ferdig med grunnskolen

08.jun.2011 15:49
2 kommentarer

Gjett hvem som fikk 6'er på eksamen?!?!

Meg og Silje (og Linda, som var med meg)!!!! Tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at jeg er i LYKKERUS! Jeg hadde en så utrolig dårlig følelse, var sikker på at jeg fikk 4'er, og etter eksamen så tenkte jeg at jeg fikk 5'er, men ALDRI I VERDEN, hadde jeg trodd jeg fikk 6'er! Det var liksom en fjern, utenkelig tanke. Målet var 5, da skulle jeg være fornøyd! Men 6'ER!!!!! FYTTI SVARTE KATTESØREN! Jeg er så glad. Jeg kan gå ut av grunnskolen med sekser på eksamen, og det er jeg bare superduperfornøyd med. 

Nå er det full guffe på øreproppene, pærti-liste og Justin Bieber selvfølgelig. Og sensor, så forresten litt mer slik ut, ikke slik jeg viste istad:
 
Han var supersnill, og dritmorsom. Han hadde store, firkanta briler MIDT i panna! Haha, ha var så gøyal! Jeg ble roligere etterhvert faktisk! Når han spurte hva jeg mente lykke var, visste jeg ikke hva jeg skulle svare. Men når han sa jeg fikk 6'er litt senere, fikk jeg lyst til å svare igjen! 
Det er ikke bare det at jeg fikk 6'er, det er det at jeg er så fornøyd med meg selv! ÅHR!!!! får lyst til å danse rundt på gulvet.

Man kan si; "det er kun 1 tall!", men søren óg, det avgjør fremtiden din. 

...nevnte jeg at jeg var lykkelig? Det er mulig å være dopa på glede. Sånn ser jeg ut nå:

Istad, før eksamen, så jeg sånn ut:

Og så må dere hilse på Knut Finstad:

Men nå skal jeg dele opp videobloggen som er supermorsom, og så kommer den kanskje iløpet av kvelden. Den ble litt lang, nemlig, tihi! Og Danza Kudoro med Don Omar er en sang som beskriver humøret mitt superbra nå! 

 - Overlykkelige Hege!


eksamen nå, wææææ

08.jun.2011 09:04
0 kommentarer

Om under en time sitter jeg i forberedelsrommet og forbrenner nerveceller. fyttisværtekætte, jeg gruer meg noe så inni gnottehule! Hvis noen kunne kommet hit og satt igang en nervetransplantasjon, slik at jeg fikk litt færre, hyl ut! Er så sinnsykt nervøs. Vet ikke hva jeg skal gjøre, liksom. 

Har nettopp sett sensoren og, og førsteinntrykket var at han lo av oss. Det ble ikke som jeg trodde, at vi skulle le av han. Han så nemlig ikke ut som jeg trodde, heller litt:

Men det var en annen, han så ut som en blanding av:

og

Ønsk meg, Linda og Silje lykke til!

- Hege. 


evig optimist

07.jun.2011 22:32
2 kommentarer

HEIHEIHEI!

IMORGEN HAR JEG (OG SILJE, MEN CARE) MUNTLIG EKSAMEN. Syns det er ganske morsomt at vi (tar parmodellen med Linda, kom opp i RLE, nest verste vi kunne komme opp i, ååå) ikke har noen lærer til å hjelpe oss, at det har skjedd en del dritt på skolen som vi har blitt blanda opp i og, ikke minst, at konsentrasjonen fløy med vinden til Bahamas. Det er finfint det. Lurer på hvordan morgendagen blir. Kan ikke manuset på pugg i det HELE TATT, har ikke øvd så mye på kapitlene som vi burde oog, får vi vår kjære lærer, eller må vi holde ut med en annen rle lærer?

...eller vi satser på at eksamen blir avlyst? DEN GÅR JEG FOR! 

Lykke til til dere som skal ha eksamen. Nå skal jeg kose meg med Greys (suprise) og strikketøy (suprise x2) resten av kvelden, og fryde meg over at eksamenen min blir avlyst imorgen.

