får visst ikke med meg noen ting jeg...

25.jul.2011 18:28
3 kommentarer

Jeg har ikke fått med meg at Hege hadde tatt en pause fra bloggen, eller at hun hadde fått fotoblogg. Men det er jo flott det!

 

Høhø, i helga har jeg vært i Drammen. UTROLIG lei av buss og lavprisekspressen! 7 timer buss både fredag og søndag... Men nok om det, kommer litt bilder senere!

 

Også vil jeg bare bruke anledningen til å sende min støtte og tanker til de pårørende/rammede i Oslo og Utøya! Det er helt forferdelig det som har skjedd! Trygge, lille Norge er ikke lenger så trygt lenger. Ekkelt å tenke på! 
Men istedet for å minne alle på det forferdelig som har skjedd, har jeg heller lyst til å prøve å glad-blogge istedenfor og trist-blogge.

 

Så, vær så snill å besøk den nye foto/hverdags bloggen min! Den finner du HER!  Nå som jeg har fått meg kamera er det 1000 ganger gøyere å blogge når jeg kan ta bilder. Også vet de fleste at jeg er veldig glad i å ta bilder, men at jeg ikke er så veldig flink! Men det skal jeg endre på! 

 

Derfor vet jeg ikke hvor bra blogging det vil bli på denne akkurat nå, MEN vi har avtalt å komme sterkere tilbake + ha en konkurranse for dere! Vi har jo fått sponset solbriller!

SÅ HUSK: ta en tur innom cutecapture.blogg.no og millionlittlestars.blogg.no så hadde dere vært engler! Takk på forhånd <3


arkivbilde.

-Silje! Vi snakkes SNART!

 


en liten oppfriskning av macen

23.jun.2011 14:06
0 kommentarer

Idag har jeg gjort masse, på Macen. Dvs, ingenting fornuftig. Har faktisk brukt hele dagen fra klokken 9.00 til å lage dock-ikoner og skrivebordsbakgrunn. Ja, jeg har et liv. Men ble ganske fornøyd med resultatet, det må jeg nå bare si:
 
(Hvis dere lurer på hva den gule rundingen er, så er det ikke meningen at den skal være der. Men jeg brukte "preview" til å ta skjermbilde, og det programmet ligger egentlig ikke i docken, så det har ikke ordentlig ikon, så jeg måtte bare fjerne det). 
Og hvis noen skulle lure; ja, jeg kan forskjell på alle ikonene! Haha, altså, jeg vet hvilket program som er hvilket.

Idag er det, som sikkert alle vet, St. Hans, en helt unødvendig dag i mine øyne. Har alltid sett på det som en kveld som jeg må være med pappa ut på Tjøm å grille. Men nå har jeg vokst, og trenger ikke lenger henge med pappa. Så for å feire det, skal jeg til Tora (GENIAL BLOGG, BESØK!!!) med Johanne. Blir nok koselig, Tora er ikke akkurat av den stille typen, for å si det mildt... 

 

Sitter å misunner Silje, i skrivende øyeblikk ligger hun på stranda i Barcelona og sikler på kjekke spanjoler (ifølge anina, i hvert fall. Silje bad meg forresten om å informere om at det var Anina som hadde skrevet mobilblogginnlegget, og at det var tull). Snart går hun og Anina bort på Starbucks og drikker *etellerannet* mens de kikker rundt i butikker og handler som gale... Noen som har det, altså. 

 

Men nå skal jeg få noe ut av dagen min... Skal nemlig inn på kjøkkenet, ta en cupcake og sette meg foran pc'en og finne en eller annen tv-serie på sidereel.com. Eneste løsningen på å få tiden til å gå på idag, tydeligvis. Og, når pappa våkner skal jeg spør han om jeg kan bestille Justin Bieber genser på eBay, yeiiiI!

 

Ha en fin St. Hans! Mvh, 

 

Hege. (kødda litt....)


hater mobiler for øyeblikket

18.jun.2011 11:32
1 kommentarer

Nå skal jeg snart begynne på min sikkert 5. mobil denne måneden... Hml... Først var det sony ericsson'en som jeg hadde hatt i ca. ett år. Den begynte å leve sitt eget liv. Knapper som sluttet å funke, plutselig ingen lyd, alarmer som ikke ringte og den begynte til og med å skrive sine egne meldinger. Me no like. Så var det å bytte til en eldgammel sony som har lugget ute i snøen i over et halvt år. Utrolig nok funket den, men det er begrenset hva som er mulig å gjøre med den. Så fikk jeg pappas gamle HTC diamond som funket flott i 2 uker. Digget den! Begynte å bli vant til den, tok bilder og la over musikk osv. Plutselig i går gadd den ikke å slå seg på. FLOTT! 

Så måtte jeg til å lete etter den eldgamle sonyen, men fant den ikke og derfor må jeg bruke den som er egentlig ødelagt, altså den jeg hadde i et år. HATER DEN! Jeg har ikke penger til å kjøpe ny mobil heller, gidder ikke å sitte hjemme i 7 uker i sommer... Men Mamma skal kanskje kjøpe Ole sin og derfor kan jeg kanskje kjøpe hennes xperia for en billig penge..... BLÆ.

Humøret mitt er ikke akkurat på topp idag kan man si. Heldigvis er Rebecca her, og vi skal snart ta turen til henne tror jeg. Blir koselig! :) Tok en del bilder i går, blir sikkert noen idag også, så jeg regner med at vi legger ut noen ikveld. (?).

