forsmak på bildene fra Drammen

25.jul.2011 20:29
4 kommentarer

Hei! Har ikke fått lagt inn alle bildene på denne dataen fra Drammen enda, må overføre de fra en annen pc, så jeg håper jeg får gjort det snart. I mens for dere kose dere med dette bilde: Hehe... Hva kan jeg si? Jeg er bare meg selv.

-Silje

p.s Besøk min og Heges blogg. 


får visst ikke med meg noen ting jeg...

25.jul.2011 18:28
3 kommentarer

Jeg har ikke fått med meg at Hege hadde tatt en pause fra bloggen, eller at hun hadde fått fotoblogg. Men det er jo flott det!

 

Høhø, i helga har jeg vært i Drammen. UTROLIG lei av buss og lavprisekspressen! 7 timer buss både fredag og søndag... Men nok om det, kommer litt bilder senere!

 

Også vil jeg bare bruke anledningen til å sende min støtte og tanker til de pårørende/rammede i Oslo og Utøya! Det er helt forferdelig det som har skjedd! Trygge, lille Norge er ikke lenger så trygt lenger. Ekkelt å tenke på! 
Men istedet for å minne alle på det forferdelig som har skjedd, har jeg heller lyst til å prøve å glad-blogge istedenfor og trist-blogge.

 

Så, vær så snill å besøk den nye foto/hverdags bloggen min! Den finner du HER!  Nå som jeg har fått meg kamera er det 1000 ganger gøyere å blogge når jeg kan ta bilder. Også vet de fleste at jeg er veldig glad i å ta bilder, men at jeg ikke er så veldig flink! Men det skal jeg endre på! 

 

Derfor vet jeg ikke hvor bra blogging det vil bli på denne akkurat nå, MEN vi har avtalt å komme sterkere tilbake + ha en konkurranse for dere! Vi har jo fått sponset solbriller!

SÅ HUSK: ta en tur innom cutecapture.blogg.no og millionlittlestars.blogg.no så hadde dere vært engler! Takk på forhånd <3


arkivbilde.

-Silje! Vi snakkes SNART!

 


photoshoot med Kathinka

21.jul.2011 16:24
1 kommentarer

I går kom Kathinka til meg. Vi trengte å snakke litt sammen og sånn. Koselig! På kvelden bestemte vi oss for å ha en liten "photoshoot". Så her har dere noen av bildene

 Alle bilder er tatt med nikon d3100, og forskjellige innstillinger. Det ble mørkere, så vi måtte ta noen av de siste bildene med blitz.

 

BLÆ. Har vært på jobb 8 timer idag og. Skal det i morgen også, etterpå det tar jeg bussen i 5 timer til Drammen! Blir fuuun! Rakel, Sarah S, Nadja og ei ann ei skal "passe" på huset til tanta til Nadja i helga, me like! På mandag er det jobb igjen og på torsdag drar vi til Vatland! :D Årets begivenhet! Men tror ikke det kommer så mange denne ganga... Men blir nok gøy uansett!

 

Gleder meg til vi får skole pc, så jeg slepper å låne mammas pc for å legge inn bildene midlertidig, siden min er hemma. Har ikke noe redigeringsprogram her heller. Så har masse videoer jeg skal redigere sammen senere en gang. Iiiih, digger kameraet mitt!  Jeg vet jeg ikke er så veldig flink enda, men skal øve meg masse!

 

Vi snakkes kanskje på bussen i morgen!

-Siljø

stavanger is tha city

19.jul.2011 11:57
6 kommentarer

Hei! Da er jeg hjemme fra en kjempe koselig tur til Stavanger! Vi besøkte Bentein (Bento, Bentre eller Bente) og hadde en awesome helg. Fikk kameraet på fredag så har fått tatt litt bilder i helga! Har lagt ut noen på face, og noen kommer selvfølgelig her. Egentlig bare randomme bilder, visste ikke helt hvilke jeg skulle legge ut her. Kort oppsummering av det vi gjorde var å: se film, spise, prate, gå turer, kaffè i 2 timer, litt shopping and so on!

 
På torsdag kom Anina til meg og ble til fredag. Vi hadde god tid før bussen til stavanger gikk, så vi tok en tur til vigeland. Pretty face <3


Chai Latte på kulturhuset.

 Min kjære bloggkollega, Hege og meg.

 


Waiting on the bus. Glad i deg sukkerklumpen min :)

 


Bussturer med jentene er alltid morsomme! Haha

 

 


Da vi kom til Bentein, stakk vi ut en tur.

 


Hm... Hvem fikk Anina melding av her mon tro?

 

Kaffè med folket i 2 timer!


Frappuchino! Yummi!

 


Venter på at Anina skal bli ferdig på bik bok, haha!

 


NaaawNaaw igjen


hehehe...

 


Helge Simon er kuuul

 


:)Selvfølgelig finnes det alltid et blink skudd av meg.


Trying to keep warm.haha, vi viste masse bilder av forskjellige jenter til Noah(lillebroren til Bentein). Han kommenterte hva han synes om dem, og hadde rett hele tida, haha.

