stavanger is tha city

19.jul.2011 11:57
6 kommentarer

Hei! Da er jeg hjemme fra en kjempe koselig tur til Stavanger! Vi besøkte Bentein (Bento, Bentre eller Bente) og hadde en awesome helg. Fikk kameraet på fredag så har fått tatt litt bilder i helga! Har lagt ut noen på face, og noen kommer selvfølgelig her. Egentlig bare randomme bilder, visste ikke helt hvilke jeg skulle legge ut her. Kort oppsummering av det vi gjorde var å: se film, spise, prate, gå turer, kaffè i 2 timer, litt shopping and so on!

 
På torsdag kom Anina til meg og ble til fredag. Vi hadde god tid før bussen til stavanger gikk, så vi tok en tur til vigeland. Pretty face <3


Chai Latte på kulturhuset.

 



Min kjære bloggkollega, Hege og meg.

 


Waiting on the bus. Glad i deg sukkerklumpen min :)

 


Bussturer med jentene er alltid morsomme! Haha

 

 


Da vi kom til Bentein, stakk vi ut en tur.

 


Hm... Hvem fikk Anina melding av her mon tro?

 





Kaffè med folket i 2 timer!


Frappuchino! Yummi!

 


Venter på at Anina skal bli ferdig på bik bok, haha!

 


Naaaw



Naaw igjen


hehehe...

 


Helge Simon er kuuul

 


:)



Selvfølgelig finnes det alltid et blink skudd av meg.


Trying to keep warm.



haha, vi viste masse bilder av forskjellige jenter til Noah(lillebroren til Bentein). Han kommenterte hva han synes om dem, og hadde rett hele tida, haha.

 


Naaaw x3

 


Bestevenn :)



Us in a nutshell.



Strike a pose!



Love you vennen min <3



La meg introduserer dere for Benteee :D Hun er kul!

Lagde innlegget i går, men fikk ikke publisert det før idag! Er på jobb nu, og har pause any minute! Ttyl!

-Siljø












oidaaaaaa

16.jul.2011 22:45
0 kommentarer

Siden sist....:


...var vel egentlig bare drømmetenkning, men det var NESTEN, da. Hvis bildet var ekte (for det er falskt altså, det er vanskelig å se, det skjønner jeg altså) så hadde ikke Justin hatt såå lang overkropp og stygt hår, og jeg hadde forhåpentligvis ikke hatt så feite armer oooog, det hadde vært den 14. februar på en romantisk strand. 

 

Shit, sorry, det er lite aktivitet her ja. Kan ikke annet enn å beklage egentlig. På vegne av begge, Siljesau er i Stavanger, og jeg har egentlig ingen unnskyldning. Jeg føler bare ikke for å blogge for tiden. Det å måtte ta på smilet hele tiden, og late som om jeg er helt hyper og gal, blir feil. Det er mye gøyere å blogge når jeg er gal liksom, og spesielt når jeg er med siljesau. For vi er jo kollegaer. Så jeg vurderer å ta en pause fra bloggen litt, få orden på hodet mitt, liksom. Men kommer nok tilbake om en kort tid, det lover jeg! 

 

MEN, jeg lovet jo å si hva det såkalte "secret stuff'et" var, så  det skal jeg gjøre. Jeg har nemlig opprettet FOTOBLOGG! Jeg er ikke ferdig med design og kommet ordentlig igang enda, men jeg kan likegodt dele adressen med dere, som forresten var et siste oppgitt forsøk på å finne et ok navn. Angrer egentlig allerede, så typisk meg. >cutecaptured< Ta en tur innom! Er bare to innlegg til nå, men skal ta meg sammen snart. 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadde photoshoot her om dagen. jeg er virkelig vakker... hadde litt lite å gjøre imorges ja... Men det er lov å drømme. 

