forsmak på bildene fra Drammen

25.jul.2011 20:29
4 kommentarer

Hei! Har ikke fått lagt inn alle bildene på denne dataen fra Drammen enda, må overføre de fra en annen pc, så jeg håper jeg får gjort det snart. I mens for dere kose dere med dette bilde: Hehe... Hva kan jeg si? Jeg er bare meg selv.

-Silje

p.s Besøk min og Heges blogg. 


jordgubbor och glas

06.jul.2011 20:57
0 kommentarer

(flink i svensk jaa). Faila med skarphet på bildet, sorry, brukte Photoshop på iPhonen. Looool.

- Hege


hylorama

03.jul.2011 23:57
0 kommentarer

Lillesøster våknet nettopp og fant ut at hun skulle til mamma. Vet hun angrer imorgen tidlig, men nå innrømme det er en smule deilig. Kremt!

Alle må twitre #JBandSomedayToNorway !!! Skal gjøre det til TT, husk hasjtegn (#) foran! :-)

-Hege.


de kuleste kidsa i gata

28.jun.2011 00:51
0 kommentarer

Image and video hosting by TinyPic


unnskyld meg, men...

08.jun.2011 17:57
1 kommentarer

JEG ER SINNSYKT GLAD NÅ :) Jeg fikk 6 på eksamen(norsk), fikk vite at jeg kom inn på TAF helse til høsten, kan ta sommerferie, 13 dager til Barcelona og hyttetur med verdens beste venner til helga ♥ 

Seriøst, ingenting kan ødelegge lykkeruset jeg er i nå! :D Alt er bare perfect! Men skal innlevere den kjære pc'en min i morgen, blir et trist syn! Kommer sikkert til å bli masse blogging framover. Ønsker alle andre som ikke er ferdig med eksamen lykke til! Det er ikke så skummelt som du tror! Ventetiden er alltid værst!

ingen bilder to you, bare tumblr pics. Holder på å overføre alle filene til hardisk, og alle bildene... 4500 bilder, sick mange på under ett år...

this is how I feel:

 

OK, ble litt tulling nå.. haha, sorry can't help it! 

Skal ut å løpe litt soon!:)

snakkes senere, ha en fantastisk dag :D

-Siljøøø


telttur

02.jun.2011 11:47
0 kommentarer


Har mange flere bilder, men for å være helt ærlig - de er dritstygge. De er tatt sent på kvelden, vi er usminka og superhypre. Dailiiii! ha ha, seriøsttttt! Men fikk opp teltene HELT alene faktisk, dritenkelt. Og fyttisvartepuseperserkatte! Det var seriøst tropisk klima i de teltene. Lå i singlet OPPÅ dyna og holdt på å koke over! Hva skal man med dyne liksom? Det var så sinnsykt varmt. Når vi våkna gikk vi liksom ut i bare joggebukse og singlet og det var deiiiilig. 

På kvelden lå vi i teltet og så Blood Diamond, lekte "Nøtt eller sannhet", og det var morsomt det. Fikk oppdrag i å si "i senga" etter hver setning. Så skulle Trine Martine si hva hun ville gjort hvis hun fikk en million kroner: "jeg ville gjort sånn at arbeiderne på atomkraftverk skulle fått et bedre liv i senga!" DØØØØØR! 
Så begynte Trine Martine å skremme oss med Møkkamannen åssån, å fy hund altså, det var skummelt. Så begynte vi å tenke på den skumle naboen til Linda som jobber på skolen vår. Åhoy. Og om morgenen satt meg og Linda og brukte den siste strømmen på pc'ene våre til å se på Grey's. KOSELIG! 

Nå sitter vi å slapper av, for vi er en smule trøtte. Haha, skjedde nemlig noe morsomt i natt for Lindas del. DEN FEITE katta hennes har klort et lite hull i myggnettingen og KLATRA INN! Hvordan den klarte den, er et mysterium, men hun våkna hvertfall av at noen slikke henne i fjeset - dailig.
 

- xoxoxo hegemor (kødda).

 


villmarksjenta - det er meg

01.jun.2011 15:44
7 kommentarer

Gjett hva jeg skal i natt? PÅ TELTTUR!!!!  hahahhaa, serr, jeg hateeer telt. Det er så innestengt, klamt og ekkelt. Men blir morsomt sammen med mine to fortreffelige venninner, Trine Martine og Linda. Tar med hundre dyner, madrasser og puter så blir det bra vætt. Håper bare stefaren min får henta bilen på verkstedet ganske tidlig, så jeg kan bli kjørt. Ser for meg meg med telt, dobbelvinterdyne, 10 puter pluss bag på sykkel. Igår havna jeg i hagen til naboen til Linda med kun Linda og bag bakpå. Wish me luck! 

Idag har dagen blitt tilbragt på stranden. wihuuu! har gått med shorts!! Eller, gjorde jo det allerede i februar. Bada 9/10 ganger i februar, på rad... i Carribien. Var suuupergøy. Tok mange bilder, men får dem ikke før i kveld. Nå er jeg veldig hyper. Danser til pærti-lista mi i spotify i senga. men ble litt mer turn egentlig. haha. jæddæ. hyper? naida, bare lykkelig. Prøver å få lasta opp videoen en plass, men den er litt lang å det tar to døgn hvis jeg skal uploade på youtube, omg. 

- Hege. 


på sykkeltur i hagen til telma

31.mai.2011 23:20
1 kommentarer

Heisann allihoppas!

Nå har jeg redigert videoblogg, men den er temmelig lang, så det å laste den opp på youtube tar ca 8,5 år så det blir ikke idag. Nå sover jeg hos lindamin, og det er koselig. Imorgen skal jeg, Linda og Trine Martine campe i telt - villmarksjentene. 