 


Naaaw x3

 


Bestevenn :)Us in a nutshell.Strike a pose!Love you vennen min <3La meg introduserer dere for Benteee :D Hun er kul!

Lagde innlegget i går, men fikk ikke publisert det før idag! Er på jobb nu, og har pause any minute! Ttyl!

-Siljø
oidaaaaaa

16.jul.2011 22:45
0 kommentarer

Siden sist....:


...var vel egentlig bare drømmetenkning, men det var NESTEN, da. Hvis bildet var ekte (for det er falskt altså, det er vanskelig å se, det skjønner jeg altså) så hadde ikke Justin hatt såå lang overkropp og stygt hår, og jeg hadde forhåpentligvis ikke hatt så feite armer oooog, det hadde vært den 14. februar på en romantisk strand. 

 

Shit, sorry, det er lite aktivitet her ja. Kan ikke annet enn å beklage egentlig. På vegne av begge, Siljesau er i Stavanger, og jeg har egentlig ingen unnskyldning. Jeg føler bare ikke for å blogge for tiden. Det å måtte ta på smilet hele tiden, og late som om jeg er helt hyper og gal, blir feil. Det er mye gøyere å blogge når jeg er gal liksom, og spesielt når jeg er med siljesau. For vi er jo kollegaer. Så jeg vurderer å ta en pause fra bloggen litt, få orden på hodet mitt, liksom. Men kommer nok tilbake om en kort tid, det lover jeg! 

 

MEN, jeg lovet jo å si hva det såkalte "secret stuff'et" var, så  det skal jeg gjøre. Jeg har nemlig opprettet FOTOBLOGG! Jeg er ikke ferdig med design og kommet ordentlig igang enda, men jeg kan likegodt dele adressen med dere, som forresten var et siste oppgitt forsøk på å finne et ok navn. Angrer egentlig allerede, så typisk meg. >cutecaptured< Ta en tur innom! Er bare to innlegg til nå, men skal ta meg sammen snart. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadde photoshoot her om dagen. jeg er virkelig vakker... hadde litt lite å gjøre imorges ja... Men det er lov å drømme. 

 

- Hege. 


happy sweet 16

14.jul.2011 10:48
1 kommentarer

Hola amigos. Idag fyller den beste av de beste, nemlig Johanne bursdag. Bursdagshilsen fikk du vel egentlig på facebook, men tenkte å skrive et litt mer ordentlig innlegg til deg - nettopp fordi du fortjener det!

 

Først må jeg bare si, at jeg skal ikke kalle deg Johanne i hele dag. Uansett hvor mye jeg elsker å gjøre det, skal jeg la være siden du hater det. Idag er du Linda. Idag er du 16, idag må vi begge betale voksenpris på bussen. 

 

Vi har jo fått høre av lærere og venner at vi er som et gammelt ektepar. Når vi først hørte det skjønte vi ikke hvorfor, men nå skjønner i hvert fall jeg det. Et gammelt ektepar er to personer som kjenner hverandre så godt at de vet nøyaktig hva den andre personen gjør, og når h*n gjør det. De krangler sjeldent, for de er enige i det meste. De trives best i hverandres selskap, og irriterer seg ikke lenger over sin ektefelles feil, for de er nemlig en vane. Vel, slik er vi og. Vi er ikke de bestevennene som plutselig begynner å krangle og ikke prater med hverandre på flere dager, og når de prater er det bare for å fortelle hvor mye de hater hverandre. Vel slik er ikke vi. Vi krangler kanskje noen få ganger i året (ja knapt det) og da ender det bare med at vi blir enige om å glemme hele greia 2 minutter etterpå. For min del tror jeg det kommer av at jeg rett og slett ikke klarer meg uten deg. Du er liksom ikke den lille solstråla som skinner inn gjennom vinduet mitt på en grå dag. Du er sola som skinner opp livet mitt - hver dag, du er den som skjønner når det er noe galt - og du er den som forstår når jeg forteller. Uten deg tror jeg at jeg ville vært en ensom emo, rett og slett. 

Du och jag Linda, du och jag - for alltid. 

 

Og husk; 

 

 Se gjennom denne filmen, og vit at jeg mener hvert ord som sies i denne sangen. 

 

- Hege. 


don't you just love to be sick in the summer?

13.jul.2011 13:06
1 kommentarer

BLÆ. Verdens verste ting er å være syk midt i sommeren! Når det faktisk er fint vær ute... ÅRH. Trodde jeg skulle være frisk til  idag, får må virkelig få pelt meg på jobb snart, men neida.. Begynte å gå rundt for meg da jeg sto opp... Måtte bare sette meg ned... yeees. Skulle egentlig finne på noe med Hege idag, og sykle til KRISTIANSAND i morgen. Men tror ikke jeg er i form til å sykle 70km, når jeg er forkjølet og diverse. Så vi tar det igjen snart da. Skal heller se om jeg kommer meg på jobb i morgen.