 

- Hege. 


happy sweet 16

14.jul.2011 10:48
1 kommentarer

Hola amigos. Idag fyller den beste av de beste, nemlig Johanne bursdag. Bursdagshilsen fikk du vel egentlig på facebook, men tenkte å skrive et litt mer ordentlig innlegg til deg - nettopp fordi du fortjener det!

 

Først må jeg bare si, at jeg skal ikke kalle deg Johanne i hele dag. Uansett hvor mye jeg elsker å gjøre det, skal jeg la være siden du hater det. Idag er du Linda. Idag er du 16, idag må vi begge betale voksenpris på bussen. 

 

Vi har jo fått høre av lærere og venner at vi er som et gammelt ektepar. Når vi først hørte det skjønte vi ikke hvorfor, men nå skjønner i hvert fall jeg det. Et gammelt ektepar er to personer som kjenner hverandre så godt at de vet nøyaktig hva den andre personen gjør, og når h*n gjør det. De krangler sjeldent, for de er enige i det meste. De trives best i hverandres selskap, og irriterer seg ikke lenger over sin ektefelles feil, for de er nemlig en vane. Vel, slik er vi og. Vi er ikke de bestevennene som plutselig begynner å krangle og ikke prater med hverandre på flere dager, og når de prater er det bare for å fortelle hvor mye de hater hverandre. Vel slik er ikke vi. Vi krangler kanskje noen få ganger i året (ja knapt det) og da ender det bare med at vi blir enige om å glemme hele greia 2 minutter etterpå. For min del tror jeg det kommer av at jeg rett og slett ikke klarer meg uten deg. Du er liksom ikke den lille solstråla som skinner inn gjennom vinduet mitt på en grå dag. Du er sola som skinner opp livet mitt - hver dag, du er den som skjønner når det er noe galt - og du er den som forstår når jeg forteller. Uten deg tror jeg at jeg ville vært en ensom emo, rett og slett. 

Du och jag Linda, du och jag - for alltid. 

 

Og husk; 

 

 Se gjennom denne filmen, og vit at jeg mener hvert ord som sies i denne sangen. 

 





- Hege. 


don't you just love to be sick in the summer?

13.jul.2011 13:06
1 kommentarer

BLÆ. Verdens verste ting er å være syk midt i sommeren! Når det faktisk er fint vær ute... ÅRH. Trodde jeg skulle være frisk til  idag, får må virkelig få pelt meg på jobb snart, men neida.. Begynte å gå rundt for meg da jeg sto opp... Måtte bare sette meg ned... yeees. Skulle egentlig finne på noe med Hege idag, og sykle til KRISTIANSAND i morgen. Men tror ikke jeg er i form til å sykle 70km, når jeg er forkjølet og diverse. Så vi tar det igjen snart da. Skal heller se om jeg kommer meg på jobb i morgen.

 

OGSÅ; gjett hva? Jeg har bestilt kamera! ENDELIG! Tror enten jeg får det på i morgen eller på fredag, for var i oslo tidlig i dag morges, så kanskje det er i kristiansand senere. Me like :D Jeg har bestilt Nikon d3100(lillebroren til Heges), pluss ekstra 200mm linse, minnekort og veske. OH YEAH. Nå står jeg bare i gjeld til mamma og de... Håper bare jeg får jobba igjen de dagene jeg har vært syk denne måneden.


Kan filme i full HD osv! Gleder meg til å sette meg inn i det! Skal bli flink på manuelle instillinger! :)







 

Vi snakkes senere søte<3 Skal deppe litt mer nå. Skal til stavanger til helga btw! Koselig! Vi blir 4 jenter og en gutt helt til lørdagskvelden! Awesome!

-Silje(snufs, snufs)


siljesau er syyyyk

13.jul.2011 12:14
1 kommentarer

...og det er så trist! Vi som skulle finne på noe idag, å så er hun syk!! Får håpe hun blir frisk fort altså! Så nå vet dere hvorfor hun blogger lite også. Right? Nå skal jeg straks på stranda med fæmmen, so much to do liksom. Linda kommer heldigvis hjem idag, så snart får jeg kanskje det sosiale livet mitt tilbake. Yei! 

