle egentlig bare si ifra at jeg lever, og at jeg ikke tok noen bilder i går, og at vi blogges snart!


Lurt smil, haha.

Takk til alle som har lest bloggen våres i det siste forresten :)) Det merkes!

Hva skal dere idag?

-Siljø


trenger hjelp ved kjøp av makro-objektiv

02.jun.2011 19:53
1 kommentarer

Jeg har bursdag om 15 dager, og på ønskelisten står selvfølgelig litt fotoutstyr. Kamera kommer jeg ikke til å få, men har satt et objektiv på listen. For øyeblikket står Sigma 50mm f. 2,8 ex dg makro linse der, men jeg er usikker, er det autofokus? Har googlet i over en time, men finner ikke noe om hva ex dg betyr, vet hvordan jeg skal finne det ut med nikons objektiver, men ikke med sigmas. OMB, ingen skriver om det. Det virker jo som et fantasisk objektiv, men jeg kan ikke ha det om det ikke er innebygget autofokusmotor i objektiv. 

Har sett på noen andre også, bl.a fra nikon, men vil ikke gå for høyt i pris, samtidig som jeg må sørge for at det er autofokusmotor i objektivet. Vil dessuten ikke ha høyere enn 50mm, og det må være fast-objektiv. Jeg vet jeg er prippen, men når jeg først kjøper noe skal det være bra. 

Kameraet jeg skal kjøpe er nikon d5100, altså, så det må være et objektiv som er tilpasset nikon. Så hvis noen der ute kan hjelpe meg, hyyyl ut!! Hadde blitt kjempeglad. 
103731 Sigma 346944 Sigma 50mm F2.8 EX DG Macro Nikon AF Macro til Nikon Digital, Norsk Garant

- hege.  


it's going to be hard without you...

02.jun.2011 12:12
4 kommentarer

God morgen! :) Hvor digg er det ikke å våkne opp i huset og ingen er hjemme? Bare sette på musikk og spise left over kebab fra i går? Og bare glede seg til å få besøk av verdens beste senere? Åh, I like it! Men må selvfølgelig ikke glemme at jeg må rydde ogsånn da, men no stress.

I går var en super dag! Var å bada for the first time i år. Brrrrr kaldt! Men nå er det gjort i hvert fall. Tenkte jeg skulle legge ut de bildene fra mandag som jeg har redigert? Det er "litt" kjipt at jeg ikke kommer til å se disse to jentene hver dag på skolen til neste år. Alle tre på forskjellige skoler... Vi har liksom hengt sammen på skolen som lim. Årh, ikke tenke på det nå, happy day today. 

Vi har hatt 3 supre år sammen! Hadde aldri hatt det så bra på u. skolen uten dere. Håper vi ikke mister kontakten. Glad i dere!

hva skal dere todaaay? :)


-Siljø


vi har kjøpt oss traktor!!

02.jun.2011 12:03
1 kommentarer
No one can drive us crazy unless we give them the keys.


telttur

02.jun.2011 11:47
0 kommentarer


Har mange flere bilder, men for å være helt ærlig - de er dritstygge. De er tatt sent på kvelden, vi er usminka og superhypre. Dailiiii! ha ha, seriøsttttt! Men fikk opp teltene HELT alene faktisk, dritenkelt. Og fyttisvartepuseperserkatte! Det var seriøst tropisk klima i de teltene. Lå i singlet OPPÅ dyna og holdt på å koke over! Hva skal man med dyne liksom? Det var så sinnsykt varmt. Når vi våkna gikk vi liksom ut i bare joggebukse og singlet og det var deiiiilig. 

På kvelden lå vi i teltet og så Blood Diamond, lekte "Nøtt eller sannhet", og det var morsomt det. Fikk oppdrag i å si "i senga" etter hver setning. Så skulle Trine Martine si hva hun ville gjort hvis hun fikk en million kroner: "jeg ville gjort sånn at arbeiderne på atomkraftverk skulle fått et bedre liv i senga!" DØØØØØR! 
Så begynte Trine Martine å skremme oss med Møkkamannen åssån, å fy hund altså, det var skummelt. Så begynte vi å tenke på den skumle naboen til Linda som jobber på skolen vår. Åhoy. Og om morgenen satt meg og Linda og brukte den siste strømmen på pc'ene våre til å se på Grey's. KOSELIG! 

Nå sitter vi å slapper av, for vi er en smule trøtte. Haha, skjedde nemlig noe morsomt i natt for Lindas del. DEN FEITE katta hennes har klort et lite hull i myggnettingen og KLATRA INN! Hvordan den klarte den, er et mysterium, men hun våkna hvertfall av at noen slikke henne i fjeset - dailig.
 

- xoxoxo hegemor (kødda).

 


bilder fra today

01.jun.2011 17:07
9 kommentarer

Heihei! Her kommer noen bilder fra dagen på stranda. Har redigert noen av de litt. Hege og meg har tatt de fleste bildene, men også Linda og Hege. Detter er noen av de 300, sååå jah. Kommenter gjerne da!-Siljøøøø


villmarksjenta - det er meg

01.jun.2011 15:44
7 kommentarer

Gjett hva jeg skal i natt? PÅ TELTTUR!!!!  hahahhaa, serr, jeg hateeer telt. Det er så innestengt, klamt og ekkelt. Men blir morsomt sammen med mine to fortreffelige venninner, Trine Martine og Linda. Tar med hundre dyner, madrasser og puter så blir det bra vætt. Håper bare stefaren min får henta bilen på verkstedet ganske tidlig, så jeg kan bli kjørt. Ser for meg meg med telt, dobbelvinterdyne, 10 puter pluss bag på sykkel. Igår havna jeg i hagen til naboen til Linda med kun Linda og bag bakpå. Wish me luck! 

Idag har dagen blitt tilbragt på stranden. wihuuu! har gått med shorts!! Eller, gjorde jo det allerede i februar. Bada 9/10 ganger i februar, på rad... i Carribien. Var suuupergøy. Tok mange bilder, men får dem ikke før i kveld. Nå er jeg veldig hyper. Danser til pærti-lista mi i spotify i senga. men ble litt mer turn egentlig. haha. jæddæ. hyper? naida, bare lykkelig. Prøver å få lasta opp videoen en plass, men den er litt lang å det tar to døgn hvis jeg skal uploade på youtube, omg. 

- Hege. 


a day at the beach

01.jun.2011 15:14
1 kommentarer

Overskriften minner meg om en 5. klassings stil i engelsk. Dagen idag har bare vært... ÅH, så hærlig :)) ELSKER alt for tiden. Happy, happy og happy! I morgen kommer beste jentene mine! Ooog, har så mye inspirasjon nå, så kommer sikkert masse blogginnlegg fremover. Fikk karakterene for dette halvåret også idag, ser supert ut så langt. Linda hadde med seg kameraet idag, så vi tok over 300 bilder. SISTE VANLIGE SKOLEDAG I DAG :O

Resten av dagen blir take pictures with Rebecca, rydde litt, blogge litt, lage videoblogg (kommer en veldig tragisk en av meg (delvis Hege også) snart.  OFF. Den skal seriøst ingen andre plasser. Også skal jeg bade for the first time i kveld med nabojentene. Er treig, i know. 


Du er søøøt :) Fant ikke noe bilde i full fart hvor begge smilte. Hun skal alltiv være vrang å lage grimaser! 
Tatt av Aina. 

-Siljø