for you my dear

23.mai.2011 15:47
2 kommentarer

Kjære Silje. Jeg vet at du hater når jeg snakker om min fremtidige ektemann, dermed har jeg bestemt meg for å skrive et innlegg til deg, så du ikke skal bli så sjalu og oppmerksomhetssyk! ♥

Når vi gikk på barneskolen, syntes jeg du var en overlegen fjortiss som ikke likte noen andre enn dine venner. Men når vi begynte i samme klasse i 8., begynte vi sakte (men sikkert) å få bedre kontakt. I 9. var kontakten enda bedre, og nå i 10. går vi jo sammen ganske mye. 

Selv om jeg kunne klikket på deg i blant, håper jeg du vet at jeg er glad i deg. Alle de hysteriske minnene vi har sammen, og da tenker jeg på alle de gangene du har tryna i trappa, posert foran kamera med de merkeligste stillinger og grimaser og læreren tilfeldigvis kommer forbi, de få, men forferdelig spontane, Mandalsturene våre og ikke mist fotoprosjekter. Det er rare minner, men det er minner som er verdt å ta vare på. 

Til neste år går du forhåpentligvis på Kvadraturen, og jeg forhåpentligvis på Tangen, schoolneighbours oh yeah. Men uansett håper jeg at kontakten vil holde seg, selv om det vil bli vanskelig. Jeg kan være frekk og sur til tider, men det kan du også, så ikke glem at jeg er glad i deg, og at innerst inne... så digger jeg deg. 

Og for å være litt ekstra snill, så skal jeg ikke legge ut et megastygt bilde (som egentlig er søtt) av deg, heller ett litt normalt:


 Ca 1 år siden nå! Koselig dag på Tjøm det! 

- Hege..

P.S. Dette var det eneste innlegget jeg klarte å skrive uten å nevne *der vet*. 
P.S.2. Vi komikke videre i p3-konkurransen. DRITTKONKURRANSE! Erik & Kriss kan gå å henge seg såååå..... 


ich heisse Silje M.L.

27.des.2010 23:50
3 kommentarer

Yooo in tha hoood! 
Okei, det der var akkurat det motsatte av denne bloggen kommer til å være om. Det skal IKKE være en fjortiss-blogg, sminke blogg, ung mamma blogg and so on. Denne bloggen kommer fult og helt til å handle om Hege K. E og meg, altså de to rare,unormale, fnisete nerde jentene bakerst i klasserommet. Min kollega har allerede skrevet litt om seg selv, og derfor er det vel min tur?

Mitt navn er altså Silje, som dere kanskje har fått med dere? Ok, rettere sagt Silje Marie, men jeg bruker aldri Marie. Grunnen er at jeg ikke liker det, enkelt og greit. Jeg er langt over gjennomsnittet klumsete; jeg sier ALLTID ting som høres "feil" ut, eller mistolkes, jeg søler ALLTID hos venner og familie, jeg tryner ALLTID foran store mengder med folk, og dummer meg ALLTID ut, ALLTID.  Jeg blir kalt for blond, og jeg skal ikke benekte fakta. Kanskje jeg er litt blond. Det tar ofte litt langt tid før jeg oppfatter ting, men. Hører dere, det er et stort MEN her: Jeg er også smart (rettere sagt, flink på skolen). Jeg blir "mobbet" for at jeg gjør leksene mine, øver til prøve, noe som resulterer i gode karakterer. Og da er jeg plutselig smart i følge folk, men det er jeg egentlig ikke? Jeg gjør bare det jeg skal. No biggy liksom. Ok, same ku.

Jeg er også det man kan kalle for S-N-I-L-L, eller jeg liker i hvert fall og innbille meg at jeg er det. Jeg har en utrolig dårlig humor, men den rocker egentlig. Dårlig humor er best! På fritiden liker jeg å være med venner, blogge, tumblr'e mye, høre på musikk and so on.  Jeg er JV, så jeg feirer ikke jul osv., og nei, jeg er IKKE hjernevasket, hvis noen skulle lure. Jeg er også alle foreldres drømme datter :D haha... Men jeg er liksom ikke den typiske bad-girl, men det betyr ikke at jeg ikke er crazy for det om. Også, ja, jeg liker å lese bøker, men jeg har blitt litt dårlig på det i det siste. Må skjerpe meg!

Det er mye mer å få vite om meg, men da må dere følge med oss videre!


//Eneste bilde jeg hadde tilgjengelig akkurat nå (gadd ikke å finne rettere sagt). Tatt av Rakel søta mi//

Men vi blogges i morgen! Tar kvelden, skal på jobb tomorrow ^^ Wish me good luck!

-Siljø