 

Men nå skal jeg igang med noe secret stuff (forteller senere) før jeg stikker på stranda. 

 

- Hege. 


valid for transportation

12.jul.2011 17:13
0 kommentarer

Heisann!

 

Sorry for dårlig blogging, men skjer ingenting i livet mitt. Alle er jo opptatt. Men imorgen, da skal jeg være med Siljesau, CAN'T WAIT! Kamera blir i hvert fall med. Det er utrolig hvor mye jeg savner henne egentlig, på så kort tid. Samme med Johannevennen min, henne ser jeg jo på torsdag da, for da har hun bursdag!!! YeiiI! 

 

Jeg er veldig sliten for tiden. Det kommer nok mest av at jeg er helt sykt underenært på søvn, og i tillegg er jeg ikke i humør for tiden. Så idag skal jeg rett og slett trøsteshoppe på Japanphoto.no. Jeg har nemlig et ubrukt gavekort der, så tenkte å få brukt det. I tillegg har jeg sykt lyst på Escada Taj Sunset parfymen. Luktet på den på danskefergen, og den var himmelsk. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den der. Men må jo spare til "Someday" også, håper virkelig den peller seg til Norge snart. Og for dere som ikke vet hvilken parfyme det er; Justin Bieber sin, ofc. Den skal jeg i hvert fall ha! Men nå snakker jeg vissvass her, så, på godt sørlandsk, "me talast!". 

 

P.S. Legger ikke ut videoen fra Danmark, syns den ble litt for personlig. 

P.S.2. JA, overskriften var totally random.  

 

- hege. 

Tatt av Johanne.  Dør like mye hver gang jeg ser det. Takk og lov for at det er tatt i niende klasse på Knabenturen. Men det var virkelig tider. Har mange minner derfra, eller hva gørls?



 

 


hva du kan gjøre en kveld du kjeder deg...

07.jul.2011 12:10
0 kommentarer

Her om dagen hadde jeg en skikkelig kjedelig og daff kveld. Derfor fant jeg ut et par ting jeg kunne gjøre. Så her kommer litt tips til dere, ble ikke så mye men. Forresten så reiste Hege til Danmark idag og jeg reiser til Stavanger, så blir mest sannsynelig ingen blogging før på søndag/mandag for meg.

 

-Ta på det daffeste tøyet du har, og fjern sminka. 

 



-Hvorfor ikke sette deg inn i et nytt redigeringsprogram? Jeg har begynt å lære meg GIMP og ja, kanskje jeg legger ut noen bilder snart(Shiit, nå må jeg snart begynne på barecelona filmen).

-Why not make something good? Hallo, sommerferien er til for å være usunn. Men hvis du i motsetning til meg vil være sunn, kan du alltids lage en fruktsalat.

-Det er kjempe lett å lage og tar deg 5 min!



-Du må ikke glemme å slikke slikkepotten da! Det er jo det beste med hele greia. hehe, fint tryne.

-Mens sakene god gjør seg i ovnen, stikker du opp på rommet og tenner alle lys du har. Det blir en utrolig koselig stemning selv om du er alene!







-Også setter du deg i senga med dyna rundt deg og brownies foran deg, mens du ser på yndlingsserien din. Jeg har begynt på en serie som heter "Pretty Little Liars" som jeg synes er kjempe spennende. Har faktisk lest bøkene bak serien, derfor er det ekstra gøy! Kanskje jeg skriver litt om denne serien en gang.




 -Også bare for å avslutte innlegget med et bilde hvor jeg faktisk har sminke på.. haha! For de som sier at jeg ser lik uten og med sminke, TAKK! :) Men jeg ser stooor forskjell...

 

Men nå fikk jeg plutselig vite at vi skal gå om en time istedenfor to, dårlig tid!!

-Silje 

 

 


fotoblogg eller ikke fotoblogg

06.jul.2011 16:01
0 kommentarer

...that's the question! 