 

OGSÅ; gjett hva? Jeg har bestilt kamera! ENDELIG! Tror enten jeg får det på i morgen eller på fredag, for var i oslo tidlig i dag morges, så kanskje det er i kristiansand senere. Me like :D Jeg har bestilt Nikon d3100(lillebroren til Heges), pluss ekstra 200mm linse, minnekort og veske. OH YEAH. Nå står jeg bare i gjeld til mamma og de... Håper bare jeg får jobba igjen de dagene jeg har vært syk denne måneden.


Kan filme i full HD osv! Gleder meg til å sette meg inn i det! Skal bli flink på manuelle instillinger! :) 

Vi snakkes senere søte<3 Skal deppe litt mer nå. Skal til stavanger til helga btw! Koselig! Vi blir 4 jenter og en gutt helt til lørdagskvelden! Awesome!

-Silje(snufs, snufs)


siljesau er syyyyk

13.jul.2011 12:14
1 kommentarer

...og det er så trist! Vi som skulle finne på noe idag, å så er hun syk!! Får håpe hun blir frisk fort altså! Så nå vet dere hvorfor hun blogger lite også. Right? Nå skal jeg straks på stranda med fæmmen, so much to do liksom. Linda kommer heldigvis hjem idag, så snart får jeg kanskje det sosiale livet mitt tilbake. Yei! 

 

Men nå skal jeg igang med noe secret stuff (forteller senere) før jeg stikker på stranda. 

 

- Hege. 


valid for transportation

12.jul.2011 17:13
0 kommentarer

Heisann!

 

Sorry for dårlig blogging, men skjer ingenting i livet mitt. Alle er jo opptatt. Men imorgen, da skal jeg være med Siljesau, CAN'T WAIT! Kamera blir i hvert fall med. Det er utrolig hvor mye jeg savner henne egentlig, på så kort tid. Samme med Johannevennen min, henne ser jeg jo på torsdag da, for da har hun bursdag!!! YeiiI! 

 

Jeg er veldig sliten for tiden. Det kommer nok mest av at jeg er helt sykt underenært på søvn, og i tillegg er jeg ikke i humør for tiden. Så idag skal jeg rett og slett trøsteshoppe på Japanphoto.no. Jeg har nemlig et ubrukt gavekort der, så tenkte å få brukt det. I tillegg har jeg sykt lyst på Escada Taj Sunset parfymen. Luktet på den på danskefergen, og den var himmelsk. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den der. Men må jo spare til "Someday" også, håper virkelig den peller seg til Norge snart. Og for dere som ikke vet hvilken parfyme det er; Justin Bieber sin, ofc. Den skal jeg i hvert fall ha! Men nå snakker jeg vissvass her, så, på godt sørlandsk, "me talast!". 

 

P.S. Legger ikke ut videoen fra Danmark, syns den ble litt for personlig. 

P.S.2. JA, overskriften var totally random.  

 

- hege. 

Tatt av Johanne.  Dør like mye hver gang jeg ser det. Takk og lov for at det er tatt i niende klasse på Knabenturen. Men det var virkelig tider. Har mange minner derfra, eller hva gørls? 

 


om det å være god nok

11.jul.2011 20:25
1 kommentarer

Vi har nok alle vært der, på det stadiet hvor du helst bare vil ligge under dynen og glemme. Glemme det faktum at du har ei kvise rett under nesa, at lårene gnisser litt for mye og at singleten tyter litt mer enn du hadde ønsket. Vi har nok alle vært der hvor du ikke orker å se noen i øynene, i håp om at de ikke skal se din stygghet. Ingen liker å være der, men alle har vært der, på det stadiet hvor man ikke føler seg god nok. 

 

Jeg har vært der, mange ganger, ja så alt for ofte. Og jeg kommer meg ikke bort, jeg er der nå, jeg var der igår og jeg er der også til neste år. Vanligvis går livet sin gang, og det er noe du bare lærer å leve med, men det kommer perioder hvor du blir kvalm av tanken på mat, når du får lyst til å grine av å se deg i speilet og helst vil være alle andre enn deg selv. 

 

Du ønsker å være den jenta som alle snur seg etter på gata, den jenta som får flest "likes" på profilbildet på facebook og med hårlokker som legger seg perfekt i vinden - den "perfekte" jenta. Følelsen av å ikke være god nok, at ingen liker deg for den du er, kan bli for stor, og det kan bygge seg opp til en stor klump, som aldri stopper å vokse. Og når den endelig gjør det, er den så stor at den sprekker i tusen biter. 

 

"You eat, you're fat. You don't eat, you're a freak. You drink, you're an alcoholic. You don't drink, you're a pussy. You read, you're a nerd. You don't read, you're stupid. You tell a secret, you're an attention seeker. You don't tell a secret, you're still attention seeking. You let someone in, you're easy. you don't let someone in, you're too uptight. You smoke, you think you're cool. You don't smoke, you're a looser. You've had sex, you're a slut. You haven't had sex, you're a frigid little bitch. You wear make up, you're a slag. You don't wear make up, you're ugly." Funnet hos Daria.