...p.s. dette var et egentlig et rop-om-hjelp-innlegg, hvis noen kan ta med rifla til Roland å skyte meg, så sier jeg ikke nei. See yah in heaven. 
 Denne rifla skal jeg bli skutt med. 


Og hvis jeg hadde kommet opp allikvel, tror jeg sensoren hadde sett nogenlunde slik ut, han heter tross alt Bernt. 

- Hege. 


stay positive!

06.jun.2011 15:14
3 kommentarer

YEYE, da kom jeg opp i norsk da, og trakk temaet kjærlighet. Kunne vært MYE verre for å si det sånn. Så egentlig tar jeg det hele ganske rolig. I missforstå jeg jobber jo hele tida så og si, men føler ikke det er så stress. Vet Hege sa at det blir null blogging til onsdag, men jeg tror kanskje jeg får tid til å blogge av og til, man må jo ha litt pauser. Og nå har jeg en av dem. Har kommet i god gang, men føler det er veldig vanskelig og både gå i dybde og bredde i emnene. Og å holde en rød tråd gjennom hele greia. Så hvis noen har noen tips til meg, skrik ut!! Vi blogges senere, må nesten tilbake til Karens Jul nå snart.

BLÆ. for ikke til å opplaste et bilde...

-Siljø


muntlig eksamen =

06.jun.2011 14:01
0 kommentarer

Ingen blogging. Vi tar en pause frem til onsdag, eller noe. På onsdag blir det pærti da, siden vi er ferdig med ungdomsskolen liksom, men uansett. Åhr. Håper dere har forståelse? 

- hege og silje. 


 


bilder fra today

01.jun.2011 17:07
9 kommentarer

Heihei! Her kommer noen bilder fra dagen på stranda. Har redigert noen av de litt. Hege og meg har tatt de fleste bildene, men også Linda og Hege. Detter er noen av de 300, sååå jah. Kommenter gjerne da!-Siljøøøø


konsentrasjon til besvær

26.mai.2011 16:08
0 kommentarer

...eller ikke. Imorgen er det samfunnslekseprøve på 7 korte sider. Det burde ikke være vanskelig, men fy svarte. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Jeg har motivasjon, for hvis jeg gjør det bra på denne prøven, får jeg 5'er i standpunkt, og det trenger jeg, for det forhøyer snittet mitt veldig, og høyere snitt, høyere sjanse for å komme inn på MK. Jeg sliter litt med tanke på eksamen også, jeg har en superdårlig følelse på den, og går den dårlig, er jo 50% av eksamenskarakteren ødelagt, og dvs 25% av vitnemålet mitt. Får håpe på toppkarakter på muntligen da. Men jeg gjør det vanligvis ganske bra i engelsk skriftlig, men denne gangen var oppgavene helt ...kleine. Det er seriøst det verste jeg har vært borti...

Får jeg 1'er på denne prøven, får jeg 4'er i standpunkt, og det er forsåvidt greit, men for svarte da, JEG SKAL HA 5'ER!!!!!! JEG SKAL GÅ PÅ MK.... jeg er bare så sliten. Det eneste jeg tenker på er skole (og JB) fra mandag-søndag, i ukesvis, månedsvis. Jeg orker snart ikke mer!! Er så glad at det snart er over, men fortsetter konsentrasjonen og motivasjonen og være så på bånn, så sliter jeg på muntlig. Håper bare jeg kommer opp i norsk, da sliter jeg litt mindre. 

Trodde det skulle hjelpe med 3 fridager, men det har ikke gjort det, jeg er like sliten og skolelei som jeg har vært det siste halvåret. Hvorfor brukte jeg opp all energien min i 8. og 9.? 

Tumblr_llkir7tbfi1qabt7zo1_500_large

167748_150643988325399_100001393962210_291025_4397058_n_large

- 1 stk. sliten Hege. 

p.s. kommer en ny header snart, for snille Aina tok bilder av oss idag! Trykk på navnet hennes for å komme til den søte bloggen hennes!