 

I det siste har jeg lurt en del på om jeg skal starte en fotoblogg. Etter at jeg fikk det nye kameraet er jeg full av inspirasjon og fotoblogg er en tanke som frister - mye! Men, så har jeg jo denne bloggen sammen med Siljesau, og når jeg har lite tid har jeg såvidt tid til denne, så hvordan skal jeg få tid til to? Men på samme tid, bilder tar jeg uansett, så det å poste noen bilder vil ikke ta like lang tid. Men jeg vet ikke. Ha ha. Vet ikke en gang hvorfor jeg skriver dette. Ha ha. 

 

Idag reiser jeg til Danmark, sannsynligvis er det internett der vi skal bo, men jeg kan ikke garantere, og dessuten har jeg ikke tenkt å sitte å blogge så mye, så blir evt. om kveldene. Så ikke forvent for mye av meg. Men kamera og mac blir med, altså. Og så må jeg bare si dette; gjett hva jeg presterte å gjøre med øreproppene mine istad!? Rive av den ene ledningen (siden de deler seg jo og går til to propper, liksom, hvis dere skjønner)!! Og det var kun én propp som virket fra før av, og selvfølgelig var det den jeg rev av. Just my luck, liksom. Kan bli en koselig tur UTEN JUSTIN BIEBER. Buhu!!! 

 

Haha, igår sjekket jeg kontoen, og der var det kun 249 ,-! Jeg bare; "hva søøøøren? Hvordan skal jeg overleve i Danmark med 200 kr liksom???". Så jeg begynte å pakke og pakke, med viten om at jeg antakeligvis ikke kom til å kjøpe ett eneste plagg der nede. Men plutselig får jeg øye på en 200-lapp på skrivepulten, og jeg ble ganske overlykkeig. I tillegg lå det en haug med småpenger der som jeg trodde var enkroninger alle sammen. Men jeg tok dem og begynte å telle....1-2-3-650 KR!!!!! Jeg bare: OH MY HOLY BIEBER!!!!!! Det har ligget 800 kr på skrivepulten min i mange måneder, uten at jeg har hatt en anelse om det, det er meg i ett nøtteskall det! Så da har jeg tusen kroner. WOHOOOOOOO! Og i tillegg kommer antakeligvis lønningen min for juni også ganske snart. Life is good! 

 


 Nikon D5100 + Nikon 18-55mm + Nikon Speedlight SB-600 (nøff-nøff, liksom!)

 

- hege. 




bilder fra idag!

06.jul.2011 00:09
2 kommentarer

Heej! Hjælpes, nå detter jeg snart bakover fordi jeg er så trøtt! Kvelden har gått til mye rart, som det kommer et innlegg om i morgen. Men nå kommer litt bilder fra dagen med Hege. Var suuuuper koselig å se henne igjen! How will we survive next year? Forhåpentligvis kommer vi til å gå på skole rett ved siden av hverandre. Hege har fått nytt kamera som tar UTROLIG gode bilder, har ikke sett så bra før! Uheldigvis er det litt vanskelig å se det på bildene, siden jeg har lastet de ned fra nettet. Også har jeg prøvd å redigere de i gimp med litt "curves" og sånn, kan ikke mye, so don't be too harsh! Sikkert litt lettere å se forskjellen om jeg hadde lagt ut orginal bilde også da, anyways: bæsj, får ikke til å sortere de, så de er litt hulter til bulter!


Love u!!

Hey there!

Dennis kom plutselig syklende forbi, så vi måtte jo ta en prat med han. Da Hege syklet hjem og jeg tok følge med Dennis satt vi oss ned og hadde en liten "gossip" prat, haha! Den gutten der er morsom! Haha, tror flere er enig i at det blir merkelig uten deg som kommer inn i klasserommene mens du synger opera, lady gaga eller britney spears med en urge i hånda, Besøk bloggen hans: uglevokter.wordpress.com - han er glad i ugler :)



u r awesome

hi grey ski

Finaa <3

Bevis på at jeg har fått litt farge! Men hjelper ikke så mye når det skal regne i 2 uker :(
 

Hehe, det var litt av bildene! Fikk ikke tatt så mange, men yeah, jeg vil å ha nikon d5100, må bare spare 6000 først... MEN nå legger jeg meg, og digger følelsen av at jeg kan sove så lenge jeg vil i morgen!!! Våkner sikkert kl. 9 da...