 

Men det er når du er midt i de tungeste oppoverbakkene, du skjønner at det er verdt strevet, og er du halvveis snur du ikke. For når du bare når toppen kan du straks se solen igjen. Du vil kanskje aldri være fornøyd, men du vil alltid være god nok. Hvis noen mener noe annet er de ikke verdt det. For du er skapt nettopp slik du er, og det burde ingen måtte endre på.  

 


Nikon D3100 + Nikon 18-55mm (kamera lånt av Johanne, men tatt av meg). 

 

- Hege.


danmaaaaark

11.jul.2011 11:31
3 kommentarer

God morgen! 

 

Som dere sikkert skjønte så kom jeg hjem natt til idag, etter en fin Danmarkstur. Men jeg må innrømme at det er sykt deilig å spise frokost uten en liten seksåring som tar all Sunfresh-juicen, og ikke drikker den opp og en åtteåring som skal ha peiling på ALT og ikke klarer å stoppe kjeften sin. Men koselig, det var det. Grunnen til at det ikke har vært noe blogging mens jeg har vært borte, er fordi jeg ikke trodde det var nett. I fjor var jeg i Lalandia (feriesenteret), på på et annet sted, og da var det trådløst internett i hver hytte. Men i år var jeg i Lalandia i Billund, og her var det ikke det, dermed antok jeg at de ikke haddet internett. Men den siste kvelden fant jeg ut at det gikk ann å kjøpe trådløst internett på servicekontoret, men da var det litt sent, og å gå en halvtime på dritvonde bein klokka 22:00 frista lite. Men jeg hadde jo allerede klart meg uten internett lenge, så jeg fortsatte med det (okeida, jeg brukte mobilnettet for å sjekke om jeg kom inn på skole, men det var unntak). Silje har ikke blogget fordi hun har vært på stevne i Stavanger, som hun nevnte. Men nå er vi begge hjemme (tror jeg), og klare for blogging igjen. Wii! 

 

Kommer antakeligvis en liten filmsnutt fra Danmarksturen, hvis jeg velger å legge den ut da. Gidder ikke legge med så mange bilder, da de fleste kun er fra Legoland osv, men legger med noen få. Har testet ut litt nye redigeringsmetoder, så om redigeringen er like vellykket, er nå ikke sikkert. Men si gjerne hva du synes!

 
Nikon D5100 + Tamron 18-250mm. 

 

- Hege. 

 

 


home sweet home

11.jul.2011 02:16
0 kommentarer

Ah, endelig hjemme fra en fin Danmarkstur. Blogger imorgen, nå skal jeg bare slappe av.

- Hege


hva du kan gjøre en kveld du kjeder deg...

07.jul.2011 12:10
0 kommentarer

Her om dagen hadde jeg en skikkelig kjedelig og daff kveld. Derfor fant jeg ut et par ting jeg kunne gjøre. Så her kommer litt tips til dere, ble ikke så mye men. Forresten så reiste Hege til Danmark idag og jeg reiser til Stavanger, så blir mest sannsynelig ingen blogging før på søndag/mandag for meg.

 

-Ta på det daffeste tøyet du har, og fjern sminka. 

 -Hvorfor ikke sette deg inn i et nytt redigeringsprogram? Jeg har begynt å lære meg GIMP og ja, kanskje jeg legger ut noen bilder snart(Shiit, nå må jeg snart begynne på barecelona filmen).

-Why not make something good? Hallo, sommerferien er til for å være usunn. Men hvis du i motsetning til meg vil være sunn, kan du alltids lage en fruktsalat.

-Det er kjempe lett å lage og tar deg 5 min!-Du må ikke glemme å slikke slikkepotten da! Det er jo det beste med hele greia. hehe, fint tryne.

-Mens sakene god gjør seg i ovnen, stikker du opp på rommet og tenner alle lys du har. Det blir en utrolig koselig stemning selv om du er alene!-Også setter du deg i senga med dyna rundt deg og brownies foran deg, mens du ser på yndlingsserien din. Jeg har begynt på en serie som heter "Pretty Little Liars" som jeg synes er kjempe spennende. Har faktisk lest bøkene bak serien, derfor er det ekstra gøy! Kanskje jeg skriver litt om denne serien en gang.
 -Også bare for å avslutte innlegget med et bilde hvor jeg faktisk har sminke på.. haha! For de som sier at jeg ser lik uten og med sminke, TAKK! :) Men jeg ser stooor forskjell...

 

Men nå fikk jeg plutselig vite at vi skal gå om en time istedenfor to, dårlig tid!!

-Silje 

 

 


off to Denmark

07.jul.2011 06:09
0 kommentarer

Nå sitter jeg nydusja og stelt, og klar til å reise til Danmark! Var første oppe av alle idag, hihi. HA EN FIN DAG!

- Hege


u smile, I smile

06.jul.2011 21:55
0 kommentarer


Nikon D5100 + Nikon 18-55mm + Nikon Speedlight SB-600. tatt av Dennis, da. 

If you need me. I'll come running. From a thousand miles away. When you smile I smile. You smile I smile. - Justin Bieber. 


jordgubbor och glas

06.jul.2011 20:57
0 kommentarer

(flink i svensk jaa). Faila med skarphet på bildet, sorry, brukte Photoshop på iPhonen. Looool.