Idag når vi sykla hjem fra meg, så satt Linda på bagasjebrettet. Jeg fikk latterkick, og plutselig så var vi i hagen til ei dame kalt Telma. Verste var at det kom bil, at jeg holdt på å pisse på meg og at jeg ikke fikk sykkelen opp på veien for jeg lo sånn. I tillegg klarte jeg å sprute ut i latter i butikken når kassamannen spurte om jeg ville ha kvittering og pose: 
Mann: vil du ha pose?
Meg: (miljøvennlig) nei takk! (smiler, må le litt, men holder meg). 
Mann: vil du ha kvitteringa da?
 Meg: N.... HAHHAHAHAHA..ei takk..... HAHAHHAHAHAHAHA! 
Passe flaut ja. Men meg og linda var i fnisehumør såååå.

No er det tid for Grey's, før jeg hopper på trikken til drømmeland. Skal på date med Peter Pan, og Tingeling er selvfølgelig vertinne, Kaptein Krok står for underholdningen og alt foregår selvfølgelig i hans sjørøverskip.

Natta!

- Hege.
 


katter er dumme dyr - told yah

31.mai.2011 12:21
0 kommentarer

Funnet her. 

Døøøøøøøør. 

- Hege. 


silje gets obsessed with a leaf

31.mai.2011 11:21
0 kommentarer

myspace image at Gickr


gullkorn

31.mai.2011 10:23
3 kommentarer

Lærerpetter: hadde barnedåp for dattera mi denne helga?
Silje:
har du fått ENDA ei? (han fikk nettopp). ?
**********************************************************
Silje:  (silje forestiller seg lærerpetter på føden) TENK PÅ HITLER, TENK PÅ HITLER!!!!
*************************************************************************************************
 Silje: lærerpetter har raske sædceller!!!!!!!!!!!!!!!!!!
************************************************************
Silje: kan vi kalle deg Petrus?
Hege til lærerpetter: visste du at Petter stammer fra petrus og betyr "stein" eller klippe?
Lærerpetter: nei?
Hege: Neivel, men er det tilfeldig at datteren din heter Tinde da?
***********************************************************************************************
 Silje til lærerpetter: har du sett noen syklende turister i det siste?
lærerpetter: nei...?
Silje:nei....


vår første skulk - it feels so good

30.mai.2011 13:34
0 kommentarer

Ungdomsskolens flotteste barn har nettopp syndet. Og hvordan  står det til med samvittigheten? Joda, HELT BRA! Å skulke er en utrolig befriende følelse, og å slippe de 3 minuttene av norsktimen var sååå deilig! Å høre læreren rope: "Hvor skal dere hen jenteeer?" bak oss, men bare løpe videre.... ubeskrivelig. 

Bad girls OH YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- THA SUPAHCOOL BAD GIRLS 4EVER


dette er litt drøyt

30.mai.2011 07:15
2 kommentarer

God morgen alle påfugler ute i det fri! Har dere møtt noen tilfeldig randome sjelere på denne poetiske dag? Det har ikke jeg i hvert fall. 

Vel, har et viktig tema å ta opp 2day (2 much twitter, but I cannot stop lovin JB), nemlig, lesertallet. Vel, hvis dere ser på distriktstopplisten til høyre, så ser dere lett at vi ligger langt nede. Altså, endel på den lista blogger faktisk ikke!! Buhuuu, vi som lå på andre plass i april, bæsj!!! Neida, vi får bare blogge så godt vi kan, så skal vi nok ta innersvingen på alle bloggene på denne plattformen! MOAHAHAHAHAHAH! LET'S RULE THE WORLD!

Idag håper jeg blir en forsåvidt rolig skoledag, så lenge ingen tvinger meg til å spille fotballkamp idag. Jeg nekter, basta boM! Dessuten så skinner sola, og det er et godt tegn! Og så skal jeg jo treffe gullungene mine igjen, Hanna og Leah Emilie, som har vært på ferie! Og så selvfølgelig skal jeg treffe resten av trekløveret! 

Ræva innlegg? Oh yeah! 

- Hege. 

 


møt min nye kjæreste, frank vidar

25.mai.2011 19:29
0 kommentarerHan er verdens beste!!!! Skal ikke si ting for tidlig, men tror ikke jeg lyver når jeg sier at jeg elsker ham! Han er så sykt omsorgsfull og han lar meg alltid snakke uten å bryte inn! Han plager meg aldri med sine problemer eller noen ting. Aww! Men dessverre, han hadde en medfødt beinmangel, noe som tilfeldigvis førte til at jeg måtte halshugge han, og uten at jeg visste det, mistet jeg han nedi gryta med vann og så kokte pappa han. Så når vi spiste middag så jeg søsteren min spise hodet hans. Usj. Håper bare ikke jeg spiste magen. R.I.P Frank Vidar, du var en fantastisk kjæreste, og det var vakkert så lenge det varte <3

- Hege. 


fy svartesørenn

24.mai.2011 21:34
0 kommentarer

TRYKKET AKKURAT PÅ "PUBLISERT" ETTER Å HA SKREVET ET INNLEGG, HAR BRUKT OVER EN TIME PÅ DET. MEN SÅ HOPPER VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGPLATTFORM UT, OG ALT (UTENOM ETT AVSNITT) BLIR SLETTA! SERIØØØØØØØØØØST. KILL MEG! SKAL VURDERE Å SKRIVE DET PÅ NYTT, MEN DET BLIR IKKE LIKE BRA....

- HEGE (ANTIDEPRESSIVA SØKES).