Merker at meg og Hege ikke har så mange lesere lenger. Kanskje fordi blogginga våres har vært ganske dårlig? Eller fordi jeg/vi har sluttet å kommentere? Anyways, dere må ikke forvente en sommer med masse blogging, but we will do our best! Miss tumblring... :)

-Siljeee 

 


lillegull var plutselig 3 år

25.mai.2011 11:20
2 kommentarer

For tre dager siden fylte lillesøsteren min 3 år. Jeg drev tilfeldigvis og tittet gjennom bildearkivet, og fant bilder siden hun var nyfødt og helt til nå nylig. Jeg får en trist følelse, tenk at jentami er blitt så stor. Den lille jenta jeg har skifta utallige bleier på, mata mange ganger, bada, lagt, sunget for (er ikke mange jeg synger for altså), bært på, trillet i vogn og har så mange bilder av. Uanset hvor mange ganger jeg har irritert meg over deg, over at jeg må være stille om kveldene for ikke å vekke deg, alle gangene jeg har hatt lyst til å sove, men du heller vil skrike. Alle morgenene du helst skal spise opp frokosten min, alle de gangene middagen min har blitt kald fordi du har tvunget meg til å hjelpe deg med å gå på do (og der kan du gjerne sitte en times tid, så du kan ta to dobesøk på en gang, kjempegreit liksom). 

Og du er ikke lite utspekulert. Som den kvelden rett før du skulle legge deg, så la du deg i senga mi og sa: 
"hege, æ æ syk, så æ må sove her inatt."
Og jeg sa "joda", måtte droppe grey's anatomy for ikke å vekke deg, ble vekket klokken 4 om morgenen og datt på gulvet (nesten) bare fordi du lå på tvers over senga mi. Joda, dette er ikke like gøy alltid, men det er verdt det. Å ha deg i armkroken gir en betryggende følelse, å ligge å høre pusten din, den søte snorkingen, gjør meg glad. Jeg er så glad for at du er søsteren min, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått være "minimamma'n" din. 

Jeg vet du ikke liker når jeg kjefter på deg, nekter deg godteri og leker, men tro meg, jeg er så glad i deg. Å se deg vokse opp, er så fantastisk! Det er en opplevelse uten like, og du kan være stolt over at du ha bidratt til at jeg er den jeg er idag! 
"Hvem sin dalt er du?"
"Æ æ hegedalt æ!"

"Hvem si jente e du?"
"Æ æ hege si jente!"

"Kan æ få løvekos?"
"Men da må du ikkje ramle!"

- Hege. 


en film som er verdt å se

22.mai.2011 09:13
0 kommentarer

Bruk 5 minutter på denne filmen, bare gjør det (og nei, den handler ikke om Justin Bieber. 

 

Fant den via Linda

- Hege.


i'm a belieber!

20.mai.2011 16:35
2 kommentarer

Nå er det jammen meg min tur til å dø. Linda og Hege har blitt true beliebers! I hvert fall Hege. Seriøøøst. Hvis noen sier et ord om Justin en gang til så håper jeg på nærmeste fly til LA og forgifter han. Han har visst likt Heges kommentar, so what? Han er bare et menneske som synger fint? Gjør ikke jeg å det? Fortjener ikke jeg millions of haters og thousands of lovers? Haha, neida, nå skal ikke jeg være skikkelig hater. Folk må jo få lov til å like hva de vil. Derfor som respekt for Hege og Linda og Jusin har jeg plukket ut 3 sanger som jeg liker best av Justin. Synes han kan komme med noen nye sanger snart...


Down to earth

Stuck in the moment


U smile

Alle disse er nyinnspillinger fra 2010 av gamle sanger. Stemmen hans er mye bedre nå en det den var i 2009. Gleder meg til å høre han om et par år! 

Synes de er søte jeg :).. Han kan komme tilbake om 2 år, så får vi se om vi skal gifte oss Justin! Du er ikke utelukket enda.

Men i morgen skal jeg i bryllup.. yaaay! må stå opp i 8 tiden får å bli klar. Vi snakkes!

-Siljø


sløsekalkulator

03.mai.2011 21:51
1 kommentarer

Som Hege fortalte har vi vært på skikkelig stor-shopping, eller ikke. Jeg gledet meg for jeg hadde akkurat fått lønninga og trodde at jeg endelig kunne shoppe litt, men neida... Selvfølgelig måtte jeg bare regne ut hvor mye jeg kom til å bruke denne måneden UTEN å shoppe noe, og da kom jeg på -20. Så da ble det bare en tørr shampoo og hårspray, og må jo ikke glemme djungelvrålen. (Angående tørr shampoo'en kommer det en anbefaling på min personlige blogg her.) Hege har jo fortalt om min pinlige opplevelse på bussen, så er vel ikke så mye mer å fortelle om den turen :-)

Men det jeg ville fortelle om er din sides sløsekalkulator. Der finner du ut av hvor mange penger du egentlig bruker på et år... Jeg lover deg, du vil få sjokk. Anina anbefalte denne siden og fortalte at jeg kom til å for sjokk, men jeg tenkte at neida, jeg bruker jo ikke såå mye penger. Jeg jobber egentlig ganske lite i ukene og litt i feriene, så lønninga mi varierer veldig fra måned til måned alt fra 400 - 5000(en ferie på en uke f.eks) i måneden. Mest 600 kr i måneden, haha. Men uansett, jeg fikk noe med 26 000kr på et år?!?! what liksom? Men jeg tok med mobil regningene da, så da blir det plutselig nesten 6000 mer. Også tok jeg med litt på buss der med taxi, og tar buss ganske mye.

Ting nordmenn er flinke til å sløse penger på.

Jeg må virkelig bli flinkere til å spare, i hvert fall til neste år da jeg begynner å tjene litt mer. Har en stygg følelse at ventetiden på bussen kommer til å gå til shopping...

Test ut sløsekalkulatoren og se hva du får! :-)

-Silje