- Hege


fotoblogg eller ikke fotoblogg

06.jul.2011 16:01
0 kommentarer

...that's the question! 

 

I det siste har jeg lurt en del på om jeg skal starte en fotoblogg. Etter at jeg fikk det nye kameraet er jeg full av inspirasjon og fotoblogg er en tanke som frister - mye! Men, så har jeg jo denne bloggen sammen med Siljesau, og når jeg har lite tid har jeg såvidt tid til denne, så hvordan skal jeg få tid til to? Men på samme tid, bilder tar jeg uansett, så det å poste noen bilder vil ikke ta like lang tid. Men jeg vet ikke. Ha ha. Vet ikke en gang hvorfor jeg skriver dette. Ha ha. 

 

Idag reiser jeg til Danmark, sannsynligvis er det internett der vi skal bo, men jeg kan ikke garantere, og dessuten har jeg ikke tenkt å sitte å blogge så mye, så blir evt. om kveldene. Så ikke forvent for mye av meg. Men kamera og mac blir med, altså. Og så må jeg bare si dette; gjett hva jeg presterte å gjøre med øreproppene mine istad!? Rive av den ene ledningen (siden de deler seg jo og går til to propper, liksom, hvis dere skjønner)!! Og det var kun én propp som virket fra før av, og selvfølgelig var det den jeg rev av. Just my luck, liksom. Kan bli en koselig tur UTEN JUSTIN BIEBER. Buhu!!! 

 

Haha, igår sjekket jeg kontoen, og der var det kun 249 ,-! Jeg bare; "hva søøøøren? Hvordan skal jeg overleve i Danmark med 200 kr liksom???". Så jeg begynte å pakke og pakke, med viten om at jeg antakeligvis ikke kom til å kjøpe ett eneste plagg der nede. Men plutselig får jeg øye på en 200-lapp på skrivepulten, og jeg ble ganske overlykkeig. I tillegg lå det en haug med småpenger der som jeg trodde var enkroninger alle sammen. Men jeg tok dem og begynte å telle....1-2-3-650 KR!!!!! Jeg bare: OH MY HOLY BIEBER!!!!!! Det har ligget 800 kr på skrivepulten min i mange måneder, uten at jeg har hatt en anelse om det, det er meg i ett nøtteskall det! Så da har jeg tusen kroner. WOHOOOOOOO! Og i tillegg kommer antakeligvis lønningen min for juni også ganske snart. Life is good! 

 


 Nikon D5100 + Nikon 18-55mm + Nikon Speedlight SB-600 (nøff-nøff, liksom!)

 

- hege. 
my pretty bff

06.jul.2011 10:06
2 kommentarer
Nikon D5100 + Nikon 18-55mm + Nikon Speedlight SB-600 

 

To (tre) bilder av Siljesau fra igår. Hun la jo ut en liten bildeserie, men jeg tenkte å dele to bilder av henne som jeg tok igår, og som jeg har redigert. Pena mi! Klarte ikke bestemme meg for svart/hvitt eller farger på det øverste, så la med begge deler. Hehe. 

Hva syns dere, hvilket var finest?

 

-Hege. 

 


bilder fra idag!

06.jul.2011 00:09
2 kommentarer

Heej! Hjælpes, nå detter jeg snart bakover fordi jeg er så trøtt! Kvelden har gått til mye rart, som det kommer et innlegg om i morgen. Men nå kommer litt bilder fra dagen med Hege. Var suuuuper koselig å se henne igjen! How will we survive next year? Forhåpentligvis kommer vi til å gå på skole rett ved siden av hverandre. Hege har fått nytt kamera som tar UTROLIG gode bilder, har ikke sett så bra før! Uheldigvis er det litt vanskelig å se det på bildene, siden jeg har lastet de ned fra nettet. Også har jeg prøvd å redigere de i gimp med litt "curves" og sånn, kan ikke mye, so don't be too harsh! Sikkert litt lettere å se forskjellen om jeg hadde lagt ut orginal bilde også da, anyways: bæsj, får ikke til å sortere de, så de er litt hulter til bulter!


Love u!!

Hey there!

Dennis kom plutselig syklende forbi, så vi måtte jo ta en prat med han. Da Hege syklet hjem og jeg tok følge med Dennis satt vi oss ned og hadde en liten "gossip" prat, haha! Den gutten der er morsom! Haha, tror flere er enig i at det blir merkelig uten deg som kommer inn i klasserommene mens du synger opera, lady gaga eller britney spears med en urge i hånda, Besøk bloggen hans: uglevokter.wordpress.com - han er glad i ugler :)u r awesome

hi grey ski

Finaa <3

Bevis på at jeg har fått litt farge! Men hjelper ikke så mye når det skal regne i 2 uker :(
 

Hehe, det var litt av bildene! Fikk ikke tatt så mange, men yeah, jeg vil å ha nikon d5100, må bare spare 6000 først... MEN nå legger jeg meg, og digger følelsen av at jeg kan sove så lenge jeg vil i morgen!!! Våkner sikkert kl. 9 da...

