ich heisse Silje M.L.

27.des.2010 23:50
3 kommentarer

Yooo in tha hoood! 
Okei, det der var akkurat det motsatte av denne bloggen kommer til å være om. Det skal IKKE være en fjortiss-blogg, sminke blogg, ung mamma blogg and so on. Denne bloggen kommer fult og helt til å handle om Hege K. E og meg, altså de to rare,unormale, fnisete nerde jentene bakerst i klasserommet. Min kollega har allerede skrevet litt om seg selv, og derfor er det vel min tur?

Mitt navn er altså Silje, som dere kanskje har fått med dere? Ok, rettere sagt Silje Marie, men jeg bruker aldri Marie. Grunnen er at jeg ikke liker det, enkelt og greit. Jeg er langt over gjennomsnittet klumsete; jeg sier ALLTID ting som høres "feil" ut, eller mistolkes, jeg søler ALLTID hos venner og familie, jeg tryner ALLTID foran store mengder med folk, og dummer meg ALLTID ut, ALLTID.  Jeg blir kalt for blond, og jeg skal ikke benekte fakta. Kanskje jeg er litt blond. Det tar ofte litt langt tid før jeg oppfatter ting, men. Hører dere, det er et stort MEN her: Jeg er også smart (rettere sagt, flink på skolen). Jeg blir "mobbet" for at jeg gjør leksene mine, øver til prøve, noe som resulterer i gode karakterer. Og da er jeg plutselig smart i følge folk, men det er jeg egentlig ikke? Jeg gjør bare det jeg skal. No biggy liksom. Ok, same ku.

Jeg er også det man kan kalle for S-N-I-L-L, eller jeg liker i hvert fall og innbille meg at jeg er det. Jeg har en utrolig dårlig humor, men den rocker egentlig. Dårlig humor er best! På fritiden liker jeg å være med venner, blogge, tumblr'e mye, høre på musikk and so on.  Jeg er JV, så jeg feirer ikke jul osv., og nei, jeg er IKKE hjernevasket, hvis noen skulle lure. Jeg er også alle foreldres drømme datter :D haha... Men jeg er liksom ikke den typiske bad-girl, men det betyr ikke at jeg ikke er crazy for det om. Også, ja, jeg liker å lese bøker, men jeg har blitt litt dårlig på det i det siste. Må skjerpe meg!

Det er mye mer å få vite om meg, men da må dere følge med oss videre!


//Eneste bilde jeg hadde tilgjengelig akkurat nå (gadd ikke å finne rettere sagt). Tatt av Rakel søta mi//

Men vi blogges i morgen! Tar kvelden, skal på jobb tomorrow ^^ Wish me good luck!

-Siljø


litt info om ho hege

27.des.2010 23:28
0 kommentarer

Heyhey!

Jeg heter Hege Kristin, et troverdig æresmedlem i galeognormale. Jeg tar meg selv svært høytidelig, og skriver aldri ironisk. Eller jo, jeg gjør vel kanskje det i ny og ne, da, okeida, hele tiden. Men det var egentlig ikke poenget, eller kanskje litt av poenget, men ikke hundre prosent, om hjernen deres er ok programert så skjønner dere kanskje at det var ikke bare det jeg skulle si. Jeg skulle også fortelle litt annet rabalder om meg selv, i tillegg til at jeg er femten år, brenner for fotografering, liker å skrive og leser over gjennomsnittet antall bøker.

Så nå skal jeg gjøre et forsøk på en begynnelse, men det er vanskelig, er så mye lettere å begynne in medias res (dere som ikke skjønte den har ikke fulgt med i norsktimene, så dere får finne det ut selv). Meen, da ville vel omtrent null prosent av våre ingen lesere forstå hva i brente stekepannen jeg plapret om, så jeg gjør et forsøk. Men dere skjønner vel at siden jeg har klapret ned hundre millioner linjer randomness, så sliter jeg virkelig med denne begynnelsen, og begynner bare rett på sak. Enkelt og greit.... Men det var visst ikke såå enkelt, for nå glemte jeg hva jeg skulle si.

... Etter å ha lest gjennom disse linjene, tror jeg kanskje jeg ikke trenger å skrive en hel bok mer om meg, for dette sier en del. Dette har dere fått vite om meg: jeg er femten, brenner for foto, bøker og skriving, er random, random, ironisk og nevnte jeg random?

Nei, men sånn seriøst. Jeg er jo det jeg nevnte over, i tillegg er jeg kristen, går i tiende klasse, blir kalt nerd (selv foretrekker jeg å bli kalt "en person som gjør leksene"), har fem søsken, en mamma, en pappa og en stefar, liker å gni inn i det vortete trynet til Silje (selvfølgelig tulla jeg, min kjære venn) at jeg blogger fra macbook pro, oooog jeg er normal. Helt normal. Det er poenget med hele denne fine bloggen, et forsøk på å vise hele bloggnorge at det finnes normale femtenåringer. Eller ikke, for mer unormale personer enn meg og Silje; finner du ikke (okeida, Lindatufsa regnes vel også som unormal).

Men nå har jeg vel fått sagt mitt; så nå gjør jeg slutten så enkel som mulig ved å legge til et spørsmål på slutten:

- Når følte du at spenningskurven var på klimaks?

P.S. Vil dere ha videoblogg nå, med en gang?
P.S.2
Sauen Shaun (Silje for de tufsene her som ikke tok an): vi må ha liten forbokstav i overskriften!

Det mest normale bildet av meg som jeg fant, usminka og greier. Ha ha. 700px; silje.