-Silje 


@ kulturtorvet

05.jul.2011 12:06
2 kommentarer

Hey! 

 

Nå sitter vi på kulturtorvet SAMMEN!!!! Var sykt deilig å se hverandre igjen! Vi var hjemme hos Hege istad å lagde en supergod smoothie. Nå skal vi låne litt bøker og ta MASSE bilder. 



Grunnen til at Siljes øyenbryn er litt rare er at hun nettopp har farget og vokset de. Tar litt tid før de blir mer "ordentlige" / slik de skal være. 

 

- Hege & Silje. 



off to meet siljesau

05.jul.2011 09:35
0 kommentarer

Heyyyy! 

 

Nå stikker jeg straks til Vigeland for å møte Silje - CAN'T WAIT!!! Savner sauen min så masse! Tar med kamera så blir bilder senere. See yah! 

 





 

- Hege

 

 


hva jeg har brukt kvelden min på..

05.jul.2011 00:01
2 kommentarer

Hei! Jeg kom hjem i igjen i 19-tiden idag, så da bestemte jeg meg for å bli ferdig med rommet som jeg begynte på på lørdag? Haha. Ye, skulle nesten hatt før-bilde for det så helt forferdelig ut! Nå har jeg satt på plass tingene jeg kjøpte i byen, og fikset litt på hyllene, tørket støv osv. Så jeg måtte jo ta et par bilder for dere:

 



























 

Hehe, gidder egentlig ikke å si så mye til det nå.. Er SUPER trøtt... Tror det blir en super dag i morgen, for da skal jeg se min kjære kollega igjen! :) BLIR HERLIG!! Føles som en evighet, selv om det bare er 2 uker! Håper virkelig hun kommer inn på media, så vi kan spise lunsj hver dag! Også har jeg skrevet et innlegg til som vil bli publisert før jeg drar i morgen.

GOD NATT SØTE. 

p.s.har du en hemlighet? skriv den her. 

-Silje (sorry for meningsløst innlegg, men hjernen min har slått seg av.)


splashbilder = vanskelig

04.jul.2011 23:14
6 kommentarer

Hei! 

 

Dårlig blogging fra min side, men bra fra Siljes. Har egentlig ikke så veldig dårlig samvittighet, med tanke på at det er jeg som har holdt bloggen oppe de siste 14 dagene. Tihi. Idag har jeg vært en liten tur i K-town med mamma, stefaren min, søsteren min og broren min (hvorfor nevne det liksom?). Broren min skulle til tannlegen, så da ble jeg likegodt med. Skulle ikke shoppe, kun noen småting som renseting til pc'en, og det var vel det. Ellers har jeg ikke gjort så mye idag. Prøvde meg på splashbilder istad, men dette ble det mest "vellykkede" resulatet:



Ja ja, man lærer av sine feil. Så av dette bildet har jeg lært MASSE! HA HA! 


Og så fikk jeg Justin Bieber genseren min idag - LYKKE! Den er supermyk, god kvalitet, billig (130kr + 30kr i porto) og, ikke minst, kjempefin. Denne kommer til å bli brukt MYE!

Åh, den er så FIN! 

 

Nå skal jeg stelle meg på badet (lol?) før jeg hopper i loppekassa for å se på Grey's! Imorgen må jeg opp tidlig (igjen, idag reiste vi til Kr.sand halv ni, og jeg var oppe 8! Great. Lillesøs fór nemlig ned på rommet sitt igjen inatt, så da ble det ingen vekkerklokke på meg). Jeg skal jo møte Silje imorgen, can't wait for søren! Savner henne helt sinnsykt! Utrolig hvor vant jeg er med å se sauen min hver dag, men plutselig er det to uker siden sist. I  YOU

 

- HEGE. 


kl. er 13, og jeg har akkurat spist middag!