-Silje 


@ kulturtorvet

05.jul.2011 12:06
2 kommentarer

Hey! 

 

Nå sitter vi på kulturtorvet SAMMEN!!!! Var sykt deilig å se hverandre igjen! Vi var hjemme hos Hege istad å lagde en supergod smoothie. Nå skal vi låne litt bøker og ta MASSE bilder. Grunnen til at Siljes øyenbryn er litt rare er at hun nettopp har farget og vokset de. Tar litt tid før de blir mer "ordentlige" / slik de skal være. 

 

- Hege & Silje. off to meet siljesau

05.jul.2011 09:35
0 kommentarer

Heyyyy! 

 

Nå stikker jeg straks til Vigeland for å møte Silje - CAN'T WAIT!!! Savner sauen min så masse! Tar med kamera så blir bilder senere. See yah! 

 

 

- Hege

 

 


hva jeg har brukt kvelden min på..

05.jul.2011 00:01
2 kommentarer

Hei! Jeg kom hjem i igjen i 19-tiden idag, så da bestemte jeg meg for å bli ferdig med rommet som jeg begynte på på lørdag? Haha. Ye, skulle nesten hatt før-bilde for det så helt forferdelig ut! Nå har jeg satt på plass tingene jeg kjøpte i byen, og fikset litt på hyllene, tørket støv osv. Så jeg måtte jo ta et par bilder for dere:

  

Hehe, gidder egentlig ikke å si så mye til det nå.. Er SUPER trøtt... Tror det blir en super dag i morgen, for da skal jeg se min kjære kollega igjen! :) BLIR HERLIG!! Føles som en evighet, selv om det bare er 2 uker! Håper virkelig hun kommer inn på media, så vi kan spise lunsj hver dag! Også har jeg skrevet et innlegg til som vil bli publisert før jeg drar i morgen.

GOD NATT SØTE. 

p.s.har du en hemlighet? skriv den her. 

-Silje (sorry for meningsløst innlegg, men hjernen min har slått seg av.)


splashbilder = vanskelig

04.jul.2011 23:14
6 kommentarer

Hei! 

 

Dårlig blogging fra min side, men bra fra Siljes. Har egentlig ikke så veldig dårlig samvittighet, med tanke på at det er jeg som har holdt bloggen oppe de siste 14 dagene. Tihi. Idag har jeg vært en liten tur i K-town med mamma, stefaren min, søsteren min og broren min (hvorfor nevne det liksom?). Broren min skulle til tannlegen, så da ble jeg likegodt med. Skulle ikke shoppe, kun noen småting som renseting til pc'en, og det var vel det. Ellers har jeg ikke gjort så mye idag. Prøvde meg på splashbilder istad, men dette ble det mest "vellykkede" resulatet:Ja ja, man lærer av sine feil. Så av dette bildet har jeg lært MASSE! HA HA! 


Og så fikk jeg Justin Bieber genseren min idag - LYKKE! Den er supermyk, god kvalitet, billig (130kr + 30kr i porto) og, ikke minst, kjempefin. Denne kommer til å bli brukt MYE!

Åh, den er så FIN! 

 

Nå skal jeg stelle meg på badet (lol?) før jeg hopper i loppekassa for å se på Grey's! Imorgen må jeg opp tidlig (igjen, idag reiste vi til Kr.sand halv ni, og jeg var oppe 8! Great. Lillesøs fór nemlig ned på rommet sitt igjen inatt, så da ble det ingen vekkerklokke på meg). Jeg skal jo møte Silje imorgen, can't wait for søren! Savner henne helt sinnsykt! Utrolig hvor vant jeg er med å se sauen min hver dag, men plutselig er det to uker siden sist. I  YOU

 

- HEGE. 


har du en hemlighet?

04.jul.2011 19:15
2 kommentarer

Har du en hemlighet som du ikke kan fortelle noen fordi du er redd for at de skal dømme deg? En hemlighet som du ikke kan si fordi den skader andre? Eller bare en hemlighet som er flau å si? Uansett, så vil jeg at du skal skrive en kommentar om din/dine hemligheter! Vi har alle våre hemligheter, enten du er den eneste som vet det, eller du har sagt det til dine bestevenner. Det føles bra å få det ut til noen, og vite at det er flere som har hemligheter. Skriv anonymt, eller ikke! :) Og bare skriv akkurat det du tenker/føler om en ting!

Jeg så noen bloggere som har gjort det samme, og jeg synes det er en genial idè! Vet ikke hvor mange kommentarer vi får, men jeg håper i hvert fall noen vil dele noe!

Let's go!! Tell me your secret!

-Silje


let's just fall in love

04.jul.2011 14:10
0 kommentarer

Naw, søtt :) Jason Castro er en herlig fyr!

-Silje


kl. er 13, og jeg har akkurat spist middag!

04.jul.2011 13:34
4 kommentarer

Heeej! Føler at jeg har fått gjort sykt mye til bare nå... Sovna ikke før i 4-tida i natt og måtte stå opp kl. 8. Digg :) Hadde et lite "lan" party...Ble i hvert fall med Rebecca til byen en tur. Og der fikk jeg brukt litt flere penger enn jeg egentlighadde tenkt.. Skulle i utgangspunktet ikke ha noe, men endte opp med skjørt, genser, og en hel haug pynteting til rommet, me like! Skal på stevnet i Stavanger til helga, og da har man på seg fintøy, så derfor var det greit med et nytt skjørt. Egentlig ikke helt min type skjørt, men siden jeg ikke visste hva jeg skulle ha på den siste dagen, så kjøpte jeg det bare. Har og kjøpt to kjoler i Barcelona som jeg skal bruke... Vet det har vært veldig lite oppdatering om turen, men det kommer! Promise! Kommer en dag jeg har tid, hehe. I hvert fall, etterpå tok jeg turen opp til bestemor på et besøk. Og i morgen er planen å møte min kollega Hege og dra til frisøren for å fikse øynebrynene. Yaay. OG snart skal jeg jobbe i nærmere 3 uker, can't wait. Bestemor og de har også fått en sjenert liten kattepus som de kaller for ungen, den er merkelig skal jeg si dere!  Her er litt flotte webcam bilder til dere! ÅH, gleder meg til å kjøpe kamera til høsten.


Armebånd fra randomme plasser og ring fra en gate butikk i Barcelona :)


Heeej! Og genseren er fra cubus, bought it todaaay! :) er veldig fin på, og veldig fin i fargen! Tror ikke dere kan se det så godt, dårlig kvalitet.


Søte ungen som prøver å vikle seg ut av hånda mi...


Uæææh


hjæpes

Puzzy

Håret mitt har blitt lyst i det siste :o

Fikk en veldig fin veske av bestemor faktisk, takk! :) og money, takk igjen! ;D ikke at hu leser bloggen min men jeah..

Skal faktisk kanskje en liten tur til kristiansand senere, så vi snakkes soon! Har en del innkjøp jeg må vise dere senere!
Btw, prøvde å lage en videoblogg, men filmen bare hakket i movie maker... Anybody know why?

-Siljehylorama

03.jul.2011 23:57
0 kommentarer

Lillesøster våknet nettopp og fant ut at hun skulle til mamma. Vet hun angrer imorgen tidlig, men nå innrømme det er en smule deilig. Kremt!

Alle må twitre #JBandSomedayToNorway !!! Skal gjøre det til TT, husk hasjtegn (#) foran! :-)

-Hege.


overnattingsbesøk

03.jul.2011 21:00
1 kommentarer

...av selveste Leah Emilie // aka lillesøs. Verdens beste. Klarte selvfølgelig ikke si nei når hun så på meg med sine dådyrøyne og spurte om hun kunne sove på mitt rom. Vedder på at jeg er oppe klokka fire imorgen, men det får så være. Selv om hun er helt forferdelig innpåsliten, masete, sutrete og for ikke å nevne innpåsliten (!!), så er hun den beste. Å dusje henne, ha henne i armkroken mens hun drikker melkeflaske og ser på tv, synge nattasangen ... ja alt som hører kveldsstellet til, er så koselig. Det er noe av det beste jeg vet, faktisk. Men imorgen kommer jeg til å angre noe inni furuskogen når jeg må opp veldig tidlig, men uansett. Jeg er sååå glad i deg, go'jenta mi. 
Hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg med bilder fra dagen, men snuppa blir så urolig av tastingen min, så tror jeg bare avslutter kvelden min med noen Grey's episoder og den tunge sovepusten fra madrassen på gulvet. Kos. En følelse som ikke kan beskrives, ingen vet hvordan den er før man har opplevd den. Hører man ikke pusten stopper jo hjertet omtrent. Sykt hvor "mammete" jeg blir når jeg sitter barnevakt altså... Sorry. 

 

- Hege. 


blogg.no iPhone app

03.jul.2011 02:02
1 kommentarer

Virkelig på tide!!! Syns det er en del mangler enda, men er jo er fremskritt at de har fått. Jippi!


God natt folkens!


- Hege


P.S. Grunnen til at jeg la med Vilde av eplepai er fordi jeg først og fremt et dritsulten, men også fordi det er det eneste bildet som ikke er av Justin bieber. Nå var jeg flink!?


outfit 02.07

02.jul.2011 23:23
4 kommentarer

Siden jeg ikke har noe bedre å blogge om atm, og siden vi ser film (er hos rebecca), så slenger jeg med et outfit bilde of the cozy evening liksom. Jaeh...Hjælpes, det ble stort. Anyways; Topp fra HM, bukse fra Cubus, ring fra en gatebutikk i Barcelona, øredobber fra Vero Moda tror jeg :) Veldig enkelt og digg antrekk!

-Hva har dere gjort i kveld? :)

-Silje


lørdagskos

02.jul.2011 21:07
1 kommentarer+ dagens home and away episode og en god dose Grey's anatomy episoder. Johanne fortalte meg nemlig at i slutten av den sesongen jeg er på nå, dør George, min favoritt i Grey's. BUHUUUUUUUU! Så må forte meg dit. I hvertfall, dette blir en herlig kveld. God kveld til dere andre også! 