04.jul.2011 13:34
4 kommentarer

Heeej! Føler at jeg har fått gjort sykt mye til bare nå... Sovna ikke før i 4-tida i natt og måtte stå opp kl. 8. Digg :) Hadde et lite "lan" party...Ble i hvert fall med Rebecca til byen en tur. Og der fikk jeg brukt litt flere penger enn jeg egentlighadde tenkt.. Skulle i utgangspunktet ikke ha noe, men endte opp med skjørt, genser, og en hel haug pynteting til rommet, me like! Skal på stevnet i Stavanger til helga, og da har man på seg fintøy, så derfor var det greit med et nytt skjørt. Egentlig ikke helt min type skjørt, men siden jeg ikke visste hva jeg skulle ha på den siste dagen, så kjøpte jeg det bare. Har og kjøpt to kjoler i Barcelona som jeg skal bruke... Vet det har vært veldig lite oppdatering om turen, men det kommer! Promise! Kommer en dag jeg har tid, hehe. I hvert fall, etterpå tok jeg turen opp til bestemor på et besøk. Og i morgen er planen å møte min kollega Hege og dra til frisøren for å fikse øynebrynene. Yaay. OG snart skal jeg jobbe i nærmere 3 uker, can't wait. Bestemor og de har også fått en sjenert liten kattepus som de kaller for ungen, den er merkelig skal jeg si dere!  Her er litt flotte webcam bilder til dere! ÅH, gleder meg til å kjøpe kamera til høsten.


Armebånd fra randomme plasser og ring fra en gate butikk i Barcelona :)


Heeej! Og genseren er fra cubus, bought it todaaay! :) er veldig fin på, og veldig fin i fargen! Tror ikke dere kan se det så godt, dårlig kvalitet.


Søte ungen som prøver å vikle seg ut av hånda mi...


Uæææh


hjæpes

Puzzy

Håret mitt har blitt lyst i det siste :o

Fikk en veldig fin veske av bestemor faktisk, takk! :) og money, takk igjen! ;D ikke at hu leser bloggen min men jeah..

Skal faktisk kanskje en liten tur til kristiansand senere, så vi snakkes soon! Har en del innkjøp jeg må vise dere senere!
Btw, prøvde å lage en videoblogg, men filmen bare hakket i movie maker... Anybody know why?

-Silje



overnattingsbesøk

03.jul.2011 21:00
1 kommentarer

...av selveste Leah Emilie // aka lillesøs. Verdens beste. Klarte selvfølgelig ikke si nei når hun så på meg med sine dådyrøyne og spurte om hun kunne sove på mitt rom. Vedder på at jeg er oppe klokka fire imorgen, men det får så være. Selv om hun er helt forferdelig innpåsliten, masete, sutrete og for ikke å nevne innpåsliten (!!), så er hun den beste. Å dusje henne, ha henne i armkroken mens hun drikker melkeflaske og ser på tv, synge nattasangen ... ja alt som hører kveldsstellet til, er så koselig. Det er noe av det beste jeg vet, faktisk. Men imorgen kommer jeg til å angre noe inni furuskogen når jeg må opp veldig tidlig, men uansett. Jeg er sååå glad i deg, go'jenta mi. 




Hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg med bilder fra dagen, men snuppa blir så urolig av tastingen min, så tror jeg bare avslutter kvelden min med noen Grey's episoder og den tunge sovepusten fra madrassen på gulvet. Kos. En følelse som ikke kan beskrives, ingen vet hvordan den er før man har opplevd den. Hører man ikke pusten stopper jo hjertet omtrent. Sykt hvor "mammete" jeg blir når jeg sitter barnevakt altså... Sorry. 

 

- Hege.