 

- hege. justin bieber forbedrer søvnen min

02.jul.2011 14:28
0 kommentarer

For noen dager siden fant jeg ut at det var en finfin Justin Bieber-plakat i et topp-blad, så jeg fór til butikken for å kjøpe (så flink var jeg til å spare). Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg ville henge den slik at jeg kunne ligge i senga og se rett opp på den. Så etter det har jeg ligget uten å dra ned rullegardinet, så det skal bli lys nok til å se på plakaten. Og jeg takler vanligvis ikke å se ut av vinduet om natten, fordi jeg fantaserer om at noe skal stikke opp hodet i vinduet (har hatt det så lenge jeg kan huske), men nå går det helt fint. Og det rareste er jeg sover bedre. Idag sov jeg til 10:10! Og det er sykt, jeg sover vanligvis ikke et sekund lenger enn 9:00. Det er kanskje litt psykisk, jeg vet ikke, jeg vil ikke virke overtroisk, for det er jeg ikke, men jeg vet ikke jeg. Den plakaten gjør meg ihvertfall roligere. Og så er den jo så fin å se på:Har teipet den ekstra godt, så den ikke skal dette ned mens jeg sover og jeg legger meg på den. Huff!

 

Nei, skal prøve å snakke litt mindre om Justin, sorry. Silje kommer til å ha skikkelig alvorsprat med meg når jeg treffer henne, ehe. Men jeg har ikke så mye annet å fortelle egentlig. Jo... Jeg skal til Johanne senere, mest sannsynlig. Vi skal gjøre nesten ingenting, bare være sammen. Nå tenker jeg at jeg skal skrive ferdig et innlegg (som ikke handler om justin) før jeg skal sette meg godt til rette i senga og lese ei bok før jeg setter kursen mot jobb. Gleder meg skikkelig altså :):):):):) ...eller ikke. 

 

- Hege. 


that should be me

01.jul.2011 23:17
1 kommentarer

Hej i stugon! Dette har vært en litt merkelig kveld, tror ikke jeg skal fortelle hvorfor, haha. GJESP, merker at jeg er skikkelig trøtt nå. Holder på å legge til sanger i sove-lista mi, og har planer om å sovne til den snart. Egentlig blir det altfor mye justin blogging her, men jeg skal bare legge til en sang da... tilgi meg! Angående bildene, tror jeg at jeg skal lage en video istedenfor. Enklere enn å proppe bloggen full av bilder nedover. Men truuur jeg legger meg snart! Har drevet å lest blogginnlegg i hele dag føler jeg... Og har fortsatt 293 igjen... HJÆLPES.

 

Justin Bieber ft. Rascal Flats - That should be me.
Synes denne sangen er utrolig søt! Liker denne versjonen med Rascal Flats best for da blir det litt mer variasjon i sangen. Søøøøt <3

-Silje


paper cranes

01.jul.2011 16:10
0 kommentarer

Jeg har dilla på noe som egentlig er dødskjedelig. Hvordan er det mulig? Jeg tror jeg har laget nærmere 50 paper cranes bare idag, omb. 

 

Jeg hadde kun étt scrappingark, så til jeg får kjøpt flere får jeg holde ut med hvite. Når jeg har fått kjøpt fiskesnøre skal jeg henge de opp i taket også. Hihi. Det er fint! 

 

- Hege. 


...fra hun som ikke lever

01.jul.2011 16:08
1 kommentarer

HEI. Jeg har savnet bloggen og min medblogger Hege, og derfor må jeg se å komme i gang med blogginga igjen! Jeg kom hjem fra Barcelona natt til onsdag, men har ikke hatt sjangsen til å blogge før nå pga. at jeg har vært hos Rakel og Anina. KOSELIG! Har egentlig litt dårlig tid nå, møtte Karoline, Vilde og Marthe på vei hjem og skal være med dem å bade i stemmen. Så ville bare fortelle at jeg kommer til å prøve å blogge en del denne helga, hvis ikke det skjer noe uventet. :) Kommer bla. bilder og prat  fra Barcelona ++. Vi tok over 800 bilder, så det skal bli gøy å velge ut noen! Også kan det være vi får til en konkurranse til solbrillene senere.

OGSÅ må jeg bare gratulere Hege med nytt kamera :D Skal kanskje overta det gamle skjønner dere, hvis ikke selger hun det på Finn. Og; Kjempe fine bilder og en sinnsykt søt video du har lagd/tatt! Vi blogges snart for alle de som leser bloggen i sommerferien. Jeg har 500 uleste blogginnlegg jeg skal ta fatt på snart... Gruer meg!

EDIT: ble ikke badetur alikavel. YAY. Tror dette blir en FLOTT helg..
Forsmak... neida, just a boring picture of me ;)

-Siljeeeeeeee ( GLAD FOR Å SKRIVE IGJEN; MISSED UUU)